Ezine.bg»Избрани Колекции»Пилешко в Гювече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Когато е готов и се извади от фурната, славянския гювеч с пилешко се поръсва с нарязан на ситно магданоз....

Печете гювеча на 180-200 градуса до готовност, като от време на време разбърквате.
Селският гювеч с ориз и пилешко е много вкусен....

Зеленчуковото гювече се връща във фурната за кратко или по точно, докато се стегне яйцето....

Сипете в гювече, намазнено. Отгоре сипете от натрошеното сирене и чукнете яйце.
Печете зеленчуковото гювече за 20 мин. на 180 градуса....

3

На дъното на всяко гювечето се слагат доматите, нарязани на дребни кубчета, може и малко зехтин, после натрошеното сирене, шунката, гъбите, печените...

Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: