Ezine.bg»Избрани Колекции»Капама в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Капама в Гювеч

Капама в Гювеч

Разгледай всички 12 подбрани съвети за капама в гювеч в Ezine.bg.
Постна капама в гювечПостна капама в гювеч
Приятен апетит с тази постна капама в гювеч....
Коледна капама в гювечКоледна капама в гювеч
Слагаме в студена фурна и печем за 2 часа така приготвената коледна капама в гювеч....
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
Гювеч в бурканиГювеч в буркани
Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....
Гювеч с телешкоГювеч с телешко
В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....
Славянски гювеч с телешкоСлавянски гювеч с телешко
Сваряваме в тенджерата под налягане месото за около 90 минути, като към него добавяме нарязаният на ивици и запечен на котлона морков и нарязана на...
Риба гювеч с доматиРиба гювеч с домати
Посолявате рибите и оставяте да престоят 30 минути. Обелвате доматите и ги режете на дребно. Поставяте ги в глинен съд. Овкусявате с черен пипер...
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месо
Похлупва се с капак и се задушава до полуомекване на продуктите....
Славянски гювеч в гърнеСлавянски гювеч в гърне
Готовият славянски гювеч в гърне се сервира, поръсен с нарязан на дребно пресен магданоз....
Манастирски гювеч с оризМанастирски гювеч с ориз
Гювечът се овкусява със сол, червен и черен пипер. Най-накрая се прибавят нарязаните домати и маслините към манастирския гювеч....
Постен гювеч с ябълкаПостен гювеч с ябълка
1
Изключваме фурната и връщаме готовия гювеч вътре да престои 10-15 минути до сервирането....
Гювеч с агнешки ребраГювеч с агнешки ребра
Прехвърлете всичко в гювеча и изпечете гювеча, докато остане на мазнина....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: