Ezine.bg»Избрани Колекции»Счупване на Глезена и Операция
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Счупване на Глезена и Операция

Счупване на Глезена и Операция

Открий всички 12 избрани предложения относно счупване на глезена и операция в Ezine.bg.
Счупване на глезенаСчупване на глезена
Откритото счупване задължително изисква операция. При нея не само се наместват костите, но и се обработва откритата рана....
Счупване на ключицатаСчупване на ключицата
Чрез операцията се наместват счупванията, а фрагментите се прикрепят посредством винтове, плаки или пирони....
Счупване на киткатаСчупване на китката
1
Наместването се извършва без операция и се нарича затворено наместване....
Счупване на бедрената костСчупване на бедрената кост
Когато счупването засяга ствола на бедрената кост операцията е единствения начин за лечение....
Счупване на петна костСчупване на петна кост
По отношение механизма на счупване на петна кост, счупването може да се разгранични по следния начин: При вертикална компресия и срязваща сила...
Захранване след операцияЗахранване след операция
Естествено всичко зависи от обема на операцията и състоянието на човека след нея....
Домашен компрес при отекли глезениДомашен компрес при отекли глезени
Сауната, слънчевите бани и контрастните душове са напълно противопоказни за подутите глезени....
Възстановяване след сърдечна операцияВъзстановяване след сърдечна операция
1
Медикаменти Могат да ви бъдат предписани лекарства след операцията....
Възстановяване след коремна операцияВъзстановяване след коремна операция
1
След всяка операция се появяват отоци....
Джорджиа претърпя тежка операцияДжорджиа претърпя тежка операция
След няколкочасова операция ситуацията била овладяна....
Да се справим с отеклите глезениДа се справим с отеклите глезени
1
Съществуват различни народни средства срещу отекли глезени....
Навехнатият глезен не е за подценяванеНавехнатият глезен не е за подценяване
Не бива да подценявате травмата на крайниците при навехване на глезена....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
43
30
22
10
Дай твоята оценка: