Ezine.bg»Избрани Колекции»Телешко в Глинен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....

Подготвяме гювеча, като го застиламе с хартия и чак тогава поставяме тестото в него.
Поръсваме тестото с брашно и затваряме гювеча....

Сваряваме в тенджерата под налягане месото за около 90 минути, като към него добавяме нарязаният на ивици и запечен на котлона морков и нарязана на...

Поставяме парчета върху лука в глинен гювеч, прибавяме нарязаните на кръгчета моркови и заливаме с бульона от варенето на пилето....

2

Когато поизстинат, нашите Пилешки бутчета в глинен гювеч са готови за поднасяне!...

Готовия гювеч с телешко месо и зарзават поръсваме с дребно нарязания магданоз. Сервираме с вкусен хляб или пълнозърнеста пита....

2

1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: