Модни Тенденции

Модни Тенденции

Модни тенденции и отблясъци от света на модата. Следвате ли модните тенденции? Виж тук.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Трикини - новият моден тренд в банските за това лятоТрикини - новият моден тренд в банските за това лято
17 Юли
Това лято няма да е като никое друго досега. Плажната мода тази година също. Дами и господа, пригответе се за трикините, които ще видите на плажа това лято!
Червена булчинска рокля - бялото е демодеЧервена булчинска рокля - бялото е демоде
25 Дек.
Класическата бяла булчинска рокля вече не е на мода. Оказва се, че съвременните булки все по-често се спират на цветни сватбени тоалети.
Жълтото ще е модният цвят на есентаЖълтото ще е модният цвят на есента
04 Ноем.
Жълтото е един от големите фаворити в цветната надпревара на есента. Той дори би могъл да бъде пренесен и върху булчинските тоалети. Жълтото прекрасно се връзва със синьото на дънките.
Най-модерните якета тази есенНай-модерните якета тази есен
04 Ноем.
Есента е тук, а зимата е по-близо, отколкото си мислите. И в този ред на мисли сега е най-подходящото време да се огледате за топло яке, което да ви служи вярно през по-студените дни. През този есенно-зимен сезон някои стари тенденции се завръщат отново.
Обувки за босо ходене - предимства и недостатъциОбувки за босо ходене - предимства и недостатъци
23 Окт.
Обувките за босо ходене, както повечето неща в живота, имат своите предимства и недостатъци. Обувките за босо ходене са леки и еластични, също така са много удобни. Всички знаем ползите от босото ходене.
Шарените чорапи са фаворитът на модните експерти! Ето как да ги съчетаетеШарените чорапи са фаворитът на модните експерти! Ето как да ги съчетаете
09 Септ.
Помните ли шарените чорапи, които толкова обичахте в детството си? Ако още се сещате с носталгия за тях, имаме добри новини. Пъстрите дълги чорапи се превърнаха в абсолютен фаворит този летен сезон.
Уморени сте от обикновените дънки: Пробвайте тези!Уморени сте от обикновените дънки: Пробвайте тези!
04 Септ.
Последният писък на модата са изключително странен модел дънки. Те са толкова нестандартни, че ще ви трябва изключителна смелост, за да излезете с тях навън.
Обърнатите дънки – шокиращо, но много модерно!Обърнатите дънки – шокиращо, но много модерно!
02 Септ.
Модата винаги се е стремяла към нови хоризонти, но последната иновация при дънките успя да изненада дори най-стриктните последователи на модните тенденции. Обърнати дънки и шорти вече са на пазара.
Сабо – ето кой пази тайната на традициятаСабо – ето кой пази тайната на традицията
02 Септ.
Сабото – тази емблематична обувка за Холандия, е на път да се изгуби, подобно на много други вековни традиции. Докато в миналото майсторите, изработващи този тип обувки, са хиляди, днес са останали едва тийсетина души, които пазят вековната традиция.
Кои ще са най-модерните обувки това лято (ГАЛЕРИЯ)Кои ще са най-модерните обувки това лято (ГАЛЕРИЯ)
05 Август
Вижте какви са тенденциите при обувките това лято. Бъдете стилни и неотразими!