Какво е тантра масаж?

Какво е тантра масаж?

Тантра масажът за мнозина означава еротичен масаж, който се прави за стимулиране на сексуалното желание. Това до голяма степен е така, но тантра масажът е нещо повече.

Той е лечебна техника, чрез която се постига единение между тялото и душата, като по този начин се осъществява много по-пълноценна връзка с партньора. Тази техника е възникнала в Индия, а целта ѝ е да се събудят седемте чакри, които се намират по протежение на гръбнака, за да се освободи митична енергия, наречена Кундалини.

Тази енергия има силата да излекува организма както физически, така и духовно и емоционално. Тантра масажът е много интимен ритуал, който се практикува за постигане на върховна сексуална наслада. Съзнанието и на двамата партньори трябва да бъде отворено. Масажиращият не бива да очаква нещо в замяна, а получаващият трябва да се отпусне напълно.

Няма ограничения на докосваните части от тялото. Ако за първи път правите тантра масаж, следвайте няколко обикновени стъпки. Създайте романтична и отпускаща атмосфера. Температурата в стаята трябва да е умерена, въздухът наситен с аромати, а светлината приглушена.

Необходимо е масажно олио, лосион или мляко за тяло, с които да се прави масажът. Не е задължително да сте сертифицирани специалисти, за да направите тантра масаж на половинката си. Трябва само да имате желание да доставите удоволствие на другия и да се насладите на резултата от това.

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати