Разстройство при бебето

Разстройство при бебето

Новородените бебета не идват в дома ни с инструкция за употреба, както на много млади родители би им се искало. Освен много радост, мъниците дават и много поводи за притеснения.

1

Бебе

Бебе - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Бебе от Ezine.bg. Списък на статиите за Бебе. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Бебе.
Бебе - Вижте новородената дъщеричка на турската звезда Таркан

Вижте новородената дъщеричка на турската звезда Таркан

15.07.201801319

Турският изпълнител Таркан се похвали в Инстаграм със снимката на своето първо дете. Новороденото е момиченце и се казва Лия. Родена е в Германия, а майката е фенка на Таркан.

Бебе - Колко често трябва да ака бебето?

Колко често трябва да ака бебето?

13.07.2018037

По същия начин, по който няма изконно човешко правило, установяващо кога един възрастен човек трябва да се изхожда по голяма нужда, няма и съществуващо такова, което касае бебетата. Всяко човешко същество е отделен индивид, без значение дали е на 1 месец,

Бебе - Как да държим бебето

Как да държим бебето

09.07.2018064

Появата на бебето изпълва живота ни с щастие и смисъл, но трябва да научим и много неща относно грижата за малкото човече. Едно от тях е как да го държим правилно. Колкото и да ви се иска да гушкате бебето, помнете, че то е малко и крехко и можете да го н

Бебе - Хранене на бебето по месеци

Хранене на бебето по месеци

03.07.2018093

Наясно сте, че не съществува някаква всеобща и възприета от всички педиатри по света схема за хранене на бебето по месеци.

Бебе - От колко сън се нуждае бебето?

От колко сън се нуждае бебето?

29.06.2018077

Подобно на възрастните, бебетата спят в различни периоди от време. Настроението и доброто състояние на вашето бебе често са добър знак за това дали то е спало достатъчно време.

Бебе - Древна китайска таблица разкрива пола на бъдещите ви деца

Древна китайска таблица разкрива пола на бъдещите ви деца

28.06.201807367

Бебето е най-голямото щастие за всеки родител. И макар за повечето мами и татковци да е без значение какъв ще е полът на бъдещото им отроче, други си имат своите предпочитания.

Бебе - Хранене на бебето от 0 до 3 месеца

Хранене на бебето от 0 до 3 месеца

15.06.20180130

Ясно е, че след като ще обсъждаме темата за храненето на бебето от 0 до 3 месеца, става въпрос само и единствено за кърмене или хранене с адаптирано мляко.

Бебе - Как се кърми бебето

Как се кърми бебето

17.05.2018075

Кърменето е вероятно един от най-естествените процеси, съществуващи както при хората, така и при бозайниците. Естествен процес, стар колкото целият свят.

Бебе - Достатъчно ли яде бебето ми?

Достатъчно ли яде бебето ми?

10.05.2018066

Нахраненото бебе е доволно и щастливо. То ще се усмихва и гука, ако е по-голямо. А ако още е новородено, ще заспива бързо след храненето, щом му е достатъчно.

Бебе - Кога и как да храним бебето с адаптирано мляко

Кога и как да храним бебето с адаптирано мляко

09.05.2018074

Целта на този материал е не да Ви убеждаваме дали да кърмите или не, тъй като това е право на личен избор. Но не забравяйте, че е доказано - за бебето няма по-подходяща храна от кърмата.

Бебе - Температура при Бебето

Температура при Бебето

06.05.20180103

Температурата при бебетата често е стряскаща, защото е висока. Когато Вие боледувате рядко вдигате по-висока от 38 градуса температура. Но при бебетата и малките деца ситуацията е различна. Вдига ли се температура, тя е висока.

Бебе - Уилям и Кейт показаха новото кралско бебе! Вижте го първи (СНИМКИ)

Уилям и Кейт показаха новото кралско бебе! Вижте го първи (СНИМКИ)

24.04.201803908

Както стана ясно, вчера британското кралско семейство се сдоби с още един малък член. Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън станаха родители за трети път.