С този метод ще приспите новороденото за по-малко от минута

С този метод ще приспите новороденото за по-малко от минута

Нов метод, демонстриран от медицинската сестра Ле Ти Ан, ще ви покаже как може да приспите новороденото си бебе за по-малко от минута. За целта сестрата от Виетнам използва само една кърпа.

1

Бебе

Бебе - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Бебе от Ezine.bg. Списък на статиите за Бебе. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Бебе.
Бебе - Бабините съвети за новороденото, които не бива да спазвате

Бабините съвети за новороденото, които не бива да спазвате

26.08.20180402

Заради натрупания си житейски опит често нашите баби смятат, че са по-осведомени от педиатрите и когато в дома се появи малко бебе, дават съвети, които според лекарите не бива да спазвате.

Бебе - Безопасност на бебето в колата

Безопасност на бебето в колата

25.08.2018042

Въпреки че бебетата са много по-издръжливи и притежават имунитет срещу млади и неопитни родители, има няколко неща, които трябва да знаем за това как да осигурим безопасността им.

Бебе - Колко яде бебето по месеци

Колко яде бебето по месеци

05.08.20180113

С идването на бебето у дома родителите се изправят пред много неизвестни. Така започват и множеството върпоси за това как да се справят и бебето им да се чувства по-добре – здраво, нахранено, спокойно и готово да расте.

Бебе - Помощ! Висок хемоглобин при бебе

Помощ! Висок хемоглобин при бебе

27.07.20180137

Прекалено високите нива на хемоглобин в кръвообращението е състояние, известно като полицитемия. Това е обратното на анемията, която се дължи на твърде малко червени кръвни клетки в кръвообращението.

Бебе - Разстройство при бебето

Разстройство при бебето

18.07.2018065

Новородените бебета не идват в дома ни с инструкция за употреба, както на много млади родители би им се искало. Освен много радост, мъниците дават и много поводи за притеснения.

Бебе - Вижте новородената дъщеричка на турската звезда Таркан

Вижте новородената дъщеричка на турската звезда Таркан

15.07.201801472

Турският изпълнител Таркан се похвали в Инстаграм със снимката на своето първо дете. Новороденото е момиченце и се казва Лия. Родена е в Германия, а майката е фенка на Таркан.

Бебе - Колко често трябва да ака бебето?

Колко често трябва да ака бебето?

13.07.2018084

По същия начин, по който няма изконно човешко правило, установяващо кога един възрастен човек трябва да се изхожда по голяма нужда, няма и съществуващо такова, което касае бебетата. Всяко човешко същество е отделен индивид, без значение дали е на 1 месец,

Бебе - Как да държим бебето

Как да държим бебето

09.07.20180123

Появата на бебето изпълва живота ни с щастие и смисъл, но трябва да научим и много неща относно грижата за малкото човече. Едно от тях е как да го държим правилно. Колкото и да ви се иска да гушкате бебето, помнете, че то е малко и крехко и можете да го н

Бебе - Хранене на бебето по месеци

Хранене на бебето по месеци

03.07.20180268

Наясно сте, че не съществува някаква всеобща и възприета от всички педиатри по света схема за хранене на бебето по месеци.

Бебе - От колко сън се нуждае бебето?

От колко сън се нуждае бебето?

29.06.20180109

Подобно на възрастните, бебетата спят в различни периоди от време. Настроението и доброто състояние на вашето бебе често са добър знак за това дали то е спало достатъчно време.

Бебе - Древна китайска таблица разкрива пола на бъдещите ви деца

Древна китайска таблица разкрива пола на бъдещите ви деца

28.06.201807725

Бебето е най-голямото щастие за всеки родител. И макар за повечето мами и татковци да е без значение какъв ще е полът на бъдещото им отроче, други си имат своите предпочитания.

Бебе - Хранене на бебето от 0 до 3 месеца

Хранене на бебето от 0 до 3 месеца

15.06.20180245

Ясно е, че след като ще обсъждаме темата за храненето на бебето от 0 до 3 месеца, става въпрос само и единствено за кърмене или хранене с адаптирано мляко.