Как да преодолеем страха от раждане?

Как да преодолеем страха от раждане?

Раждането е естествен процес, фаза от живота на всяка жена, която дава смисъл на нейното съществуване. Страхът винаги се настанява в мислите на бъдещата майка, особено когато ще ѝ е за първи път.

1

Бременност

Бременност - Как да преодолеем гаденето при бременност?

Как да преодолеем гаденето при бременност?

10.10.2018046

Всяка втора бъдеща майка има този проблем -сутрешно гадене и повръщане. И докато причината за неговото възникване все още не е изяснена, има множество методи, които да ви помогнат да го преодолеете.

Бременност - Митове за бременните, в които няма нищо вярно

Митове за бременните, в които няма нищо вярно

18.09.201802710

Когато една жена очаква дете, веднага я затрупват с препоръки какво може и какво не може да прави в този период. Но някой от тези съвети се оказват митове, в които няма нищо вярно.

Бременност - Глутен и бременност

Глутен и бременност

13.09.201801338

По време на бременност е желателно да се сведат до минимум продуктите съдържащи глутен, а да се консумират повече плодове, зеленчуци и млечни храни.

Бременност - Три леки упражнения, подходящи за бременни

Три леки упражнения, подходящи за бременни

08.09.2018057

И по време на бременност не бива да избягвате физическите упражнения. Експертите са категорични, че движението е препоръчително в този период, защото зарежда с енергия и облекчава болките в гърба.

Бременност - Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

08.08.20180276

Колкото и магическо да е раждането и последвалата го радост, всяка жена, преминала през този естествен процес, се нуждае от възстановяване. Има някои неща, които могат да се направят, за да го ускорите и да можете по-бързо да се радвате на вашето бебче.

Бременност - Как да се справим със страха от раждането

Как да се справим със страха от раждането

05.08.2018066

Едно от най-важните събития в живота на жената е раждането. Да доведеш на света нов живот, не е лесно. Ето защо раждането е съпътствано не само с радостно очакване, а и с някои притеснения.

Бременност - Как да се успокоя, за да забременея

Как да се успокоя, за да забременея

14.07.20180151

При положение, че се опитвате да забременеете, но в продължително време нищо не се случва, се предполага, че вече сте се консултирали със своя гинеколог с цел установяване дали при Вас или партньора Ви няма някакви здравословни причини за този неуспех. Ис

Бременност - Нарекоха я дебела 12 дни след раждането! Вижте как им отвърна Кандис Суейнпоъл

Нарекоха я дебела 12 дни след раждането! Вижте как им отвърна Кандис Суейнпоъл

13.07.2018025682

12 дни след като роди второто си дете, моделът на Victoria's Secret Кандис Суейнпоъл бе снимана по бански на плаж в Бразилия, а видът на тялото ѝ привлече многобройни критики.

Бременност - Как да се справим със сутрешното гадене при бременност

Как да се справим със сутрешното гадене при бременност

19.06.20180141

Колкото и щастливи да ви прави очакването на дете, то е свързано и с някои неприятни изживявания. Несъмнено най-популярното от тях е сутрешното гадене. При някои жени отминава бързо, но други могат да страдат от него през цялата бременност.

Бременност - Пипа Мидълтън е бременна

Пипа Мидълтън е бременна

08.06.201801189

По-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа Мидълтън съобщи, че очаква първото си дете. От известно време медиите във Великобритания пишат, че Пипа е бременна, но до момента не бе потвърдено официално.

Бременност - 8 причини за по-лек менструален цикъл

8 причини за по-лек менструален цикъл

22.05.20180451

Ако цикълът ви внезапно стане съвсем лек, това може да ви се стори чудесно. По-малкото кървене ви кара да се чувствате по-комфортно, но то може да е знак за нередност.

Бременност - Оригване, газове и тежест в стомаха по време на бременност

Оригване, газове и тежест в стомаха по време на бременност

19.05.20180449

Повечето майки с умиление си спомнят времето, когато детето е растяло в утробата им. Колкото и съкровено преживяване да е бременността, тя е свързана и с някои неприятни състояния. Сред тях са газовете и тежестта в стомаха.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни