Жените масово не съжаляват за абортите, които са направили

Жените масово не съжаляват за абортите, които са направили

0

95 на сто от жените, които са правили аборт, изобщо не съжаляват, че са взели подобно решение, показват резултати от изследване на американски учени.

1
Бременност - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Практична информация за Бременност от Ezine.bg. Списък на статиите за Бременност. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Бременност.
Колко сигурна е контрацепцията за предпазване от бременност?Бременност - Колко сигурна е контрацепцията за предпазване от бременност?

22.07.2015088

България е една от европейските държави с най-голям брой аборти по желание на глава от населението.

Захарен диабет през бременносттаБременност - Захарен диабет през бременността

08.07.2015080

Като гестационен захарен диабет (ГЗД) се определя състоянието, при което диабетът е диагностициран за пръв път по време на бременността и независимо дали трябва лечение с инсулин.

Китайски билки и влиянието им при бременностБременност - Китайски билки и влиянието им при бременност

29.05.20150113

Във всички случаи трябва да се обръща сериозно внимание на билковите продукти независимо дали са разрешени за употреба по време на бременност и кърмене.

Горещините могат да предизвикат преждевременно ражданеБременност - Горещините могат да предизвикат преждевременно раждане

15.05.20150220

Температури от 32 градуса и повече повишават риска от преждевременно раждане, категорични за изследователи. Ако температурите се задържат до към 32 градуса за поне 3 дни, раждането настъпван към 37-38 седмица

Забременявайте за здраве!Бременност - Забременявайте за здраве!

08.05.20150962

Лекари от израелския университет Хадаш в Йерусалим твърдят, че износването на дете е полезно за цялостното здравословно състояние на майката.

Сутрешно гаденеБременност - Сутрешно гадене

05.05.201503419

Сутрешното гадене представлява дразнене на стомаха и позиви за повръщане. Сутрешното гадене е характерно най-вече за бременните жени. Диагностициране и лечение на сутрешното гадене.

Многоплодна бременностБременност - Многоплодна бременност

08.04.20150774

До многоплодна бременност се стига, когато има едновременно оплождане на две зрели яйцеклетки по време на един овулационен период. Развитие на многоплодна бременност и раждане при многоплодна бременност.

ПрееклампсияБременност - Прееклампсия

07.04.20150789

Прееклампсията e състояние, проявяващо се след 20-та седмица на бременността. Прееклампсията се характеризира с повишено кръвно налягане и наличие на белтък в урината на бременната. Лечение на прееклампсия.

Важни правила, за да протече бременността правилноБременност - Важни правила, за да протече бременността правилно

02.04.20150847

Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете.

Грижа за зъбите през бременносттаБременност - Грижа за зъбите през бременността

08.03.20150400

Никога не пропускайте срещата със зъболекаря, когато сте бременна. Здравите зъби и венци са много важни, защото бременността предизвиква хормонални промени.

Сирената, които бременните не трябва да ядатБременност - Сирената, които бременните не трябва да ядат

06.03.20150447

Консумацията на някои сирена се забранява за бременни, тъй като е възможно да съдържат бактерии, които могат да навредят на плода. Такива сирена са Бри и Камембер.

Билки от други континенти и бременностБременност - Билки от други континенти и бременност

27.01.20150227

Билките са неизменна част от нашето ежедневие, дори ние да не си налагаме техният прием. Ако се чувствате добре по време на вашата бременност, не е нужно да прибягвате към алтернативна медицина.

 • Google+
 • Pinterest

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Бременност - практични материали и идеи от Езине.бг. Авторски публикации за Бременност, твоето здраве, мода и дома в сайта на модерния българин. Вижте най-актуалното на тема Бременност. Обадете ни се ако инфромацията на текущата подстраница не е за Бременност.