Хематом в матката по време на бременност

Хематом в матката по време на бременност

0

По време на бременността абсолютно всяко отклонение от пълното здравословно състояние е много тревожно. Особено, когато става въпрос за проблеми с плацентата. Хематомът в матката е точно такъв проблем.

1
Бременност - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Практична информация за Бременност от Ezine.bg. Списък на статиите за Бременност. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Бременност.

Популярни

Бременност - Вредни навици и храни, пречещи на забременяването

Вредни навици и храни, пречещи на забременяването

16.11.201501133

Според специалистите проблемът до голяма степен може да бъде повлиян от промяната на някои вредни навици и преминаването към по-здравословно хранене.

Бременност - Синдром на фалшивата бременност

Синдром на фалшивата бременност

05.10.201502064

Сред най-честите симптоми на синдром на фалшивата бременност са уголемяването на гърдите и на зърната, дори поява на секрет, подуване на корем, наддаване на килограми. Може да се появи и гадене, напрежение в областта на гърба

Бременност - Съветите, които ще помогнат на успешната ви бременност

Съветите, които ще помогнат на успешната ви бременност

25.09.201503539

Днес обаче ще ви представим няколко полезни съвета, благодарение на които можете да преминете през този вълшебен период без напрежение. Най-доброто физическо упражнение за бременната жена е ходенето

Бременност - Жените масово не съжаляват за абортите, които са направили

Жените масово не съжаляват за абортите, които са направили

29.07.20150284

95 на сто от жените, които са правили аборт, изобщо не съжаляват, че са взели подобно решение, показват резултати от изследване на американски учени.

Бременност - Колко сигурна е контрацепцията за предпазване от бременност?

Колко сигурна е контрацепцията за предпазване от бременност?

22.07.20150190

България е една от европейските държави с най-голям брой аборти по желание на глава от населението.

Бременност - Захарен диабет през бременността

Захарен диабет през бременността

08.07.20150173

Като гестационен захарен диабет (ГЗД) се определя състоянието, при което диабетът е диагностициран за пръв път по време на бременността и независимо дали трябва лечение с инсулин.

Бременност - Китайски билки и влиянието им при бременност

Китайски билки и влиянието им при бременност

29.05.20150147

Във всички случаи трябва да се обръща сериозно внимание на билковите продукти независимо дали са разрешени за употреба по време на бременност и кърмене.

Бременност - Горещините могат да предизвикат преждевременно раждане

Горещините могат да предизвикат преждевременно раждане

15.05.20150258

Температури от 32 градуса и повече повишават риска от преждевременно раждане, категорични за изследователи. Ако температурите се задържат до към 32 градуса за поне 3 дни, раждането настъпван към 37-38 седмица

Бременност - Забременявайте за здраве!

Забременявайте за здраве!

08.05.201501266

Лекари от израелския университет Хадаш в Йерусалим твърдят, че износването на дете е полезно за цялостното здравословно състояние на майката.

Бременност - Сутрешно гадене

Сутрешно гадене

05.05.201503816

Сутрешното гадене представлява дразнене на стомаха и позиви за повръщане. Сутрешното гадене е характерно най-вече за бременните жени. Диагностициране и лечение на сутрешното гадене.

Бременност - Многоплодна бременност

Многоплодна бременност

08.04.20150972

До многоплодна бременност се стига, когато има едновременно оплождане на две зрели яйцеклетки по време на един овулационен период. Развитие на многоплодна бременност и раждане при многоплодна бременност.

Бременност - Прееклампсия

Прееклампсия

07.04.20150879

Прееклампсията e състояние, проявяващо се след 20-та седмица на бременността. Прееклампсията се характеризира с повишено кръвно налягане и наличие на белтък в урината на бременната. Лечение на прееклампсия.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Бременност - практични материали и идеи от Езине.бг. Авторски публикации за Бременност, твоето здраве, мода и дома в сайта на модерния българин. Вижте най-актуалното на тема Бременност. Обадете ни се ако инфромацията на текущата подстраница не е за Бременност.