Тя не яде захар от 10 220 дни! На колко години е според вас

Тя не яде захар от 10 220 дни! На колко години е според вас

Каролин Харц е на 70 години, но ако разгледате снимките ѝ, ще решите, че е поне с 30 години по-млада. Тайната е в нейната диета и спирането на захарта. Австралийката не е опитвала захарни изделия от 28 години.

1

Захар

Захар - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Захар от Ezine.bg. Преглед на статиите за Захар. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Захар.
Захар - Как да откажем децата си от сладкото?

Как да откажем децата си от сладкото?

01.05.20170280

Въпреки предупреждения на всевъзможни експерти, като че ли родителите все още не осъзнават какъв огромен риск носи захарта за техните деца. Днешните хлапета сякаш са пристрастени към сладкото, а възрастните не знаят как да променят положението

Захар - Върнете блясъка на косата и кожата с палмова захар

Върнете блясъка на косата и кожата с палмова захар

01.04.20170251

Палмовата захар е един от най-естествените подсладители. По форма и вкус тя е същата като бялата. Палмовата захар е един от най-мощните средства срещу кожните заболявания

Захар - Добавете захар в шампоана и вижте поразителния ефект

Добавете захар в шампоана и вижте поразителния ефект

13.03.201706749

Всяка дама има скраб и ексфолинти за лице и тяло в банята си. Замисляли ли сте се някога, че пропускате скалпа. Ако държите на косата си, ще трябва да ексфолирате и него.

Захар - Надвийте лесно умората

Надвийте лесно умората

27.11.201602111

За да не изпитвате умора, избягвайте захарта и храните с нишесте. Намалете кафето и газираните напитки. Взимайте мултивитамини.

Захар - Виж 10-те неща, които те състаряват преждевременно

Виж 10-те неща, които те състаряват преждевременно

02.10.201607929

Някои хора изглеждат по-възрастни от други. Освен от генетична обусловеност има комплекс от фактори, които ни състаряват. Ето кои са 10-те вредни навика, водещи ни към преждевременното състаряване.

Захар - Подсладеното кафе понижава стреса

Подсладеното кафе понижава стреса

01.10.20160833

Подсладените напитки правят хората по-малко агресивни и заядливи. Това е така понеже захарта предоставя на мозъка енергията, необходима да поддържа нервните импулси под контрол.

Захар - Болки в китките? Лъжица захар може да помогне!

Болки в китките? Лъжица захар може да помогне!

27.08.201605273

Проучвания са доказали, че приблизително 65 процента от хроничните болки в китките се дължат на синдрома на карпалния тунел. Заболяването представлява притискане на срединния нерв на ръката в една анатомична затворена структура на китката и дланта

Захар - Феноменът Захарно лице заплашва феновете на сладкото

Феноменът Захарно лице заплашва феновете на сладкото

23.05.20160341

Повечето хора знаят, макар и да не обръщат нужното внимание, че прекаляването със захарта може да причини сериозни проблеми за здравето на организма. Сред най-добре познатите усложненията са развалените зъби, излишните килограми с всичките последствия от

Захар - Учени: Любовта към сладкото е като наркозависимостта!

Учени: Любовта към сладкото е като наркозависимостта!

19.04.20160422

Консумацията на шоколади, кроасани и други сладки изделия представлява истинско удоволствие за мнозина, но истината е, че захарните изделия крият тъмна страна, за която дори не подозирате.

Захар - Захар е по-добре от изкуствен подсладител по време на диета!

Захар е по-добре от изкуствен подсладител по време на диета!

15.04.2016095

Ако все пак Ви е препоръчано да използвате подсладител, е важно да знаете кои са естествени и кои изкуствени подсладители, както и кои са вредни за нашето здраве и кои не

Захар - Десет дни без захар водят до невероятни подобрения!

Десет дни без захар водят до невероятни подобрения!

15.11.201504185

Вредата от сладкото и захарта е все по-осезаема. Специалисти от години съветват да ограничим употребата ѝ, за да сме поздрави. Оказва се обаче, че ако я спрем само за десет дни, ефектът ще е поразителен.

Захар - Сок без захар, плодов еликсир или плодова напитка?

Сок без захар, плодов еликсир или плодова напитка?

29.04.20150453

Вече е в сила наредбата, която забранява към натуралните сокове да се добавя захар. Соковете с изкуствени подсладители трябва да се наименуват като плодов еликсир или плодова напитка.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни