Вижте лека за сухата кожа според източната медицина

Вижте лека за сухата кожа според източната медицина

Повечето жени търсят спасението за суха кожа в хидратиращите кремове, но според традиционната китайска медицина сухата кожа е проблем, който може да бъде решен.

1

Кожа

Кожа - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Кожа от Ezine.bg. Списък на статиите за Кожа. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Кожа.
Кожа - Следвайте съветите на Ел Макферсън за летен тен

Следвайте съветите на Ел Макферсън за летен тен

29.07.20180808

54-годишният модел Ел Макферсън споделя, че няма защо да се плашим от слънчевите бани. Вярно е, че слънцето може да състари и да навреди на кожата ви, но това се случва само ако не спазвате правилните ритуали за тен.

Кожа - Да детоксикираме лицето си за лятото

Да детоксикираме лицето си за лятото

13.07.20180183

Лицето ни е тази част от тялото, която най-често е изложена на вредните слънчеви лъчи. Това е и причината да се опитаме да го предпазим още преди да е пострадало и най-вече - преди старта на лятото.

Кожа - Триковете за красота, които не вършат работа

Триковете за красота, които не вършат работа

02.07.20180926

Всяка дама прибягва към какви ли не трикове за разкрасяване, за да изглежда възможно най-добре, но някои от тези методи са мит и няма да ви осигурят търсения ефект.

Кожа - Кои маски са най-добри за лятото?

Кои маски са най-добри за лятото?

22.06.20180915

През най-горещите дни се препоръчва нанасянето на високохидратиращи маски, които ще тонизират кожата ви и за дълго ще и осигурят необходимата влажност и еластичност.

Кожа - Подмлади кожата бързо с тези храни и напитки

Подмлади кожата бързо с тези храни и напитки

20.06.20180910

Ако очите са прозорец на душата, то тогава бъдете сигурни, че кожата ви е огледало на вашето здраве и най-вече на начина ви на хранене.

Кожа - Как да изберем най-подходящия за нас ексфолиант?

Как да изберем най-подходящия за нас ексфолиант?

01.06.20180270

На пазара вече има голямо разнообразие от ексфолианти, като всеки един от тях изкушава с ухание, цвят и специфична текстура. Как обаче можем да сме сигурни, че именно този, който ни изглежда най-примамлив, е най-подходящият за нас?

Кожа - Защити кожата си от опасното слънце с тези вкусни храни

Защити кожата си от опасното слънце с тези вкусни храни

15.05.20180622

Бръчките, обривите и петънцата са само част от вредите, които слънцето може да ни нанесе. По-страшните последствия от него са болезнено изгаряне и рак на кожата

Кожа - Осем съвета за красива кожа от Кара Делевин

Осем съвета за красива кожа от Кара Делевин

13.05.201802280

Невероятният модел Кара Делевин споделя, че като всеки човек в тийнеджърските си години е имала проблеми с акнето, но сега кожата ѝ е почти перфектна и тя споделя ежедневните ритуали за поддържането ѝ.

Кожа - Почистващи продукти за лице! Кой е най-подходящ според типа кожа?

Почистващи продукти за лице! Кой е най-подходящ според типа кожа?

12.05.20180145

Ежедневното почистване и грижа за кожата са предпоставка за поддържането на здрав и жизнен външен вид по-дълго време. Натрупаните замърсявания и излишен себум (нормалния защитен секрет произвеждан от жлезите в кожата) нарушават защитните механизми на кож

Кожа - Как се променя кожата с остаряването

Как се променя кожата с остаряването

05.05.201801042

Кожата ни пряко се влияе от множество фактори, основен от които е времето. Нейната еластичност, хидратиранност и здраве са пряко зависими от възрастта ни.

Кожа - Ефектът на Спящата красавица - по-млади само след една нощ!

Ефектът на Спящата красавица - по-млади само след една нощ!

26.04.201801661

Ефектът на спящата красавица е реален. Направете тези неща и само след нощ под завивките, ще се събудите по-млади и по-красиви.

Кожа - Що е шийт маска и какво я прави номер 1 в грижата за лицето?

Що е шийт маска и какво я прави номер 1 в грижата за лицето?

16.04.20180157

Шийт маските са сред най-актуалните в момента козметични продукти. Те започват да се прилагат най-напред в Азия, и по-конкретно в Южна Корея, а с времето набират популярност в целия свят, защото се превръщат във фаворит на много известни личности.