Грижа за кожата преди сън

Грижа за кожата преди сън

Грижата за кожата преди сън е от изключително голямо значение за нейното здраве и вид на следващия ден. През деня тя е подложена на суровите ултравиолетови лъчи, прах, замърсен въздух, сурови химикали и други неблагоприятни условия на околната среда.

1

Кожа

Кожа - Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

03.10.20180505

Кожата на лицето е подложена на най-много външни фактори през всички сезони. Освен кремове и маски, е добре да се грижим за нея и с масажи.

Кожа - Грешки, които състаряват кожата

Грешки, които състаряват кожата

29.09.201805507

Процесът на стареене е необратим, но това не значи, че не можем да го забавим и да остаряваме красиво. Има ежедневни навици, които могат да състарят кожата. Важно е да разберем кои са тези грешки и да ги избягваме.

Кожа - Ябълка и лайка защитават лицето от компютъра

Ябълка и лайка защитават лицето от компютъра

15.09.201801826

Ако често седите пред компютъра, преждевременно ще се появят бръчки върху лицето си, а кожата му ще се отпусне. Ябълка, зеле, компреси с билки помагат за връщане на сияйния й вид.

Кожа - Така ще се справите със сухата кожа

Така ще се справите със сухата кожа

14.09.20180110

За никого не е тайна, че тя е нашата защитна обвивка, която е изложена всекидневно на различен тип стрес - замърсена околна среда, неблагоприятни атмосферни условия, УВ-радиация и т. н. Сухата кожа състарява, затова трябва проблемът да се реши

Кожа - Ползите от аргановото масло за кожата

Ползите от аргановото масло за кожата

04.09.2018046

Аргановото масло е изключително питателно и полезно и допринася за здравето и външния вид по много неподозирани начини. То е източник на важни мастни киселини и е основна съставка в много продукти за красота.

Кожа - Основни грижи за мазна кожа

Основни грижи за мазна кожа

04.09.201802239

Мазната кожа се характеризира с мазен блясък, разширени пори, раздразнения и черни точки. Това се получава под влияние на хормоналната или нервната система, когато количествата на секретираните мазнини от кожата на лицето се увеличават.

Кожа - Запазете летния загар за дълго с тези 5 продукта

Запазете летния загар за дълго с тези 5 продукта

03.09.20180115

Имали сте невероятна ваканция край морето или пък сте прекарали няколко дни на басейн. Сдобили сте се с шоколадов тен и сега искате да запазите ефекта и спомените от лятото по-дълго.

Кожа - Вижте лека за сухата кожа според източната медицина

Вижте лека за сухата кожа според източната медицина

19.08.201802983

Повечето жени търсят спасението за суха кожа в хидратиращите кремове, но според традиционната китайска медицина сухата кожа е проблем, който може да бъде решен.

Кожа - Следвайте съветите на Ел Макферсън за летен тен

Следвайте съветите на Ел Макферсън за летен тен

29.07.20180824

54-годишният модел Ел Макферсън споделя, че няма защо да се плашим от слънчевите бани. Вярно е, че слънцето може да състари и да навреди на кожата ви, но това се случва само ако не спазвате правилните ритуали за тен.

Кожа - Да детоксикираме лицето си за лятото

Да детоксикираме лицето си за лятото

13.07.20180209

Лицето ни е тази част от тялото, която най-често е изложена на вредните слънчеви лъчи. Това е и причината да се опитаме да го предпазим още преди да е пострадало и най-вече - преди старта на лятото.

Кожа - Триковете за красота, които не вършат работа

Триковете за красота, които не вършат работа

02.07.20180966

Всяка дама прибягва към какви ли не трикове за разкрасяване, за да изглежда възможно най-добре, но някои от тези методи са мит и няма да ви осигурят търсения ефект.

Кожа - Кои маски са най-добри за лятото?

Кои маски са най-добри за лятото?

22.06.20180931

През най-горещите дни се препоръчва нанасянето на високохидратиращи маски, които ще тонизират кожата ви и за дълго ще и осигурят необходимата влажност и еластичност.