Домашна грижа при разранена и нацепена кожа

Домашна грижа при разранена и нацепена кожа

Сухата и нацепена кожа може да бъде облекчена с няколко продукта – много добре ще ѝ подействат авокадото, пчелният мед, зехтинът, жълтъците. Ако имате напукани и болезнени пети, можете да използвате банани.

1
Напукани Пети - най-новите теми, избрани публикаци и съвети. Информация за Напукани Пети от Ezine.bg. Обзор на статиите за Напукани Пети. Български сайт за здраве, диети, дом, родители и деца и Напукани Пети.
Напукани Пети - Да се отървем от напуканите пети

Да се отървем от напуканите пети

21.07.2015016881

Меката кожа на петите е леснопостижима – единственото, което трябва да правите редовно, е да хидратирате стъпалата си. Напуканите пети понякога са вследствие на неудобни обувки, използване на неподходящи продукти и пр.

Напукани Пети - Природни средства срещу напукани ръце и пети

Природни средства срещу напукани ръце и пети

02.11.201309103

Кожата на ръцете трябва да се поддържа в здраво състояние. Не бива да се допуска напукване, лющене, загуба на еластичност и най-вече дълбоки напуквания.

Напукани Пети - Защо имам напукани пети

Защо имам напукани пети

31.10.2012012977

Всички искат да бъдат красиви от главата до петите. За съжаление, много от нас прекарват времето си да се вглеждат повече по лицата и телата си и да пренебрегват няколко много важни сантиметра.

Напукани Пети - Лечение на напукани пети в домашни условия

Лечение на напукани пети в домашни условия

02.10.2012017259

Напуканите пети не трябва да се оставят без внимание, защото освен дискомфорт и грозна гледка представляват отворена врата за различни видове опасни бактерии.

Напукани Пети - Живовлек и кромид лук срещу болезнени мазоли

Живовлек и кромид лук срещу болезнени мазоли

25.08.201208602

Мазолите са появяват на палеца и кутрето на крака. Нелекуването на мазолите води до възпаления. Рецепти срещу мазоли. Рецепта с лук срещу мазоли. Рецепта с жижовлек срещу мазоли.

Напукани Пети - Домашно лечение за напукани пети

Домашно лечение за напукани пети

30.06.2012048834

Веднъж постигнали гладки пети, трябва да се грижите за краката си внимателно и всекидневно, за да не се появи проблемът отново.

Напукани Пети - Грижа за напуканите пети

Грижа за напуканите пети

18.06.2012022483

Напуканите пети са много често явление. Те могат да бъдат болезнени, непривлекателно изглеждащи, както и много шокиращи, особено за тези от нас, които обичат сандали.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни