Опасен ли е намаленият пулс?

Опасен ли е намаленият пулс?

0

Много хора страдат от различни смущения при работата на сърцето. То е деликатен орган и трябва да подхождате много внимателно при появата на проблеми във функционирането му. Такъв проблем е и намаляването на пулса.

1
Сърдечни проблеми - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Информация за Сърдечни проблеми от Ezine.bg. Списък на статиите за Сърдечни проблеми. Online сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Сърдечни проблеми.
Сърдечни проблеми - Какво да правим при бодежи в сърцето

Какво да правим при бодежи в сърцето

28.11.20160670

Бодежите в сърцето са често срещан проблем. Те могат да се дължат на различни фактори. Макар и често при появата им хората да се паникьосват, истината е, че няма причини за притеснение. Този вид неразположение се дължи основно на нервна почва.

Сърдечни проблеми - Болкоуспокояващите увеличават риска от сърдечна недостатъчност

Болкоуспокояващите увеличават риска от сърдечна недостатъчност

06.10.20160103

За милиони хора по света, използващи болкоуспокояващи, съществува повишен риск от сърдечна недостатъчност. Последни изследвания показват, че неселективните нестероидни противовъзпалителни средства като ибупрофен могат да увеличат риска от сърдечен проблем

Сърдечни проблеми - За какви проблеми подсказва високият пулс

За какви проблеми подсказва високият пулс

30.07.201601531

Появата на висок пулс се смята за сигнал от организма, че е настъпила непредвидена промяна във физическото състояние на човек в резултат на болест или стрес.

Сърдечни проблеми - Специалисти: Все по-млади хора биват покосени от инфаркт!

Специалисти: Все по-млади хора биват покосени от инфаркт!

20.04.20160311

Инфарктът покосява все по-млади хора, а начинът на живот, който в момента водим и липсата на движение благоприятстват появата на проблеми със сърцето.

Сърдечни проблеми - Пазете сърцето си здраво с тези 5 напитки!

Пазете сърцето си здраво с тези 5 напитки!

15.03.201602318

Проблемите със сърцето са едни от най-често срещаните днес. Има обаче някои напитки, които ще ви предпазят от тях. Приемайте ги често и няма да имате за какво да се притеснявате.

Сърдечни проблеми - Нелекуваните възпаления заплашват сърцето

Нелекуваните възпаления заплашват сърцето

27.11.201501164

Ново изследване показа, че не толкова наднорменото тегло и лошият холестерол са причините за инфарктите и инсултите, покосяващи ежегодно милиони хора по света, а нелекуваните възпаления, на които лекарите не обръщат внимание.

Сърдечни проблеми - Сърдечни заболявания

Сърдечни заболявания

10.07.201506671

Всяко едно заболяване, което уврежда сърцето принадлежи към групата на сърдечните заболявания. Видове сърдечни заболявания. Симптоми при сърдечни заболявания. Лечение на сърдечни заболявания.

Сърдечни проблеми - Болест на синусовия възел

Болест на синусовия възел

09.07.201501119

Болестта на синусовия възел представлява промяна в неговата функция, която води до интервали на ниска сърдечна честота и сърдечни паузи. Болестта на синусовия възел се наблюдава при възрастни. Лечение на болест на синусовия възел.

Сърдечни проблеми - Предсърдно мъждене

Предсърдно мъждене

09.06.201524468

Предсърдното мъждене е най-често срещаната аритмия, която е причина за хоспитализация и влошаване качеството на живот. Предсърдното мъждене предизвиква намален сърдечен минутен обем. Симптоми и лечение при предсърдно мъждене.

Сърдечни проблеми - Сърдечна недостатъчност

Сърдечна недостатъчност

07.04.201554289

Сърдечната недостатъчност e заболяване, при което сърцето не може да изпомпва необходимото количество обогатена с кислород кръв. Симптоми на сърдечна недостатъчно. Лечение на сърдечна недостатъчност.

Сърдечни проблеми - Перикардит

Перикардит

03.04.2015313621

Перикардит е състояние, представляващо възпаление на сърдечната торбичка. Причините за поява на перикардит могат да са бактерии, гъбички, паразити и вируси. Перикардитът идва с болка в гърдите и задух.

Сърдечни проблеми - Фолиевата киселина ни пази от инсулт

Фолиевата киселина ни пази от инсулт

22.03.201501034

Скорошно изследване показа, че приемът на фолиева киселина рязко намалява риска от инсулт и риска от сърдечно заболяване с 21 процента. Положителният ефект на фолиевата киселина е открит случайно.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани