Какво да правим при бодежи в сърцето

Какво да правим при бодежи в сърцето

0

Бодежите в сърцето са често срещан проблем. Те могат да се дължат на различни фактори. Макар и често при появата им хората да се паникьосват, истината е, че няма причини за притеснение. Този вид неразположение се дължи основно на нервна почва.

1
Сърце - актуални статии, подбрани публикаци и съвети. Всичко за Сърце от Ezine.bg. Преглед на статиите за Сърце. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Сърце.
Сърце - Пушенето на канабис ще ви докара това рядко заболяване на сърцето

Пушенето на канабис ще ви докара това рядко заболяване на сърцето

16.11.2016082

Скорошно изследване показа, че пушенето на канабис може да удвои риска от рядко заболяване, което рязко отслабва ритъма на сърцето и може да доведе до изключително опасни последици.

Сърце - Първа помощ при аритмия

Първа помощ при аритмия

29.07.201603548

При някои хора сърцето започва да бие по-бързо, при други то бие по-бавно, а при трети даже не се наблюдава аритмия. Усещат се само по-силните удари на този жизненоважен орган.

Сърце - Сърцето ви има нужда ежедневно от тези вещества

Сърцето ви има нужда ежедневно от тези вещества

23.07.20160300

Сред най-важните и полезни за сърцето вещества спадат магнезият и калият. Първият действа добре на всички артерии и съответно заздравява сърцето, а вторият намалява риска от високо кръвно и подобрява функцията на сърдечния мускул

Сърце - Ето как жените да намалят риска от сърдечен удар

Ето как жените да намалят риска от сърдечен удар

14.07.20160456

Освен че е важно да знаете как да разпознавате сигналите, които Ви дава тялото относно здравословното Ви състояние, и дали не сте изложени на риск от сърдечен удар, е добре и да се научите да спазвате някои правила, които биха намалили риска от инфаркт

Сърце - Как да се храните правилно за здраво сърце? Топ 6 съвети

Как да се храните правилно за здраво сърце? Топ 6 съвети

01.06.20160380

Правилната профилактика за предпазване от сърдечно-съдови заболявания се дължи на-вече на добрата осведоменост. Ето защо тук ще Ви информираме на кои напитки и храни трябва да наблягате и кои да избягвате, ако искате здраво сърце

Сърце - Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

29.05.20160296

Когато ритъмът на сърцето падне под 40 удара в минута, опасността за здравето на човек нараства главоломно. В тези ситуации мозъкът престава да получава нужното му количество кислород и това може да доведе до трайни увреждания и дори и до смърт. Първият с

Сърце - Тинктура от глог лекува сърцето и сваля диоптъра

Тинктура от глог лекува сърцето и сваля диоптъра

24.05.20160742

Невероятните здравословни свойства на глога са познати от дълбока древност. Проблемите, с които това растение може да се справи, са толкова много, че в миналото хората са вярвали, че тази билка е докосната от Бог

Сърце - Нова надежда за чакащите трансплантация на сърце

Нова надежда за чакащите трансплантация на сърце

16.04.2016068

Сърца от генетично модифицирани прасета може в съвсем скоро време да решат проблема с трансплантациите на най-важния човешки орган.

Сърце - Осем лесни стъпки в менюто, за да предпазите сърцето

Осем лесни стъпки в менюто, за да предпазите сърцето

13.04.20160190

Стане ли дума за здравето на сърцето, има някои фактори като генетиката, върху които не можете да се влияе. Въпреки това има начини, с които да се облекчат проблемите, произтичащи от фамилната обремененост.

Сърце - Пазете сърцето си здраво с тези 5 напитки!

Пазете сърцето си здраво с тези 5 напитки!

15.03.201602534

Проблемите със сърцето са едни от най-често срещаните днес. Има обаче някои напитки, които ще ви предпазят от тях. Приемайте ги често и няма да имате за какво да се притеснявате.

Сърце - Синдромът на щастливото сърце може да ни убие

Синдромът на щастливото сърце може да ни убие

09.03.20160156

Щастливите събития и позитивните емоции са за предпочитане пред негативните. Оказва се обаче, че те също могат да навредят на сърцето ни.

Сърце - Нелекуваните възпаления заплашват сърцето

Нелекуваните възпаления заплашват сърцето

27.11.201501348

Ново изследване показа, че не толкова наднорменото тегло и лошият холестерол са причините за инфарктите и инсултите, покосяващи ежегодно милиони хора по света, а нелекуваните възпаления, на които лекарите не обръщат внимание.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани