Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбих се в човек от ромски произход

Влюбих се в човек от ромски произход

Влюбих се в човек от ромски произход
Преди пет месеца се запознах с едно момче. Грабна ме още от първия път когато го видях. След седмица само чатене и говорене по телефона най-накрая излязохме на среща. Тогава дойде и шока за мен. Призна ми, че е от ромски произход. Не мога да скрия, че се шокирах, но по никакъв начин не показах външно, колко много се стреснах. Само да добавя, че всичко това се случва в чужбина, и той не е български гражданин. Любовта ми към него надделя над това, че е от ромски произход. След няколко месеца заедно в един неочакван момент разбрах, че съм бременна от него. Бях категорична, че ще оставя това бебе, той също много го искаше.

И само след две седмици направих спонтанен аборт. . . изживях много тежки моменти, психиката доста ми се разклати и реших да се върна в България. Зарязах го там след случилото се. Липсва ми много, чуваме се все още и на него аз му липсвам. И двамата се опитваме да загърбиме случилото се и да почнеме на чисто. През главата ми минават много странни мисли- като това да забременея отново от него, но разума ми казва " та той е от ромски произход".

Истината е, че немога да спря да мисля за него. Приятелите ме съветват да го забрявя, тъй като наистина изглеждам много добре постоянно получавам покани за излизане аз с никой не искам да се виждам и да се сближавам, защото мисля все още за него. Искам да добавя, че не съм расистка и за мен не е важно кой към каква раса принадлежи. Не знам дали загубата на бебето е било знак от съдбата, че трябва да го забравя и да се разделим. Много съм объркана и се измъчвам, моля помогнете ми със съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
панамера
панамера
18.05.2015 16:02
добре че си написала че е човек от ромски произход щото има и много животни от ромски произход , мойте поздравления за съобразителността , това на подсъзнателно ниво и показна как ги възприемаш ти самата ,,с уточнения,,
0
1
Мм
Мм
17.05.2015 19:44
Оххх,ако си мислиш,че тази любов ще продължи во век и веков,ще те разочаровам.Не съм расистка,говоря по принцип.Но..на ромите културата,като бит,семейство е много различна от нашата.Помисли добре дали си готова да приемеш това и дали ще можеш да се пребориш.Когато вземаш решение не мисли само със сърцето си.Разсъди и с ума си.Пет пъти мери,един път режи.Пожелавам ти от все сърце да избереш най-верния и най-добър път за теб.
0
1
Сури
Сури
14.05.2015 23:58
Твърдиш, че нямаш расови предразсъдъци, обаче заглавието и " половината текст са " надъхани". Къде е точно проблемът? Представи си, че не е от ромски произход и си задай пак тоя въпрос. По- важното е човекът да те цени, уважава и подкрепя. А каква раса е, още повече в чужбина , въобще няма значение.
0
0
Emily
Emily
17.05.2015 12:15
Аз наистина нямам расови предразсъдъци, при положение, че съм била с този човек. Обаче и ти си права. проблемът е , че не знам как ще го приеме моето семейство, което е малко по старомодно в това отношение. В главата ми е страхотна каша,не мога да мисля реално върху нещата.
0
0
Мая
Мая
13.05.2015 11:11
Мила, при всеки отделен подобен случай всичко е строго индивидуално. Може това наистина да е любовта на живота ти, може да е точния човек за теб, но може и да не е. Не си постъпила добре, като си го оставила в чужбина и си се прибрала, но един Бог знае каква болка си изживяла ти от загубата на бебчето, та никой не може да те съди. Ако момчето продължава да се държи по същия начин с теб, ако наистина виждаш, че го е грижа и те обича, моят съвет е - бъди с него, но не бързайте за детенце. Деца винаги могат да се правят, дето има една дума - това е най-лесното, трудното е после. През времето, в което ще си с него занапред, ако дадеш нов шанс на връзката ви, го опознай добре, защото тези месеци далеч не са достатъчни за пълното опознаване на двама души. Предполагам, че, ако не познаваш родителите му или той - твоите, това също ще стане през това време. Тогава, ако след година - две, например, в които сте били заедно, си установила, че това е твоят човек, видяла си и доброто и лошото в характера му и си решила да си с него, а и той с теб, нищо няма да ви пречи да създадете семейство. Успех!
2
0
Emily
Emily
17.05.2015 12:11
Мая много благодаря за съвета. Помогна ми адски много със въпросите , които бушуваха в главата ми.
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: