Влюбих се в шефа ми ирландец

Влюбих се в шефа ми ирландец
Със съпруга ми сме в Англия. Той започна работа, малко след това и аз. Започнах работа в един цех. Директния ми шеф беше ирландец. Страхотен мъж, красив, добър, обясняваше всичко с усмивка, чувствах се страхотно. . Нямах търпение да дойде следващия ден, до днес. . Оказа се, че го местят в др цех в Ирландия! Не знам какво ми стана направо ми потекоха сълзи, самата аз не го очаквах от себе си. Писах му, защо не каза чао и т. н. , извини се и това е, а аз не мога да се начудя как може да не ми спират сълзите. Беше ми симпатичен, но не съм очаквала от себе си, че бих се привързала чак толкова към човек, който познавам от скоро. . Просто имах нужда да споделя с някои!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
81998
81998
05.08.2016 18:38
По добре слезни на земята.Всички в Англия са еднакви,добри и мили.Просто казвам истината.Работя в мъжки колектив тук всеки е мил и дружелюбен.Спиш ли с някои веднага ти бие шута.Тук хората дори и семейство не градят.Всичко е секс за една нощ и пари.Извинявам се,но расъждавате повърхносно,само от това че някой ти е казал две приказки.А,всъщност му е без значение,биха чукали маймуна,ако има за ебане.
2
0
miglena
miglena
27.07.2016 16:58
Няма нищо странно. Попадаш в нова държава, нови хора и обстановка и се появява човек като твоя шеф. ТОй е мил, държи се добре и те кара да се чувстваш като у дома си. Просто това е бил първият ти по-близък човек там и за това сега толкова ти липсва.
0
1
Готика
Готика
26.07.2016 19:21
Незнам,може мъжът ти да не е цвете за мирис,но ще ти дам може би най правилния съвет от жена коята е в Англия от седем години .Работата ми е преди в мъжки колектив.Скъпа всички мъже в Англия са мили,добри и прекрасни мъже,докто не гризеше дръвцето и не легнеш с него.Тогава ситоацуята се променя.Тукашната жена е морално разкрепостена и мъжете действат на принципа ,,не може да се кара цял живот,на хляб и вода”,тоест обичат разнообразие .Само,помисли дори и да сране нещо,ще се ебете 5 месеца и после.Сама в чужбина,...
1
9

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: