• miglenaдобави отговор към форумната тема: Въпрос относно нежелана бременностпреди 6 месециИзвинете, понеже не съм много наясно, класическа цветна бременност по полов път ли се предава?
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Закъснява мипреди 6 месециРазбира се, че всичко е свързано. Това не пречи веднага да отидеш на лекар - бялото течение също е проблем, който се лекува медикалемнтозно. Трябва ти рецепта. А и тъкмо ще видят защо ти закъснява
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Приятелство или любов между мъж скорпион и жена риби?преди 8 месециЛюбовта е възможна между всички зодии, само че при някои тя е по-лесна, при други бурна, а при трети преминава всички граници. Няма обаче и неизбежна любов...Мъж Скорпион и жена Риби си пасват идеално, когато са под един асцендент. Ако не са, възможността намалява, но не изчезва. По принцип двата знака се разбират добре. Доброто приятелство е предпоставка за поява на чувства.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Кървава вода в съня ми? Какво значи?преди 9 месециМъртвец, мъртъв непознат - означава избавление. Видиш ли в съня си кръв, ще разбереш истина.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Чувствам се несигурна в дома сипреди 9 месециЕми спри постоянно да стоиш под неща, които могат да ти паднат на главата.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Уж препираше да се запознаем, а накрая не ми проговорипреди 9 месециДва варианта -или не те е харесал, или го е хванал срам. И в двата случая времето ще покаже. Ако отново разпитва за теб, се появяваш във фирмата в цялата си прелест и си по-нахална.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Ноктопластика - резултати, цени и поддръжка?преди 9 месециАми води се, че лампите за изпичане са вредни, защото са подобни на тези в солариума. Но все пак не смятам, че за някакви секунди може да стане кой знае какво. Освен това вече се произвеждат и напълно безвредни лампи. Гелът може да изтощи ноктите, както прави боята с косата, но ако на половин или една година се прави поаичка от месец-два, пълното възстановяване е факт. Все пак, за да се застраховам трябва да кажа, че всичко си зависи от типа нокти. Все пак всеки организъм е различен и реагира по различен начин на подобни външни вмешателства.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Приятели сме от 15 години, а май се влюбих в неяпреди 10 месециОтдръпни се, тя си има семейство.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Моят първи блогпреди 12 месециРазмисли и страсти....никой не го осъзнавал...всички са наясно....винаги има свесни споко, няма да се затрие света
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Влюбен съм в 2 женипреди 12 месециНикой не може да ти каже с коя да си - с жена си и любовницата! Сам реши. а като си толкова щастлив с жена си, защо си отишъл при друга, в това няма никаква логика. Слаби са ти агнелите, слабии...дано на света има по-малко мъже като теб!