• miglenaдобави отговор към форумната тема: Дайте мнения за Индивидуална инфрачервена сауна Excelпреди 4 месециДа ви кажа често не съм изпробвала и за пръв път чувам..но според мен всяко нещо, което е минимализирано спрямо оригинала и все пак не струва малко, е по-скоро неефективно и замазване на очите. Това е лично моето мнение. Личен пример мога да дам с апаратите за лазерна епилация в дома. освен че са крайно неефективни, те изискват и допълнителна поддръжка. Като дръпнеш чертата след години усилия - по-добре да си ходиш при професионалист.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Не мога повече, външният ми вид е ужасенпреди 4 месециТвоето ниско самочувствие минава всички граници. спри да се вглеждаш в себе си - ще се побъркаш. Доколкото разбирам не си много социална - няма как да станат така нещата. Позволи на светът да те приеме. Направи си фейсбук, прочети някоя книга, поинтересувай се от нещата, от които се интересуват наборите ти, намери си работа и приятели. Поговори с някой очи в очи. Спри да се тръшкаш и действай!
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Въпрос относно нежелана бременностпреди 12 месециИзвинете, понеже не съм много наясно, класическа цветна бременност по полов път ли се предава?
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Закъснява мипреди 12 месециРазбира се, че всичко е свързано. Това не пречи веднага да отидеш на лекар - бялото течение също е проблем, който се лекува медикалемнтозно. Трябва ти рецепта. А и тъкмо ще видят защо ти закъснява
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Приятелство или любов между мъж скорпион и жена риби?преди 1 годинаЛюбовта е възможна между всички зодии, само че при някои тя е по-лесна, при други бурна, а при трети преминава всички граници. Няма обаче и неизбежна любов...Мъж Скорпион и жена Риби си пасват идеално, когато са под един асцендент. Ако не са, възможността намалява, но не изчезва. По принцип двата знака се разбират добре. Доброто приятелство е предпоставка за поява на чувства.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Кървава вода в съня ми? Какво значи?преди 1 годинаМъртвец, мъртъв непознат - означава избавление. Видиш ли в съня си кръв, ще разбереш истина.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Чувствам се несигурна в дома сипреди 1 годинаЕми спри постоянно да стоиш под неща, които могат да ти паднат на главата.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Уж препираше да се запознаем, а накрая не ми проговорипреди 1 годинаДва варианта -или не те е харесал, или го е хванал срам. И в двата случая времето ще покаже. Ако отново разпитва за теб, се появяваш във фирмата в цялата си прелест и си по-нахална.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Ноктопластика - резултати, цени и поддръжка?преди 1 годинаАми води се, че лампите за изпичане са вредни, защото са подобни на тези в солариума. Но все пак не смятам, че за някакви секунди може да стане кой знае какво. Освен това вече се произвеждат и напълно безвредни лампи. Гелът може да изтощи ноктите, както прави боята с косата, но ако на половин или една година се прави поаичка от месец-два, пълното възстановяване е факт. Все пак, за да се застраховам трябва да кажа, че всичко си зависи от типа нокти. Все пак всеки организъм е различен и реагира по различен начин на подобни външни вмешателства.
  • miglenaдобави отговор към форумната тема: Приятели сме от 15 години, а май се влюбих в неяпреди 1 годинаОтдръпни се, тя си има семейство.