Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Кървава вода в съня ми? Какво значи?преди 7 годиниМъртвец, мъртъв непознат - означава избавление. Видиш ли в съня си кръв, ще разбереш истина.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Чувствам се несигурна в дома сипреди 7 годиниЕми спри постоянно да стоиш под неща, които могат да ти паднат на главата.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Уж препираше да се запознаем, а накрая не ми проговорипреди 7 годиниДва варианта -или не те е харесал, или го е хванал срам. И в двата случая времето ще покаже. Ако отново разпитва за теб, се появяваш във фирмата в цялата си прелест и си по-нахална.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Ноктопластика - резултати, цени и поддръжка?преди 7 годиниАми води се, че лампите за изпичане са вредни, защото са подобни на тези в солариума. Но все пак не смятам, че за някакви секунди може да стане кой знае какво. Освен това вече се произвеждат и напълно безвредни лампи. Гелът може да изтощи ноктите, както прави боята с косата, но ако на половин или една година се прави поаичка от месец-два, пълното възстановяване е факт. Все пак, за да се застраховам трябва да кажа, че всичко си зависи от типа нокти. Все пак всеки организъм е различен и реагира по различен начин на подобни външни вмешателства.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Приятели сме от 15 години, а май се влюбих в неяпреди 8 годиниОтдръпни се, тя си има семейство.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Моят първи блогпреди 8 годиниРазмисли и страсти....никой не го осъзнавал...всички са наясно....винаги има свесни споко, няма да се затрие света
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Влюбен съм в 2 женипреди 8 годиниНикой не може да ти каже с коя да си - с жена си и любовницата! Сам реши. а като си толкова щастлив с жена си, защо си отишъл при друга, в това няма никаква логика. Слаби са ти агнелите, слабии...дано на света има по-малко мъже като теб!
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да му кажа, че го харесвам?преди 8 годиниПродължавай да се закачаш и ще станат нещата.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Дървеници у дома! Помощ!!!преди 8 годиниАз не съм имала проблеми с дървеници, но ако имам, най-вероятно ще потърся фирма. Проблемът е много сериозен и не трябвя да се пренебрегва. Ако не вземете мерки, може да доведе до сериозни щети на дома ви.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Помощ! Кажете ми с какво да убия тези гъбичкипреди 8 годиниКак така гъбички? Това си е чисто натравяне, но не мисля, че ще се оправите без лекарска помощ. Все пак може да опитате с прочистване, няколко дни на леки храни и фрешове, или дори само на вода. От друга страна може да няма нищо общо със закуската и да имате някое сериозно заболяване, което се е отключило в този момент. Няма как да разберете, без преглед. Разберете, че рискувате собственото си здраве като не предприемате адекватни мерки.