Морят ешерихия коли с глад

Морят ешерихия коли с глад

Една от най-големите фармацевтични компании в света оповести, че е на крачка от невероятен научен пробив. Специалистите обявиха, че са близо до намиране на универсален метод за справяне с едни от най-опасните бактерии - ешерихия коли.

1

Ешерихия коли

Ешерихия коли - най-новите заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Ешерихия коли от Ezine.bg. Обзор на статиите за Ешерихия коли. Български сайт за здравословен живот, звезди, дом и градина, родители и деца и Ешерихия коли.
Ешерихия коли - Хранителното отравяне може да е симптом на апендицит

Хранителното отравяне може да е симптом на апендицит

03.01.201501079

Апендицитът представлява възпаление на апендикса, който е придатъкът на сляпото черво и се намира на границата между тънките и дебели черва. Най-честата причина, довеждаща до възпалителния процес, е запушването на отвора на апендикса.

Ешерихия коли - Домашните кърпи били бомба от бактерии

Домашните кърпи били бомба от бактерии

16.11.201401971

Учените обясняват, че след като човек забърше ръцете си в кърпата, може да докосне някаква храна или да докосне устата си, като по този начин ще разпространи бактериите.

Ешерихия коли - Опасностите, които дебнат на плажа

Опасностите, които дебнат на плажа

11.08.201101166

По време на лятната си почивка на плажа, ви дебнат куп опасности - зарази, инфекции, опасни бактерии, полово-преносими болести, гъбички. . .

Ешерихия коли - Бактерията Ешерихия коли избива жените

Бактерията Ешерихия коли избива жените

03.06.2011047221

Истерия предизвика в Европа новият смъртоносен щам на бактерията Ешерихия коли (ЕХЕК). Бактериите предпочитат нежния пол, защото върху личните вещи на жените има 4 пъти повече микроорганизми.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни