При болки в мускулите - череши и кафе

При болки в мускулите - череши и кафе

Интензивните тренировки във фитнеса често са последвани от мускулна треска. Черешите и кафето помагат на мускулите за по-бързото им възстановяване.

1

Кафе

Кафе - актуални заглавия, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Кафе от Ezine.bg. Преглед на статиите за Кафе. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Кафе.
Кафе - Пийте кафе 45-90 минути преди тренировка, за да сте по-издръжливи

Пийте кафе 45-90 минути преди тренировка, за да сте по-издръжливи

01.05.20190103

Всички знаем за ободряващите свойства на кафето, като повечето от нас не могат да започнат деня си без ароматната напитка. Знаете ли, че кафето помага и за издръжливостта при тренировки?

Кафе - До 4 кафета дневно и без цигари, за да сме дълголетници

До 4 кафета дневно и без цигари, за да сме дълголетници

13.03.201901033

Ако искате да сте дълголетни, трябва да наблегнете на следните неща – да поддържате слаба фигура, да не пушите цигари и да не пиете повече от четири кафета дневно.

Кафе - Колко кафе е наистина полезно да се пие дневно?

Колко кафе е наистина полезно да се пие дневно?

22.02.20190298

Някои казват, че е полезно, според други не. Каква е истината за тази любима на мнозина напитка, без която не можем. Какво става, ако изпием повече от една чаша на ден, която да ни поддържа бодри през ежедневието, не само сутрин?

Кафе - Обичате кафе? Ето до какво може да доведе прекомерната му консумация

Обичате кафе? Ето до какво може да доведе прекомерната му консумация

20.02.2019092

Почти няма човек, който да не обича вкуса и аромата на кафето. Кафето има впечатляващи ползи за много хора. Но какви рискове крие прекомерната консумация на кафе?

Кафе - Колко кафе трябва да пиете?

Колко кафе трябва да пиете?

25.11.20180523

Ето отговор на въпросакакво количество кафе на ден е подходящо, за да се възползвате от предимствата му и да минимизирате рисковете

Кафе - Откажи се от тези вредни навици, ако искаш по-бели зъби!

Откажи се от тези вредни навици, ако искаш по-бели зъби!

26.09.20180824

Ако сте разглеждали скоро снимките с приятелите ви и сте забелязали, че вашата усмивка не е толкова сияйна като на останалите и зъбите ви са станали по-жълти от преди, това определено е проблем, не просто суета.

Кафе - Кофеинът помага при бъбречни проблеми

Кофеинът помага при бъбречни проблеми

21.09.20180131

Замисляли ли сте се какво е първото нещо, което правите когато се събудите? Ясно е, че си отваряте очите, но какви са следващите Ви действия? Вероятно отивате да ги измиете със студена вода, да измиете лицето и зъбите си.

Кафе - Бъдете здрави и фини! Повишете метаболизма си сега

Бъдете здрави и фини! Повишете метаболизма си сега

14.09.20180505

Технически метаболизмът ви е процесът, чрез който вашето тяло разгражда храната и я превръща в енергия. Може би много пъти сте се опитвали съзнателно или не да го ускорите при опитите да отслабнете.

Кафе - Златните правила за добър метаболизъм

Златните правила за добър метаболизъм

31.08.20180970

За съжаление, метаболизмът се забавя с възрастта. Това обаче не е краят на света или, не дай си Боже, краят на хубавата фигура. Има начини, които да помогнат той отново да се активизира и следователно да топите излишните килограми. С правилно подбир

Кафе - Разбери какъв си според любимото ти кафе!

Разбери какъв си според любимото ти кафе!

21.06.201802121

Кафето, което предпочитате, издава същността ви. То говори за вашия темперамент. Ето какво издава за вас любимата ви кофеинова напитка.

Кафе - Здравословни заблуди за храната или как вредното може да е полезно

Здравословни заблуди за храната или как вредното може да е полезно

08.06.201802854

Здравословното хранене е ключът към добрия живот. Около него обаче има много митове, на които е време да спрем да вярваме.

Кафе - 8 грешки по време на цикъл, които правите всеки месец

8 грешки по време на цикъл, които правите всеки месец

21.05.201802915

Ако използвате тампони или превръзки, които са изработени от коприна или избелен памук - прекратете тази практика! Те са разпространени и достъпни, но изследвания показват, че могат да съдържат следи от пестициди, остатъци от избелване и диоксин

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни