Най-лошите неща, които можете да причините на очите си

Най-лошите неща, които можете да причините на очите си

Вероятно често са ви повтаряли, че ще си развалите очите, ако стоите твърде близо до телевизора. Въпреки че някои не са съгласни с това твърдение, има други ежедневни навици, за които е сигурно, че влошават състоянието на очите.

1

Контактни лещи

Контактни лещи - актуални теми, подбрани публикаци и идеи. Всичко на тема Контактни лещи от Ezine.bg. Списък на статиите за Контактни лещи. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Контактни лещи.
Контактни лещи - Декоративните контактни лещи са опасни

Декоративните контактни лещи са опасни

30.10.20140356

Шантавите контактни лещи, които си поставяме, за да изглеждаме по-интересно, могат да се окажат много опасни за здравето ни.

Контактни лещи - Как да боравим с контактни лещи?

Как да боравим с контактни лещи?

15.04.20130950

Лещата трябва да се намира точно на върха на показалеца ви, преди да я поставите в окото си. Тя не трябва да бъде изкривена и ръбът и не трябва да докосва върха на пръста ви.

Контактни лещи - Причини за сълзене на очите

Причини за сълзене на очите

06.03.2013045516

Очите могат да сълзят по много причини. Това може да е в следствие на възпалителен процес, атония, алергия или преумора. На това трябва да се обърне внимание, тъй като организмът сигнализира за някакви проблеми.

Контактни лещи - Очила или контактни лещи?

Очила или контактни лещи?

27.02.201301088

Носите очила? Ако е така, но се колебаете дали не е по-добре да ползвате контактни лещи, следващите сравнителни обяснения могат да ви помогнат да решите какъв да бъде вашият избор.

Контактни лещи - Как да се грижим за контактните лещи

Как да се грижим за контактните лещи

12.02.20130581

Има задължителните стъпки за правилното и без усложнение използване на контактни лещи. Винаги измивайте старателно с антимикробен сапун ръцете си преди да ги докоснете. Задължително използвайте дезинфектираща течност.

Контактни лещи - Да нося ли контактни лещи?

Да нося ли контактни лещи?

03.12.201201581

Всеки от нас е малко или много суетен. Носенето на контактни лещи е въпрос на избор – в първия случай хората, които имат проблеми със зрението могат да предпочетат да ползват контактни лещи или очила, а в другия - за козметична цел.