Естествени начини за намаляване на белите коси

Естествени начини за намаляване на белите коси

Има начини за възвръщането на цвета на косата, и то без да я изтормозите със синтетични материали, чрез които има голяма вероятност да я съсипете. Има естествени природни средства за тази цел

1

Побеляване на косата

Побеляване на косата - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Практична информация за Побеляване на косата от Ezine.bg. Обзор на статиите за Побеляване на косата. Онлайн сайт за здраве, диети, дом, семейство и Побеляване на косата.
Побеляване на косата - Витамини и добавки против побеляване на косата

Витамини и добавки против побеляване на косата

18.06.20180258

Много фактори, като стрес, напредването на годините, генетична предразположеност, могат да причинят побеляването на косата.

Побеляване на косата - Косата ви побелява твърде рано – вижте причините

Косата ви побелява твърде рано – вижте причините

20.12.201704458

Белите коси са нещо нормално в процеса на стареене. За съжаление на някои хора, те се появяват и в много по-ранна възраст от смятаната за нормална.

Побеляване на косата - Първите признаци на тялото за здравословен проблем

Първите признаци на тялото за здравословен проблем

12.07.201504341

Различни белези по тялото могат да сигнализират за сериозни заболявания още преди да сте посетили лекарския кабинет. Трябва да обръщате внимание на резките промени във външния си вид.

Побеляване на косата - Лек срещу бялата коса и обезцветяването на кожата

Лек срещу бялата коса и обезцветяването на кожата

05.09.201403541

В крайна сметка се оказва, че косата не губи цвета си, защото човек е помъдрял, а поради натрупването на водороден пероксид в космените фоликули.

Побеляване на косата - Косата побелява не от стрес, а от гени

Косата побелява не от стрес, а от гени

22.03.201401302

Косата побелява не от стрес и неприятни емоции, а от генетична предразположеност. Учените стигнали до този извод, след като изследвали еднояйчни и двуяйчни близнаци.

Побеляване на косата - Витамини за коса

Витамини за коса

10.06.201305840

Недостатъчният прием на витамини и липсата на грижа за косата засилват действието на неблагоприятните климатични влияния и тя губи здравия си вид и цялост.

Побеляване на косата - Излишните килограми състаряват

Излишните килограми състаряват

09.05.201303153

Често можем да чуем хората да казват, че младостта е онова, което придава най-голяма красота и обаятелност на жената. При мъжете нещата са малко по-различни – като, че ли на повечето жени им харесва мъжът да е на по-зряла възраст.

Побеляване на косата - Ген определя кога ще побелеете

Ген определя кога ще побелеете

13.09.201202129

Рано или късно косата на всеки човек побелява. На какво се дължи това? На прекалено много нерви, стрес, на неспокоен живот? Генът определя на каква възраст ще побелеете.

Побеляване на косата - Косата побелява от стрес и шок

Косата побелява от стрес и шок

11.11.201102768

Рано или късно, косата побелява. Меланоцитите са клетки, които произвеждат пигмента меланин. Именно той придава цвета на кожата и косата. Меланинът намалява с напредване на възрастта.

Побеляване на косата - Защо косата ни побелява?

Защо косата ни побелява?

19.08.2011010207

Учените вече намериха отговор на въпроса защо косата ни побелява - заради натрупването на водороден пероксид поради износването на фоликулите на косъма.