Внимание! Пръскат плодовете и зеленчуците с препарат, който води до аутизъм

Внимание! Пръскат плодовете и зеленчуците с препарат, който води до аутизъм

Серия от научни експерименти доказаха, че препаратът от клас фунгициди, с който се пръскат плодовете и зеленчуците, предизвиква сериозно аномалии в мозъчните клетки и може да е причина за появата на аутизъм

1

Препарати

Препарати - последните статии, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Препарати от Ezine.bg. Списък на статиите за Препарати. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Препарати.
Препарати - Забравете скъпите препарати за под. Опитайте това!

Забравете скъпите препарати за под. Опитайте това!

08.09.201501531

На пазара има изключително богат избор на препарати – от универсални, с които можем да почистваме всякакви повърхности у дома, до специализирани, които е по-добре да използваме с ръкавици. Те обаче имат щадяща здравето и околната среда алтернатива

Препарати - Почистващите препарати повлияват фертилността

Почистващите препарати повлияват фертилността

22.07.20150460

Д-р Тери Хрюбер посочва два химикала, които имат отношение към оплодителната способност у човека. Това са алкил диметил бензалкониев хлорид (ADBAC) и дидецил диметиламониев хлорид (DDAC)

Препарати - Излъскайте тенджерите с лимон, а ножа - с картоф!

Излъскайте тенджерите с лимон, а ножа - с картоф!

20.01.201501818

Вместо препаратите за почистване можете да използвате екологично чисти продукти, за да внесете чистота и ухание в дома си. Оцетът служи за почистване на килима, лимонът - за лъскане на тенджери.

Препарати - Пазете малчуганите от препаратите в капсули

Пазете малчуганите от препаратите в капсули

14.11.20140394

Има регистрирани над 17 хиляди случая с деца, които са под шест годинки и са погълнали препарати в капсули, вследствие на което са пострадали от съставките в капсулите.

Препарати - Експресно почистване на дома

Експресно почистване на дома

07.06.201404325

Ако внезапно се наложи да почистите дома си заради неочаквани гости, сменете кърпите, забършете праха и махнете разхвърляните предмети. Използвайте само качествени препарати за почистване.

Препарати - Премахване на бълхи от дома и домашни любимци

Премахване на бълхи от дома и домашни любимци

30.09.201309466

Борбата с бълхите е тежка. Тя включва методи и средства за предварително предпазване (превенция), мерки за почистване на терена, регулярна проверк, наблюдение на вредителя и ползване на средства за отстраняването му.

Препарати - Домашни препарати срещу ръжда

Домашни препарати срещу ръжда

12.07.2013016319

Всеки от нас поне веднъж в живота си се е сблъсквал с неприятната ръжда. Всяка жена например пази своя любима блуза, която не може да носи, тъй като е пропита с ръжда. Или има съд, покрит с неприятеля.

Препарати - Да си направим домашни почистващи препарати

Да си направим домашни почистващи препарати

12.03.201309167

Ето и как да си приготвите няколко препарата за основно почистване у дома. Почистващи препарати в домашни условия.

Препарати - Отравянията дебнат децата вкъщи

Отравянията дебнат децата вкъщи

16.10.20100698

Опасността от отравяне най-често дебне детето в собствения ви дом. То иска да опита с устата си всичко, затова крийте в шкафове с ключ медикаменти, почистващши препарати и отровни растения.