Трите зодии, които ще са най-големи късметлии през 2018-та

Трите зодии, които ще са най-големи късметлии през 2018-та

Новата година ще се окаже по-благосклонна за три от зодиите. Може и асцендентът ви да е някои от посочените в галерията знаци и ще се радвате на истински късметлийска година.

1

Скорпион

Скорпион - актуални заглавия, авторски публикаци и препоръки. Всичко на тема Скорпион от Ezine.bg. Преглед на статиите за Скорпион. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Скорпион.
Скорпион - Любов в годината на Огнения петел за Скорпион

Любов в годината на Огнения петел за Скорпион

29.12.201605728

В годината на Огнения петел Скорпионите със сигурност няма да страдат от липса на внимание. Истината е, че обаянието и магнетизмът на родените под този знак ще са толкова силни, че никой няма да е в състояние да им се се съпротивлява.

Скорпион - Това са петте зодии, които ги уволняват най-често

Това са петте зодии, които ги уволняват най-често

16.12.2016049713

Няколко зодиакални знака трудно общуват със своите началници, а когато стигнат до сериозен сблъсък с тях, най-често остават без работа. При тях професионалните недостатъци се забелязват най-лесно.

Скорпион - Трите най-лоши зодии за съпрузи

Трите най-лоши зодии за съпрузи

19.10.2015095756

С 3 от зодиакалните знаци трябва да сте много внимателни, защото в астрологията те са определяни като своенравни хора с тежки характери, които трудно се превръщат в мечтаните съпрузи.

Скорпион - Какъв е бракът с мъж Скорпион

Какъв е бракът с мъж Скорпион

12.09.201505246

Мъжът Скорпион е воин, който винаги ще ви защитава от всичко и от всички, без при това да е досадно ревнив. Може да се каже, че бракът с мъж Скорпион е направо идеален.

Скорпион - Какъв е бракът с жена Скорпион

Какъв е бракът с жена Скорпион

22.08.201509885

Дамите, родени под знак Скорпион, подхождат много сериозно към брака. Винаги избират партньора със сърцето, а не с разума. Способни са на всичко, за да направят щастливи децата и съпруга си. От друга страна, в замяна очакват да бъдат безкрайно обичани

Скорпион - Какво харесва мъжът Скорпион

Какво харесва мъжът Скорпион

17.11.2013027699

Това, което харесват мъжете Скорпиони и на което безкрайно много държат в отношенията си с другите, е честност и лоялност. Не приемат лъжата под никакъв претекст. Имат заложено чувство за справедливост и търсят подобно в човека срещу себе си.

Скорпион - Как да разберем мъжете скорпиони?

Как да разберем мъжете скорпиони?

11.02.2011013873

Много е важно да разберете скорпиона, за да изградите щастлива и успешна връзка. Ако веднъж успеете да го спечелите, ще имате най-верния и предан любовник, за когото някога сте мечтали.

Скорпион - На Нова година бялото е задължително за Скорпиона

На Нова година бялото е задължително за Скорпиона

31.12.201001263

Цветът на дрехите е важен при посрещането на Новата година - годината на Белия Метален Заек, защото от това зависи късметът през следващите месеци. Скорпионът трябва да е облечен в бяло.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни