Бижута и Аксесоари

Бижута и Аксесоари

Бижута и аксесоари, практични съвети и идеи. Бижутата и аксесоарите към тях. Модни дамски аксесоари и бижута.
Първият веган текстил вече е факт!Първият веган текстил вече е факт!Турция стана първата страна, която произвежда веган текстил. Тя е дело на компанията Ипекер Текстил.
Цели 380 хиляди долара – най-скъпата чанта в света не ни е по джобаЦели 380 хиляди долара – най-скъпата чанта в света не ни е по джобаЦената на чантата Hermes Himalaya Birkin разби всички рекорди. Ексклузивният аксесоар бе продаден на търг за цена от 380 000 долара, което го превърна в най-скъпият, продаван някога.
Нестандартни средства за почистване на бижутаНестандартни средства за почистване на бижутаКачествените и ефектни бижута изискват старателно почистване. За тази цел обаче не са ви нужни специални скъпоструващи препарати. Вижте с кои продукти от бита можете да вдъхнете нов живот на старите украшения.
Избирайте обеци спрямо формата на лицето сиИзбирайте обеци спрямо формата на лицето си
07 Ноем.
Антония Р.
За да ви отиват обеците, трябва да съобразите тяхната форма с формата на вашето лице. Изключение правят жените с овално лице, защото на тях им отиват всякакви обеци.
Как да комбинираме бижутата с дрехиКак да комбинираме бижутата с дрехиЧесто се случва в стремежа ни да изглеждаме добре да си направим елегантна прическа, да облечем красив тоалет, да съчетаем цветово обувките, чантата, червилото и да разрушим всичко с нелепо украшение.
Топ 5 на най-скъпите и лъскави чанти за 2015-таТоп 5 на най-скъпите и лъскави чанти за 2015-та
18 Септ.
Антония Р.
Чантата е най-използваният и нужен аксесоар за всяка една жена. Въображението на повечето дизайнери обаче надхвърля практичността и от ежедневния аксесоар се създава истинско произведение на изкуството.
Дамската чанта – интимният свят на женатаДамската чанта – интимният свят на женатаДамската чанта е и продължение на тялото, и малък апартамент, и чудесен аксесоар, и удобна вещ, и дори интимно пространство на жената.
Палто за 1 милион сътвори Карл ЛагерфелдПалто за 1 милион сътвори Карл ЛагерфелдДебютът на най-скъпото кожено палто в света бе на ревю на Фенди – представена беше есенната колекция на марката за 2015 година. Палтото е изработено от кожа от норки – за него са били необходими 36 животни.
В крак с модата с металически татусиВ крак с модата с металически татусиВременната татуировка в металическите нюанси се превърна в заместител на аксесоарите – сребърните и златни татуси много успешно имитират бижута. Можете да си направите татус на пръста като пръстен или на китката вместо гривна.
Как да избираме пръстен с диамантКак да избираме пръстен с диамант
21 Юни
Жана Г.
Пръстенът с диамант отдавна вече не е просто мечтан подарък от всяка жена, а се е превърнал също така в красив символ на предложение за годеж или за сватба.