Бижута и Аксесоари

Бижута и Аксесоари

Бижута и аксесоари, практични съвети и идеи. Бижутата и аксесоарите към тях. Модни дамски аксесоари и бижута .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Chanel представи ново поколение чантиChanel представи ново поколение чанти
12 Май
Гигантът в модната индустрия Chanel представи ново поколение чанти, обявени като Лего чанти заради силната им прилика с любимите детски кубчета за игра.
Флорални аксесоари в косата тази пролет и лятоФлорални аксесоари в косата тази пролет и лято
01 Март
Ако искате да придадете стил на външния си вид, добавете кожена лента в косите. Кожената лента е много подходяща за дамите, които имат по-тънки коси – тя придава обем в горната част на главата.
Еко бижутата - естествено красивиЕко бижутата - естествено красиви
25 Февр.
Интересни еко украшения се изработват от синтетичен каучук, глина, дърво, растения, капачки от бутилки, рециклирани материали, шперплат, пластмаса и др.
Пуснаха маратонки за 25 хил. долараПуснаха маратонки за 25 хил. долара
12 Дек.
Въпреки че 25 хиляди долара са си една меко казано сериозна сума за спортни обувки, оказва се, че има и доста по-скъпи модели обувки от тези на компанията Конвърс.
Как да познаем истинския диамантКак да познаем истинския диамант
30 Ноем.
1
За да разпознаете дали един диамант е истински, най-добрият начин за това е тест в лаборатория със специализираното оборудване и специалист хемолог - оценител на скъпоценни камъни. Потапянето му във вода е стар метод за разпознаване на истински диаманти
Актуални чанти през зимния сезонАктуални чанти през зимния сезон
22 Ноем.
Освен перфектен завършек на визията, чантата е и много важен аксесоар. Актуални за зимния сезон ще са чантите с трапецовидна форма и с къси дръжки, чанти клъч, както и чанти от крокодилска и змийска кожа
Подходяща чанта според обувкитеПодходяща чанта според обувките
01 Окт.
Всяка жена иска да изглежда елегантно и стилно. За да получи хармоничен и завършен вид, трябва да се обмислят внимателно всички детайли и да се подберат подходящите аксесоари.
Слънчеви очила - повече от важни лятотоСлънчеви очила - повече от важни лятото
07 Август
Шапката не е достатъчна – необходимо е да имаме и слънчеви очила, разбира се, най-добре купени от оптика. Целта им е в действителност да ни предпазват, а не просто да ги носим като аксесоар.
Ярки аксесоари за плажаЯрки аксесоари за плажа
05 Август
Предпазващи от жаркото слънце, те са изключително симпатичен аксесоар за плажа. Тези с широка периферия са най-подходящи, направени от естествени материални, като лен или памук.
Да дадем настроение на скучния чадърДа дадем настроение на скучния чадър
03 Април
На чадъра се гледа почти винаги само с практични очи. Да, той ще ви пази от дъжд и слънце, но също може да се превърне и в моден аксесоар. Не само бижутата могат да отразяват вашата индивидуалност.