Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Много се ядосвам на хора които знаят за проблема с килограмите, а не правят нищо.Знам понякога е много трудно да започнеш да спортуваш или да наложиш диета, (имам предвид правилна диета а не отказване от храната) но щом имаш пробем с килата не трябва да се оправдаваш, а вече трябваше да си започнал да действаш. След като се почувстваш добре в кожата си, няма да се спираш да говориш с което и да е момиче.
Анонимен коментира:
хаххахахаххах и кво като гледа порно?
Анонимен коментира:
Няма да чета мненията преди мене може и да се повтарям с другте но ще ти кажа ,че това не е нормално.Най-много да си навредиш,можеш да умреш ,да се разболееш,да се осакатиш. Храната набавя вещества в организма тя не само ни храни.Потърси помощ от психолог защото няма да свършиш добре .
Анонимен коментира:
Анелия ти си била задръстена за тва хахаххаах. Базикам те,та по темата.Хвани и го забрави,32 годишен не може да бъде привлечен от 13 годишна.20-21 ок но 13 не.А и дори да бъде привлечен което не го допускам той ще бъде подсадим по всички параграфи на република България.Колкото до теб ти не можеш да му създадеш нищо освен проблеми.МК от няколко дни ти става нещо бе ...Започваш да ставаш по-добър,верно може да си болен.
Анонимен коментира:
Аз няма да ти давам никакви съвети тако гледам имаш си достатъчо ,но ще ти дам едно предложение. Понеже някакси не знам що си мисля,че тя ти е първо гадже. Моляти се бе чобвек запази си тая тема някаде там в един текстов документ и сед няколко годинки да я прочетеш. ама така да имаш преди тва няколко приятелки да имаш възможност да правиш секс да поживееш.Тогава си прочети това което си написал.Ще се напикаеш от смях.Сега просто не схващаш .Посегнал си надолу пък тя после ти казала ,че не може да забрави. чакай ти поседна с правата лопата към нея ли или я изнасили или и оскуба космите по тумбака аххахах.Приятелче това не е причина хората да се зарязат я си намери едно хубаво момиче ,праете си кефа и недей тъжи за глупости.Знам че не можеш да ме разбереш в момента ама един ден ще се светнеш
Анонимен коментира:
магда приемаш нещата твърде лично,започваш да злобееш.МК не мога да повярвам бе евала ти правя с последния коментар.Имам навика да плюя по тебе но този път беше прав.Ако не си толкова злобен както обикновенно и обясняваш гледната си точка ще си безценен .
Анонимен коментира:
Чакай да си погледна в кристалната топка...24+24=48 до 72 има още 24. Би трябвао да е подействало .А приятеля ти защо е стреиран? През първите 48 часа не беше ли стресиран?Смятам,че има доста по добри методи за предпазване.А тези хапчета до колкото знам си играят на хормонално ниво и наистина не е хубаво да ги взимате често.Следващия път помислете как да се предпазите преди а не след полов акт.
Анонимен коментира:
МК или МКлично умирам да се запозная с тебе така да знаеш пиши ми на лично .Трябва да те видя кой си бе .Никога не съм срещал по долно,арогантно,грубо,невярващо в доброто същество като тебе.Поне не пиши на кората в темите глупости бе.Ти не се ли святкаш ,че някой може да се почувства зле от напатките ти. Възнамерявам скоро да се обърна към администраторите на тоя сайт да измисляят спецялна забрана заради тебе .
Анонимен коментира:
Сега на първо място да ти кажа...Почти всяка жена може да изглежда много добре.Малко грим подходяща прическа и дрехи правят жените много по различни.Но как може някой да ти каже дали си грозна и как да оправиш настроението си когато не те е видял ?
Анонимен коментира:
Мнооооого се съмнявам да те пребие така,че споко.Докато четях писмото ти ми стана доста смешно.Кво ще отиде привашите и ще им каже,че не си девствена ли ? Интересно ми е да го видя тва.Ти пък го заплаши че ще кажеш на всички в ключитлно и на баща си че те е изнасилил и че те заплашва да те бие. Кажи му,че ако каже на някой,че сте правили секс (въпреки че не ми став ясно защо ще гокриеш) ти пък ще кажеш на всички че му е малка пишката и свършва бързо ;).
Анонимен коментира:
Момко я се стегни малко бе .Ще ти мине,за какъв страх от обвързване ми говориш ти.Само на 17 си .Излизай с момичета радвай се на живота и един ден ще се обвържеш.Изневярата е нещо нормално за тези времена ,съгласен съм че боли но добре дошъл в вихъра на живота.Важното в случая е да разбереш че не трябва да умираш от ревност при всяка следваща връзка която ще имаш.
Анонимен коментира:
Приятелю,много строго се съдиш.Недей така!В момента цялата ти представа за живота е една изкривена.Момичето защо те е оставило, не знам,но мислиш ли, че няма още хиляди момичета.Това че гаджето те е оставило и че оставаш без работа са 2 големи шока за теб,но в никакъв случей не е края на света.Ще ти мине просто си дай време.Намери си хоби,излез с приятели.Момичета на тоз свят колкото искаш.Ще ти дам един съвет .Ако не ходиш на фитнес започни,ей така за себе си ...Ще имаш хубава фигура,ще се чувстваш добре.Ако пък не искаш фитнес насочи се към друг спорт.Бъди сериозен и постоянен.Резутата от спорта не е само външен,спорта развива и ума.Дишането оросява мозъка по-добре също се отделят хормони на щастието,на борбата и с времето човек се пристрастява. Та така приятелю ако искаш се свържи с мен на лично,ако имаш нужда да подовориш с някой. Успех
Анонимен коментира:
абе мклично ти защо винаги си негативен бе ??? всичките ти коментари са толкова пагубно-негативни. какво ще рече "сед като учиш психология добро не те чака"? не го разбирам тва твое твърдение? Ти луд ли си бе за каква обогатена култора ми говориш бе ? Мислиш ,че психологията не е повече от това ли? АРЕ СТИГА здухва хората с крайно пагубния си негативизъм. Хората тука искат съвет искат истината,тва че на тебе целия свят ти е крив не означава че трябва да предаваш предрасъдаците си на хората.
Анонимен коментира:
Учиш психология,това е страхотно,страха и тревогата са напълно нормални състояния както вече знаеш.Незнанието как е в България и слуховете на хората около теб засилват този страх.Всеки изгражда собственния си живот а ти с диплома на психолог предполагам би могла да изгражиш добра кариера.Живеем в свят с все по объркани ,тревожни , уплашени хора .Кой ще има помогне ? Аз също не живея в България искам да се пребера и мен ме е страх ,но гледам колко хора се прибират,на някои им харесва. Едва ли е тоолкова страшно да се пребереш :)
Анонимен коментира:
да съгласен съм .То си искала да го направиш ,и кво толкова потребности.Според мен сега ти е криво щото си мислиш,че това не е било морално.Остави "Мклично" какво ти говори...мклично,ти не можеш да даваш толкова проницателни определения за хора които не познаваш.