Ezine.bg»Светът се е побъркал !

Светът се е побъркал !

Светът се е побъркал !
Възмутена съм! Или аз не съм добре , или другите са откачили . Аз съм 19 годишно момиче , до сега съм имала двама мъже в живота си , нито съм грозна , нито съм тъпа , напротив , постоянно е имало много момчета покрай мен , но винаги знам как да им погася мераците .

Тук чета за малки момиченца на 14-15-16 години вече се чудят , кого да изберат или се занимават с женени мъже. . Ало девойките . . та като станат на 20 години , какво ще правят ? Ще се чудят на коя улица ли да застанат? Не знам даже дали е правилно да ги нарека деца , та те са в моята възрастова група. .

И родителите на тези деца , какво? По - какъв начин се възпитава едно момиче да стане долна к****. Аз на тяхната възраст съм се играела навън с децата , ходела съм постоянно с прожулени колене , макар че и те ходят , но по други причини. .

Или пък възрастни жени и мъже тръгнали да изневеряват. . защо? Толкова ли е сложно да говорите с човека до вас и да се разберете тихо и кротко . От всяка една ситуация има изход , стига да има желание . Всяко нещо се оправя с времето си , нищо не е вечно. Светът се е побъркал , всеки гледа да нарани другия. . да го прецака дори . Нима се чувствате по - добре като знаете че някой страда ?

P. S Извинявам се за нецензурните думи и за правописните грешки , ако има такива . Обичайте се хора , обичайте човека до вас и най - вече себе си . Ако сами не се харесвате и уважавате , няма как друг да го направи ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (28)

Изпрати
Кучето
Кучето
27.01.2016 20:44
Родители, простотия, толерират се тези неща. Иначе си права, повръща ми се от педофилия... Но лошото, е че на никого не му пука, или поне на голяма чст от хората...
1
0
пепа
пепа
15.11.2013 15:57
браво на тебе момиче наистина света се е побъркал,как може малки деца да мислят само за секс ,това някой трябва да им го набие в главите ,че не е най важното в живота ,а женените мъже да си вдигнат ципа и да си седнат на гъзовете,да не си развалят семействата защото от това страдат техните деца
8
0
:)))
:)))
26.09.2013 16:30
Абе тази Магда ми звучи като мъж :)))
ХЕЙ, ДА НЕ СЕ ОПИТВАШ ДА ЗАБИЕШ БЕБОЧЕТО?
0
4
Дорина
Дорина
26.09.2013 14:24
И аз съм съгласна. Интересното е по-скоро,че нормалните/които разсъждаваме така/сме твърде малко, смята се, че сме различни и масата така ни поглъща и отхвърля, че не можем да променим нищо, понеже останалите 80% имат криворазбрани норми на поведение или изобщо нямат такива...
4
0
:)
:)
26.09.2013 14:18
Разбирам, че си възмутена, и аз на твоята възраст мислех така. Само че , повярвай ми, с времето ще разбереш, че не всичко е черно или бяло, Хората не са или само лоши, или само добри. Не се учи от сега да съдиш другите за действията им, защото не знаеш нито причините за тях, нито какво е в душата им или какъв е животът им. Живей си както на теб ти харесва, не се влияй от чуждото мнение и не се разстройвай от злото - смисъл няма.
2
0
Estrella
Estrella
25.09.2013 00:29
АЗ ИЗРАЗЯВАМ СМУТ! ДАЖЕ И АГРЕСИЯ! ДА ИМАМ ПРАВО ДА СЪМ АГРЕСИВНА! НЕ МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА СПОКОЙНИ В ТОВА ГРЕШНО ОБЩЕСТВО! НЕ СЕ ЛИ ПРИТЕСНЯВАТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ? ЗА ТОВА КАКВО ПРАВЯТ В У-ЩЕ И ИЗВЪН НЕГО?...НУЖНО ЛИ Е ДА ИЗБРОЯВАМ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ?
3
0
misi frost
misi frost
24.09.2013 15:42
Аз мисля по същият начин,но честно казано не се и занимавам да ги съдя.Нали аз не изневерявам, не спя с женени мъже и т.н.Идеално си ми е ,а тях- тях ги съжалявам.Браво,че и ти си го видяла и се стремиш да не си такава ,но няма какво друго да направиш. :) Живей си живота с достойнство,че виждаш как повечето хора нямат и така :)
2
0
Тони
Тони
24.09.2013 14:38
магда приемаш нещата твърде лично,започваш да злобееш.МК не мога да повярвам бе евала ти правя с последния коментар.Имам навика да плюя по тебе но този път беше прав.Ако не си толкова злобен както обикновенно и обясняваш гледната си точка ще си безценен .
0
0
Ани
Ани
24.09.2013 11:17
Прегръщам те момиче, не мислих че са останали хора мислищи по тои начин
0
0
Estrea
Estrea
24.09.2013 08:44
Незнам , може би съм още малка и летя в облаците , но според мен за да е здрава една връзка компромисите трябва да са и от двете страни , а ако другия не е на твоето мнение и не споделя желанията ти , значи просто не е за теб. А за шамаросването ..непростимо е ако се уважават двама души не би трябвало да се стига до физически разправи. :)
1
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
53
41
35
20
10
Дай твоята оценка: