Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЧувствам се излишна и незнам какво да правя с моя приятел
Пуфффф....Знам ли какво да ти кажа.Ти реално погледнато даваш много малко информация за вас . Защо той е бил без работа ,искал ли е работа ,търсел ли е работа, било ли му е неудобно да го издържаш? Тва са много важни въпроси,защото има много случаи в които някъв там си хване момиченце, с добри финансови възможностти и си седи при нея, а тя милата щото е влюбена и си дава паричките потоя търтей. Докато на него не му писне и си хване друга такава. Много е важно да се разбере дали сте имали планове за в бъдещето или е било само "аре бейби на кафе ,аре бейби на море" ,щото ако е нямало такива планове шанса да те е ползвал за банкомат е голям нали . Има и друго, може пък ти да си го карала да се чувства дребен. Може ти да си парадирала с тва, че му даваш пари, а той да е бил толкова зависим в този момент от теб и тези пари, че просто да е исал да си намери работа и да се махне от теб. Има много много варянти които могат да се разгледат и никой не може да ти даде конкретно мнение .Мога веднага да те подкрепя за да се почувстваш добре, но едва ли ще е правилно. Ако искаш пиши ми на лично... дай ми повече инфо и ще ти кажа кво става.
АнонименИскаше ми се да съм ѝ първият
Да се включа и аз. Така личи си,че много я обичаш и искаш да я предпазиш в това лошо няма лош е начина по който го правиш. По първия ти проблем .На първо място трябва да разбереш че твоята приятелка е личност тя е човек тя е самостоятелена . На второ място трябва да разбереш че тя НЕ Е твоя собственност. Каза,че си си представял как тя е правила секс с някой и тва те дразни . Защо те дразни ,чусвтваш се така сякаш ти е изневерила ли? Нали разбираш колко е безумно това , нали разбираш че няма как тя да бъде девственна отново. Тя е на 19 и е била с друг.Това не е ненормално. Тва направо ме уби дето трябвао да си багодарен че е правила секс само веднъж хахахха. Я погнедни нещата от друга дледна точка. Колко ли смешно би било ако следвашия приятел на тва момиче ти каже "трябва да съм благодарен, че е спала само с теб " нали се сещаш ,че нито ти си бил фактор нито седващия и приятел е фактор в този момент. По повод на твория ти проблем .Тук си задействал желанието си да я предпазиш. "постоянно са я опипвали, дразнели са я и това ме побърква. Иде ми да ги убия, да ги разчленя и да ги гледам как страдат. Яд ме е, че не съм могъл да направя нищо, за да спра това и че тя е минала през цялото това страдание." ХАХХАХАХАХ събуди се. Прочети тва което си написал . Колко неоснована агресия има. Сега ще ти кажа нещо... В пубертета момчетата често сме опипвали момичетата в коридорите в междучасията сме ги затискали в ъглите , а те са пищели ,крякали колко им е било приятно не знам .Но не им е био много неприятно. ХХаахахахах през какво страдание тя е минала? Я се събуди!!! Ако толкова много е страдала щеше да направи нещо. Съвсем сериозно ако наистина изпитваш желание за разчленяване и изпитваш удоволствие от това поговори с някой има училищни психолози те ще ти помогнат да разбереш малко по добре света . Относно 3-тия ти проблем тва си е обсебване и голяма ревност .Виждаш ли как мислиш "Ще я заключвам, за да не може да говори с никого ли? " Защо мислиш, че ще го право да го правиш. Кой ще ти позволи?Това е човек и ти се готвиш да нарушиш правата му. Ревността е хубаво нещо но в малки граници колкото да покажеш на човек че държиш на него.
АнонименВ безизходица съм...
Безизходица ли??? Момиче безизходицата е доста по сериозно нещо. Твоето състояние има хиляда хиляди изхода. Така моето мнение по въпроса е.... Прави това което ти е хубаво,не гледай другите.Щом ви е готино заедно ,тогава ми бъдетезаедно бе хора.
АнонименДебел ли съм?
хахах е защо да си дебел бе ?Огледало нямаш ли си да се видиш.И все пак ако въпросът ти е сериозен при 170 см трябва да си до 70 кг тежак
АнонименГубя дъщеря си
Само заради твоята публикация си направих регистрация тук.Аз съм мъж на 25 години без деца и не мога да ти кажа направи това направи онова и нещата ще се получат.Имам приятели които имат момиченце на 9 години и понеже на тях не им се занимава много с нея я оставят да прави каквото иска, да яде каквото иска, да гледа каквото иска, в отговор на всичко маката е станала непоносима, глезла с наднормено тегло. Когато се опитат да и забранят нещо, тя почва да реве да се мята и така на татък, а те стъписани я оставят да си прави каквото иска. Каквото и да решиш да правиш ти трябва да си силна и да отстояваш позициите си, също някой беше споменал за психолог .Аз смятам също, че психолог би ти помогнал много, аз лично съм ги подценявал много но ми се наложи да използвам усугите на такъв и останах изненадан.Не искам да излиза като реклама но познавам подходящ психолог специализиращ с деца които са преживели разводаа на родителите си. Така, че ако искаш свържи се с мен на лично и ще ти дам координати, а за магиите какво да ти кажа. Аз много много не вярвам в тях за това ще си замълча
АнонименГубя дъщеря си
Да бе да! И какво ще постигне с шамари? Много сте ми интересни! Характер с шамари ли се променя?Бай Ганьовска работа!Ако вас всички които давате мнение за шамарите ви налагат и искат от вас едно и също и продължават да ви бият,шанса да се развонтувате ще е по-голям от този да ви пречупят.Най накрая детето ще намрази майка си ,ще израстне в страх.А има толкова много варянти да се обясни на детето ти положението, а ти да изградиш авторитета си. В държави които са много по напред от нас шамарите над деца са забранени с закон.Ние също имаме такъв закон "Закрила от насилие Твоята държава те защитава от всички форми на физическо или умствено насилие, от изоставяне или небрежно отношение, от посегателство или злоупотреба, от малтретиране или експлоатация, от сексуални престъпления, докато ти си под грижите на родители или други хора. Държавата създава защитни социални програми, за да те предпазва. Ако все пак нещо се случи, тя трябва да се грижи за теб."
АнонименРодителите ми не ме приемат на сериозно
Позната история.Когато бях малък може би още от 8 годишен все исках да избягам от вкъщи.Бях дете на разведени родители и живеех с майка си която дълги години имаше връзка с един мъж който всъщност ме отгледа. Той не,не беше лош просто изискваше много от мен . Под този натиск много пъти съм искал да ме няма да избягам. Копнеел съм замомента в който ще имам собственна независимост,телевизор в стаята ,собствен компютър и т.н.Майка ми все него защитаваше и никога не се застъпваше за мен ,много често седях наказан за "бели" които дори не са били бели.и така станах на 18-19 се махнах от вкъщи. отидох да живея в Търново работех си имах незавизимост след време заминах да работя в чужбина и ето ме сега на 25 .Седя пред компютъра си гледам телевизора си далеч от семейството ми и си нямаш и на идея колко ми се иска да се върнат тези 8-9 години.Сега ми липсват роднините ми липсва ми и майка ми и приятея и .Оправдавам го за много от пътите когато ми е бръмчал или ме е наказвал,защото сега пораснал виждам че го е правил за мое добро .
АнонименСебореен дерматит
Себорейния дерматит е ХРОНИЧНО заболяване. Дерматолога няма да ти помогне много.Себорейния дерматит се повлиава от храна ,напитки,влага,температура,смяна на сезона.Има кремове от които се повлиава и изчезва но за крадко .Тези кремове в повечето случаи съдържат Кортизони . Лошото е че след време спират да дейтстват.В общи линии Себорейния дерматит е гаден и устойчив,никой не може да ти каже как се маха,защото при всеки човек е различно.Все пак потърси помоща на дерматолог за да ти каже какво може да направиш.