Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не всички мъжки индивиди си търсят евтини ку**ета, поне аз не. Освен това, не ми помогна с въпроса, който имах.
Анонимен коментира:
Момче на 17 съм. Едно е ясно - за да не си ''най-обърканото момиче'', трябва да избереш един от двамата. За да ти улесня донякъде избора, мога да те посъветвам да опитате с най-добрия приятел да си възвърнете досегашните си отношения. Ако ли не, поговори с бившия да си останете приятели.
Анонимен коментира:
Аз съм момче на 17. Искам да ти кажа, че ще е добро да му споделиш чувствата, колкото се може по-скоро. Защото, повярвай ми, на нас, момчетата, ни е много по-трудно да си споделим чувствата, а и има по-голям шанс да ни отрежат. Така, че пробвай. Може и той да изпитва същото към теб. :) Успех!
Анонимен коментира:
Тигърче, пиши ми на лично съобщение, че аз не мога да изпращам. Може да обсъдим стиловете и музиката си :)
Анонимен коментира:
Ще говоря от мъжка гледна точка - на момчето му е омръзнало да чака и затова е решил, че ти просто няма да отговориш на чувствата му, както то той би желал и затова... е продължил напред, с друго момиче. Но все пак не губи надежда - покани го на кафе и му сподели чувствата си към него (поне аз бих направил така на твое място), а ако той още има нещо към теб (което е съмнително, щом казваш, че те отбягва) - ще ти каже. Дано съм помогнал :) Късмет!
Анонимен коментира:
Аз момче на 16. Малък съм, но все пак чуй мнението ми. Аз лично бих показал на едно момиче, че ми пука за нея - бих използвал възможността да си говоря с нея, когато й липсва компания, бих я изслушал и не бих говорел много за себе си. А моментът да й предложа идва, когато реша, че достатъчно дълго съм й отделял внимание и е време да премина към следващата крачка. Дано помогнах :)
Анонимен коментира:
Моят съвет е да се престориш, че не ти пука. Той като види, че не може да те накара да се чувстваш гадно, просто ще се откаже (надявам се). А ти не си негова робиня - щом не ти се прави секс, няма право да те насилва, още по-малко да те изнудва. Никое момиче не го заслужава...
Анонимен коментира:
Искам да благодаря за коментарите ви. Говорих с майка си и тя изтръпна от страх, когато разбра, че се опитвам да наруша вечерния час - страхува се за глобите, затова ще я разбера и ще почакам времето да мине (без да броя дните естествено) :)