Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Как да постигна нещо чрез музиката си

Как да постигна нещо чрез музиката си

Как да постигна нещо чрез музиката си
Здравейте! Аз съм момче на 17 години и непрофесионално се занимавам с рап музика - пиша текстове и тепърва ще се уча да правя рап ''бийтове'', освен това и рапирам.
Особеното при моето писане на текстове е, че аз опитвам да вкарам смисъл и да говоря за живота. Надявам се да не мислите ''Така ще започнеш, но след това ще свършиш като Криско и 100 Кила, рапиращи за глупости''. Та да продължа - искам да говоря за проблеми, които аз имам и които знам, че имат и други.

Един вид да пиша музика, която им казва, че не са единствените. За тази цел казвам песните си в Ютуб.

За съжаление, при опит да покажа това, което съм сътворил, първо приятелите ми и околните ме хвалят, а после от отделни хора разбирам, че се смеят зад гърба ми. Плюс това, на тях не им пука за какво пиша, те искат просто да ме чуят, затова са ме карали и на живо да се дъня.

Кажете ми какво да направя - искам да покажа чрез моя рап, че са останали свестни (това ги прави оплювани) хора на този свят и въпреки проблемите си, те трябва да видят, че не са единствените. Как да постигна това, въпреки оплюванията?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Anna Stoyanova
Anna Stoyanova
08.05.2014 19:54
Живеем в ерата на интернет, публикувай в нет-а - вбокс, ютюб, направи си блог. По това колко те гледат и харесват хората, ще разбереш дали проблема е в теб или в публиката.
А и така ще те намерят хора като теб.
Успех!
1
0
Митака
Митака
08.05.2014 13:57
Трябва да си потърсиш и такива като теб ,някой който се занимава по професионално , има студио , микрофон, или просто разбира от програми за музика... и да ти даде насоки и да ти помогне, иначе ако те влече хич не се отказвай , ето за пример има 1 пичове и 1 мацка - кс, пацо и лолита, може да ги чуеш, познавам ги и ако знаеш колко парчета направиха преди някое по професионално да изкарат, колко са се "излагали" и какви им бяха песните преди и какви направиха сега, но добре че не са се спрели ,сега това което правят ми пълни душата, но си е трудно като цяло...така че успех и дано срещнеш такива като теб да ти ударят рамо :)
2
0
сирените
сирените
06.05.2014 22:08
Никога не се отказвай !!!!!! Имах приятел в същото положение от начало всички му казваха че е филмар а сега той пее по сцени не е известен но всичко с времето си... аз лично много се възхищавам на хора като теб и него, веднъж го попитах как се справя с всички подигравки , а той ми отвърна : не ме интересуват хората , това ме прави щастлив и това е начинът ми да се изразя.
1
0
дсдс
дсдс
06.05.2014 19:55
щом ти се смеят,по-добре се откажи
0
2
Крейзи
Крейзи
06.05.2014 13:17
Тигърче, пиши ми на лично съобщение, че аз не мога да изпращам. Може да обсъдим стиловете и музиката си :)
2
0
Звиран
Звиран
27.01.2016 18:20
Пиши й. На мене много ми помогна с музикалните ми проблеми.
1
0
Даяна
Даяна
06.05.2014 13:12
Не им обръщай внимание ! Искаш да постигнеш нещо, постигни го. После те ще страдат в сенките на твоят успех. Аз съм 11 годишно момиче, което има мечта да се занимава с музика. Имам група, неин сайт и съм се записала на уроци по пеене, които ще ме пращат на конкурси. Аз искам да направя всичко възможно да осъществя мечтата си. Направи като мен. (Групата се казва ОнеТиме с английски букви и страница във фейсбук.) КЪСМЕТ!!!
1
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: