Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Когато ме желаеше, аз го отблъсквах. Сега е обратното!

Когато ме желаеше, аз го отблъсквах. Сега е обратното!

Когато ме желаеше, аз го отблъсквах. Сега е обратното!
Здравейте, на 21 год. съм , влюбена съм в едно момче, с него се познаваме от доста време. До скоро го имах за приятел, моят най-добър приятел. Не одавна обаче нещата се промениха. Хиляди пъти е искал да ходи с мен аз съм го отблъсквала, докато не дойде момент, в който аз се влюбих до полуда в него ноо.

Tой сега не ме иска. Има си приятелка доста по малка от него. От както започнах да го искам сме били няколко пъти заедно, но само това. Сега ме отбягва, не иска да бъде с мен.

Какво да правя? Как да си го върна , много го обичам и не мога да живея без него . . . ? ! Безразличието му ме убива съсипана съм, Моля ви помогнете мииии . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
malkata
malkata
17.11.2013 01:27
преди не ми пищеще не говоореще с мен но сегаа не е така има някаква промяна говори пияще но общи неща надявам се да се върне
0
0
Ема
Ема
15.11.2013 22:26
Позната история! Остави го за няколко седмици, а после се опитай да му обясниш причината за поведението ти. Ако трудно вземаш решения е нормално да премисляш преди да се обвържеш. Ти си засегнала егото му, но ако обичта му е по-силна тя ще се прояви и той ще се върне. Ако не се случи това знай, че вината не е в теб, а в слабата му обич. Възможно е обаче да го е страх да не го отхвърлиш отново. И пак ще ти кажа на финала: изчакай 2-3 седмици без да го притесняваш и говори с него. Ако е решил да си тръгне няма как да го спреш.
1
0
Силвия
Силвия
12.11.2013 10:13
Отдръпни се. Колкото повече го искаш толкова повече той ще бяга. Покажи че си независима, силна и усмихната и без него също си продължава живота ти. Ако той не се сети за теб разбери и това ще мине.
1
0
malkata
malkata
10.11.2013 00:53
Сама разбирам грещката си няма нужда и вие да ми го натяквате кажете ми какво да правя умирам немога да дишам без негооооооооооооооо
2
0
муци
муци
29.06.2015 13:28
и аз като теб направих такава грешка, сега и аз не мога да дишам но вече стана една година. и чакам поне да се сети да се обади., а може би и един ден да се върне при мен.
0
0
Черен Мрак
Черен Мрак
09.11.2013 23:18
Каквото почукало, такова се обадило. Вие, жените, сте все такива - или не знаете какво искате, или искате пари. В случая си си получила заслуженото!
7
2
Марийка
Марийка
08.11.2013 11:22
Странно кога разбра,че имаш чубства към него..Когато си е създал вече друга връзка или преди това.Не търси под вола-теле.Засегнал ти е егоизма и там най-вече те е заболяло,а не,че го обичаш.Така,че по-добре остави момчето и си продължи пътя.Това да ти е за урок в следваща връзка.
1
0
Жоро
Жоро
06.11.2013 23:10
Ако е мъж на място няма да се върне при теб скъпа :) Казвам ти го като човек който е имал подобна на неговата съдба . Но ако не си му казала още все пак му кажи :) Ако не друго поне ще му стане по-добре
0
0
malkata
malkata
05.11.2013 20:26
немога да живея без него опитшала съм да говоря по този ? с него но тои мълчи и нищо не казва или пък като е пиян казва за какво съм ти само да те ядосвам незнам какво да направя помогнете мииииииииииииииииииии
0
0
cvetelina
cvetelina
03.11.2013 23:03
толкова е била силна и любовта му
0
0
Даниела
Даниела
03.11.2013 19:46
Тъй като съм била в подобна ситуация, мога да ти кажа,че е редно да си поговорите. Кажи му точно и ясно какво изпитваш, без да му се натрапваш и налагаш, без да му поставяш ултиматоми, бъди спокойна и уравновесена. Никой не може да чака вечно и да преследва обекта на желанията си, ако той бяга от него. Кажи му,че си наясно с това, както и че не очакваш нищо от него. Не може само защото сега изведнъж са се появили някакви чувства в теб, той да зареже приятелката си веднага и отново да иска да сте заедно. Просто, понеже ти е приятел, ти си длъжна да му кажеш какво изпитваш и да направиш това, което се очаква от теб. Ако той реши да ти даде шанс - чудесно..ако ли пък не.. пожелай му да е щастлив с приятелката си и най-добре си приключете взаимотношенията, поне докато още имаш чувства към него. Надявам се,че ако не друго, поне ще те изслуша и ще се отнесе с уважение към това, което му казваш.
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: