Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Въпрос към момичетата

Въпрос към момичетата

Въпрос към момичетата
Здравейте, момичета. Момче на 17 съм и имам един въпрос, на който от много време се опитвам да си отговоря, но просто искам да чуя гледната точка на момиче, преди да действам.

И така - как бихте се почувствали, ако сте някъде навън и едно непознато момче просто седне до вас и ви заговори? Бихте ли го приели като смелост от негова страна? Има ли значение външния вид? Има ли значение какво ви казва? (

На последния въпрос от предложените знам отговора но. . . знаете, че приближава лято и искам да си пробвам късмета с момичетата на плажа, благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
Десислава
Десислава
19.10.2015 12:14
Попринцип на мен би ми харесала но някои момичета ако външноста на момчето не е хубава го мислятза някой ненормалник който се опитва да им се харесва ако искаш постни една снимка тук и ще ти кажа дали имаш някакъв шанс
0
0
Влюбената
Влюбената
27.09.2015 21:56
да би било добре да заговориш едно момиче лично мен много би ме зарадвало да ми обърнат внимание
0
0
Veritas
Veritas
18.03.2015 13:00
Да. Смелостта да заговориш непознато момиче трябва да налице. Не е лошо предварително да си наумиш две - три теми. Не е задължително. Обикновено като получиш разрешение да останеш няколко изречения редно е да бъдат за теб, за твоята личност. И в хода на разговора можеш да и предложиш разходка или (ако ти позволяват финансите, което не е маловажно) на кафе. Там, на кафето, дистанцията се скъсява и е по лесно да се намери на момента тема. Гледай я в очите. Комплиментите им не са им чужди, но да са прецизни и умерени. Направи и комплимент само на това, което на теб ти харесва. Очите, меката кожа, извивката на китката й, фигурата, устните и най вече-осанката й. По възможност колкото повече хумор (тънак, английски, неподправен) внасяш в разговора, толкова е по-добре. Не си позволявай цинизми. Веднага ще те отреже. И най-важното бъди естествен. Не се стягай. Вярно е че първите такива свалки са притеснителни и момчето е в стресово състояние. Момичетата по се владеят. Но с тренинга това ще изчезне. И бъди вежлив. Говори на "ВИЕ". Ако пък те отреже, не е болка за умирачка. Кофти е. Самочувствието пада. Смелостта се разклаща. В такива ситуации не трябва да губиш самообладание и го приеми филосовски. Да, бъди философ.
Ако имаш много добър приятел, с когото си споделяте тези неща, говори с него. Но всичко опира до собствен натрупан опит. След това става рутинно.
От опит го знам.
1
0
С.Г.
С.Г.
15.08.2014 17:17
Всяко момиче би се радвало да и обърнат внимание. Вярно и външния вид също има малко значение, а за темите...според мен всякаква ще бъде добра.
9
0
Тяяяя
Тяяяя
09.08.2014 14:37
Аз също бих се зарадвала това е супер сладко..пък и дори да не се получи нищо не знам може да си допаднете да имате общи интереси ако не стане нищо оставате само приятели и дъаа :):) ДЕЙСТВАЙ!
6
0
Изабела
Изабела
07.08.2014 19:52
Аз лично бих се зарадвала, ако непознато момче ме заговори, и да има много голямо значение какво ще кажеш. Ако се държиш като някой "плейбой" най-вероятно ще те отстрелят. Бъди забавен, почни с някоя шега, неангажиращ разговор и определено не нахалствай, ако видиш че тя не се интересува, това е много дразнещо.
3
0
Ангвл
Ангвл
07.08.2014 14:42
Какво си мислят жените... Вечния въпрос без отговор :D
5
0
kris
kris
06.08.2014 14:06
Аз бих ти предложил просто да се държиш добре с нея,да и говориш хубави неща да и казваш колко е хубава и т.н. и от време на време да казва по нещо което да я заинтригува за теб
3
0
pepi
pepi
19.07.2014 21:20
външния вид има значение, да. А това какво говориш - ни винаги, поне при мен. ако си красив - говори за каквото ти хрумне, но ако си грозен(извинявам се :Д) измисли тема и думи които да я впечатлят, успех :)
3
7
madlenf
madlenf
17.07.2014 18:44
аз съм майка на две момчета, като теб. никое момиче не може да ти даде еднозначен отговор на въпроса ти. разбира се, че ще се пробваш. разбира се, че ще използваш различни техники. някъде ще спечелиш, някъде ще загубиш. така ще станеш истински мъж, нали?
2
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: