Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ох момичееее страхът е голямо нещо.... познавала циганки... да не я запозная аз със едни добри момченца, че тогава ще види кого ще заплашва! Дай ми скайпа й или фейс. Малко ще я сплаша и няма да те докосне... Даже, като те види тя ще те поздравява и усмихва.
Анонимен коментира:
Мило момиче: Моята приятелка има подобна история на твоята. Ние с нея сме, като сестри и знам всичко за нея. Нейния приятел не е престъпник, но преди е имал две деца. След това е съден за да си дава издръжка на децата си. Тя много искаше дете от него и беше сигурна, че няма да я изостави. Той постоянно й даваше празни обещания и дори сваляше звезди само и само да я има за секс. Така и не ме послуша тя. Колко съм й говорила, но нищо. Е, накрая забременя а тъпия гей от страх дори избяга. Не се върна докато тя не роди. Въпреки че е баща на детето й той се опита да го простуди и задуши с дим от цигари. След това започна да я бие и изнасилва докато не си издейства ограничителна заповед. Аз бях шокирана и се обадих на биячи, които го понатупаха без тя да разбере. Така, че мило момиче човек, който зарязва децата си не е човек. Мога да ти кажа само да се спасяваш а дали ще го направиш... Това вече зависи само от теб самата. Гледай и съди по делата, защото приказките са красиви и само заслепяват докато не паднеш с гръм и болезнено силен трясък.
Анонимен коментира:
Ами нямам желание да осъществявам контакт с този човек, дори да го добавям в приятели. Защото ако опитам той ще види профила ми и ще ме блокира а така няма да го видя никога повече :(
Анонимен коментира:
Това значи, че баба ти много е искала да те види и духат й те е чакал. :) Можеш да спреш да мислиш за това и да се радваш, че си я видяла. Остави жената да си почива в мир и стига си се вайкала :) Можеш само да се гордееш с това. Родителите ти са те изчакали да пораснеш и са го споделили с теб. Не ги карай да съжаляват, че са ти казали и не откачай а се гордей със себе си!!!!
Анонимен коментира:
Благодаря :) Но в днешно време повечето мъже се интересуват само от бурни вечери и леки жени. Как да намеря нормален човек,като нормалните хора са застрашен вид от изчезване.
Анонимен коментира:
А после? Може да е по-лошо и пак ли да бягам? И до кога така? Току-виж целия ми живот отминал в бягство :(
Анонимен коментира:
Живота е гаден за тези, които не знаят как да го живеят. Живота е хубав за тези, които си мислят, че летят докато падат. Живота е розов за тези, които носят розови очила и си мислят, че всичко е розово. Живота е нормален за тези, които са стъпили здраво на земята. Току-що ти отговорих на всичките въпроси :)
Анонимен коментира:
Здравей. И аз съм на 23. Моя спорт е често тичане до работа хаха :) Също съм отчаяна, но от мъжете. Аз съм тихичка и спокойна душа, За това и изкарвам с дълги връзки. Попадам все на мъже, които се опитват да ми посягат и все ми крещят. Пушат, пият... Сега имам 6 годишна връзка и ме е страх да продължа на пред за да не попадна на поредния злодей. :( Всичките ми приятели казват да го разкарам, но как да го направя? Боя се и не знам, какво да правя... Този също ми крещи и ме обижда много, но ме успокояват две неща: Не ме бие и не ми изневерява. Но пък за сметка на това търпя голямо унижение :( Така, че не само има жени, които не знаят какво искат ами и мъже, които не оценяват това, което имат. :)