Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Бившата му заплашва да ме пребие

Бившата му заплашва да ме пребие

Бившата му заплашва да ме пребие
Здравейте. От известно време бившата на приятеля ми постоянно ме заплашва. Да не съм я гледала накриво, да съм я поздравявала, и подобни иначе щяла да ме пребие. Не е защото го харесва, а защото съм я гледала по еди си какъв начин. (Не казвайте "само си говори" защото не е така, сигурна съм че ще ми посегне. А аз нито мога да се бия, нито да се защитавам. ).

А и мен честно казано ме е страх от нея. Приятеля ми не знае, не искам да знае, а и дори да знаеше едва ли щеше да направи нещо и едва ли щеше нещо да се промени към добро. И се принуждавам да я поздравявам с усмивка. Виждам я всеки ден, ако нещо не й хареса почват някакви обиди, заплахи. На 15 сме. Някакви съвети? Без приятеля ми да разбира.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
nzzzzz
nzzzzz
14.03.2015 00:17
stiga gluposti zapisvash se na box i pochvash sama da se grijesh za sebesi v takiva situaci stqgash se bez strah no pomni nikoga ne udrqi purva ne chakai nqkoi da te zashtitava ili neshto podobno stqgai guza trenirai i se zashtitavai sama zashtoto za po naprede povqrvai mi shte si sama i mama i tati nqma vinagi da sa tam za da ti pomognat za kakvoto i da e :)
2
0
koko
koko
13.02.2015 17:57
Too reshava
0
0
Ekaterina Hristova
Ekaterina Hristova
05.02.2015 17:51
Вашите подават жалба в полицията заради заплахите,вадят ти ограничителна заповед и ако продължава да те заплашва,вече ще си носи последствията!
1
0
ТпМ
ТпМ
05.02.2015 14:24
Ритни я един път да и се обърне капачката на коляното и ще те остави за поне 4-5 месеца. Винаги оправя нещата! Ако случааайно това не и избистри суроватката в главицата - направи същото с другия крак. Няма нужда да намесваш родата или да забъркваш в неприятности други приятели.
2
0
Tsvetelinaaa
Tsvetelinaaa
23.01.2015 14:34
Не задържай в себе си този страх! Когато бях на твоите години и мен ме тормозеха две момиченца, ей така периодично като им стане скучно. Споделих с майка ми, за щастие тя е много готина и дава всичко за мен. Да кажем, че след един разговор между тях и нея, те ме поздравяваха от страх. И сега като се замисля е било глупаво да се страхувам от тях, но съм била малка като теб. Семейството са хората, които ще те подкрепят и защитят. Сега може да ти звучи "унизително" да се защитаваш с мама и тати, но когато пораснеш, ще видиш, че това е най-правилното. (или поне им сподели, ще ти олекне). И мисля, че трябва да споделиш с приятеля си, ако не те разбере или не те подкрепи му кажи да ходи да си играе на гаджета с някоя друга.
1
0
Нина
Нина
01.01.2015 21:29
Кажи на родителите си, или на приятели да се намесят да я сплашат, като им обясниш, че приятелят ти не трябва да знае, че бившата иска да те пребива. По-добре е да му кажеш, нищо друго не можеш да направиш, чакаш момента в който ще се издъниш и ще ти посегне... Смятай тогава ще се явиш с рани пред него, нали не очакваш да не обърне внимание?
0
0
родителско тяло
родителско тяло
11.12.2014 21:23
Пак,пак и пак ще те попитам имаш ли родители?
2
0
Ивана
Ивана
11.12.2014 20:49
Опитвам се да го разкарам от живота си защото нищо хубаво не ми се случва с него, само проблеми. Но той не разбира, но дори и да го разкарам тя няма да ме остави. А и тя познава едни циганки и знаете какви са.
0
1
Деси
Деси
15.12.2014 03:08
Ох момичееее страхът е голямо нещо.... познавала циганки... да не я запозная аз със едни добри момченца, че тогава ще види кого ще заплашва! Дай ми скайпа й или фейс. Малко ще я сплаша и няма да те докосне... Даже, като те види тя ще те поздравява и усмихва.
3
0
Джорджия
Джорджия
11.12.2014 19:19
Кажи на приятеля си.... Това не е твой проблем, че той я е отрязал и му кажи, че ако не ти защити достойнството, ще скъсаш с него... Нали си дама няма да се биеш в нинакъв случай просто приятеля ти трябва да оправи работата защото това не е твой проблем! А тя те обижда защото си по-хубава от нея и защото той сега е с теб :)
4
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: