Бившата му заплашва да ме пребие

Бившата му заплашва да ме пребие
Здравейте. От известно време бившата на приятеля ми постоянно ме заплашва. Да не съм я гледала накриво, да съм я поздравявала, и подобни иначе щяла да ме пребие. Не е защото го харесва, а защото съм я гледала по еди си какъв начин. (Не казвайте "само си говори" защото не е така, сигурна съм че ще ми посегне. А аз нито мога да се бия, нито да се защитавам. ).

А и мен честно казано ме е страх от нея. Приятеля ми не знае, не искам да знае, а и дори да знаеше едва ли щеше да направи нещо и едва ли щеше нещо да се промени към добро. И се принуждавам да я поздравявам с усмивка. Виждам я всеки ден, ако нещо не й хареса почват някакви обиди, заплахи. На 15 сме. Някакви съвети? Без приятеля ми да разбира. [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

nzzzzz
nzzzzz
14.03.2015 00:17
stiga gluposti zapisvash se na box i pochvash sama da se grijesh za sebesi v takiva situaci stqgash se bez strah no pomni nikoga ne udrqi purva ne chakai nqkoi da te zashtitava ili neshto podobno stqgai guza trenirai i se zashtitavai sama zashtoto za po naprede povqrvai mi shte si sama i mama i tati nqma vinagi da sa tam za da ti pomognat za kakvoto i da e :)
2
0
koko
koko
13.02.2015 17:57
Too reshava
0
0
Ekaterina Hristova
Ekaterina Hristova
05.02.2015 17:51
Вашите подават жалба в полицията заради заплахите,вадят ти ограничителна заповед и ако продължава да те заплашва,вече ще си носи последствията!
1
0
ТпМ
ТпМ
05.02.2015 14:24
Ритни я един път да и се обърне капачката на коляното и ще те остави за поне 4-5 месеца. Винаги оправя нещата! Ако случааайно това не и избистри суроватката в главицата - направи същото с другия крак. Няма нужда да намесваш родата или да забъркваш в неприятности други приятели.
2
0
Tsvetelinaaa
Tsvetelinaaa
23.01.2015 14:34
Не задържай в себе си този страх! Когато бях на твоите години и мен ме тормозеха две момиченца, ей така периодично като им стане скучно. Споделих с майка ми, за щастие тя е много готина и дава всичко за мен. Да кажем, че след един разговор между тях и нея, те ме поздравяваха от страх. И сега като се замисля е било глупаво да се страхувам от тях, но съм била малка като теб. Семейството са хората, които ще те подкрепят и защитят. Сега може да ти звучи "унизително" да се защитаваш с мама и тати, но когато пораснеш, ще видиш, че това е най-правилното. (или поне им сподели, ще ти олекне). И мисля, че трябва да споделиш с приятеля си, ако не те разбере или не те подкрепи му кажи да ходи да си играе на гаджета с някоя друга.
1
0
Нина
Нина
01.01.2015 21:29
Кажи на родителите си, или на приятели да се намесят да я сплашат, като им обясниш, че приятелят ти не трябва да знае, че бившата иска да те пребива. По-добре е да му кажеш, нищо друго не можеш да направиш, чакаш момента в който ще се издъниш и ще ти посегне... Смятай тогава ще се явиш с рани пред него, нали не очакваш да не обърне внимание?
0
0
родителско тяло
родителско тяло
11.12.2014 21:23
Пак,пак и пак ще те попитам имаш ли родители?
2
0