Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Родителите ми ми казаха, че като малка съм си играла с починалата си баба

Родителите ми ми казаха, че като малка съм си играла с починалата си баба

Родителите ми ми казаха, че като малка съм си играла с починалата си баба
Здравейте! Аз съм момиче на 16 , преди около седмица родителите ми ме разтърсиха с една много странна случка от моето детство. Ето каква е тя - когато съм била на три или четири години съм казвала, че играя с моята баба и си говоря с нея и че много добричка и ето го и странното - тя е починала две или три години преди да се родя и тогава естествено не съм я познавала, не съм я виждала нито на снимка, нито са ми говорили за нея преди това.

Моля ви кажете ми какво ми има, не вярвам това да е истина, но и родителите ми не могат да отрекат, че това е станало. . . . нормално ли е, възможно ли е, как да разбера дали наистина се е случило. И да не забравя , от както са ми казали всеки път като съм сама някъде веднага започвам да го мисля и се вцепенявам от страх, сънувам го и направо е някак си ужасно. . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
valentina
valentina
12.04.2015 18:47
Da sigurni baba ti mnogo to e lipslava ili baba ti te e cakala da te vidi
3
0
ивайла
ивайла
22.06.2014 07:10
Шантави родители.В тази възраст не ти е трябвало да знаеш че играеш с дух.Трябваше да ти кажат по-късно а също и да ти обяснят че живите хора а не духовете са страшни.Както и това че някой ден ние всички се превръщаме в духове след смъртта.Но това са разговори за една по-зряла възраст....
3
3
Деси
Деси
23.04.2014 23:53
Това значи, че баба ти много е искала да те види и духат й те е чакал. :) Можеш да спреш да мислиш за това и да се радваш, че си я видяла. Остави жената да си почива в мир и стига си се вайкала :) Можеш само да се гордееш с това. Родителите ти са те изчакали да пораснеш и са го споделили с теб. Не ги карай да съжаляват, че са ти казали и не откачай а се гордей със себе си!!!!
10
0
кристина георгиева
Няма нищо странно в това!!!!!!!!Духът на баба ти е бил,а както е описано в езотеричната литература,всички деца до5-7 годинки имат способността да виждат по-добреот възрастните духовете на починалите!Не зная на колко години сте ,но евъзможно по-късно да развиете медиумни способности.Това е,просто сте били наистина с баба си!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
0
Име
Име
06.02.2014 06:05
Грешно е такива неща да си мислиш. Всичко идва от мозъка. Това е било сън навярно който си споделила тогава. Трябва да стъпиш здраво на земята,да не мислиш щуротии и ти да си наложиш волята. Затова трябва да спортуваш,четеш и да не мислиш за зелени човечете. Нищо ти няма - караш пубертет.
.
6
5
Йоана
Йоана
03.04.2014 17:11
аз мисля че грешиш. тя наистина може да е видяла, говорила и играла с починалата ѝ баба. такива деца като пораснат стават паранормални ислефователи, медиуми или гадатели. и откъде пък знаеш че не съществуват извънземни тя може да вярва в каквото иска. МОИТЕ СЪБОЛЕЗНУВАНИЯ. Всичко добро!!!
4
2
дани
дани
06.02.2014 01:01
доказано е че малките деца си помнят предишните животи. до определена възраст.и че виждат много неща нормално е! споко всички сме имали.. :*
4
1
Усмивка
Усмивка
05.02.2014 13:02
А е възможно просто баба ти да ти е липсвала (примерно гледайки някое друго дете как си играе с баба си) и да си си измислила нейното присъствие. Децата на тази възраст доста често си играят с измислени приятели - герои. Аз като малка съм си имала измислена приятелка :)
10
0
name
name
05.02.2014 12:20
Не се притесняваи всички сме имали такива случки като малки. :)
2
0
Дани
Дани
05.02.2014 12:15
Кое му е ужасното? Доказано е,че малките деца могат да виждат разни неща! Не си нито първата,нито последната! Няма нищо страшно!
6
0
аноним
аноним
04.02.2014 23:54
може пък наистина да си виждала духа и :), нали знаеш че докато са по-малки на децата им се проявяват някакви способности, а другото обяснение-знаела си че нямаш баба и си си представяла някоя баба и си и играла с нея(въображаем приятел все едно), лека вечер :)
7
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: