Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
С риск да прозвучи като критика, ми е много интересно как основа собствен бизнес и го развиваш успешно като ти една дума не си написала безгрешно. Ако приема, че хора като теб създават и управляват фирми, не ми се мисли какво биха сторили грамотните хора в България. Така като гледам едва ли имаш поне една прочетена книга, най-малкото пък и специалност в дадена област. Най-вероятно си мечтаеш да имаш собствен бизнес, отколкото да имаш такъв. Съжалявам, но авторката не би трябвало да приема съвет за образованието на дъщеря си, от човек, който 2 изписани правилно думи няма в едно изречение.
Анонимен коментира:
Радителите работят по цял ден и си остават децата на приоизвола на съдбата. Отдавна няма контрол, а дори и да има, днешните деца знаят как да се прикрият. Склонна съм да вярвам на историята. Пред моите очи едно момиче се омъжи за учителя си, пак около 20 години разлика, роди му дете и той я смени с друга ученичка, когато стана на 21. А до останалите мъдри и принципни хора мога само да им кажа, че има няколко чувства и емоции, които човек може да изпита през целия си живот многократно. Момичето не е виновно, виновен е той, че я е подмамил и родителите й, че не и обръщат внимание.
Анонимен коментира:
Приканвам автора да сподели какво се случва и дали съветите бяха от полза.
Анонимен коментира:
Аз като пушачка искам да кажа, че лично се засегнах, но това си е мой проблем, така де. В твоята обявя толкова пъти категорично заявяваш, че жената до теб не желаеш да пуши и пие, че аз се почувствах второ качество човек - понеже пуша. За един мъж на твоите години, разсъжденията са крайно нелепи. Ти би трябвало да имаш изисквания към потенциалната девойка и бъдеща майка на децата ти съвсем по-различно от това да пие и пуши. Не казвам, че и това е хубаво, но е поправимо, за разлика от това да няма майчински истинкт, да не умее да върти къщата, да не желае да се грижи за семейството си, да няма на какво да научи децата си, да не полага усилия за връзката си и още куп други неща. Сега сигурно ще се опиташ да ме опровергаеш, че не искаш да създаваш семейство и дрън, дрън, само че и това време ще дойде и горко ти тежко, ако си избрал момичето, само защото не пие и пуши.
Анонимен коментира:
Миличка, претоплен боб и прочетен вестник не се повтарят. Остави и двамата в миналото. От опит ти казвам, че когато нещата не се получават и сто пъти да опитвате пак няма да се получат, а само наранени ще останете.
Анонимен коментира:
В известен смисъл ти оставаш нещата "просто да се случат", за огромно съжаление, за да се справиш в тази ситуация ще трябва да предприемеш съответни действия и да положиш усилия. Ще се наложи да избереш бъдещето на връзката си. Помисли и прецени връзката си, ако не желаеш да приключи - посети специалист, но на мен ми се струва, че ще стане както и с работата ти. Не оставяй нещата да се случат, така до никъде няма да стигнеш, а просто ще смекчиш вината пред себе си. С работата ти е ясно, но час по-скоро си намери такава, ако ще и торбички да "сгобяваш". Тук не е въпрос да печелиш пари, а да се мотивираш.
Анонимен коментира:
Аз, когато започнах да водя полов живот си обещах, че ако се случи нещо и забременея никога няма да абортирам, а напротив ще се грижа за него дори и сама, както и още неща, които нямам намерение да наруша. За жалост тази твоя грешка е показател, че всеки си носи отговорност за постъпките си, а детенцето е нещо, на което можеш да се радваш в тези обстоятелства. Командировките на мъжа ти, често оставаш сама, бившо гадже, алкохол - типичен сюжет на изневяра, но никой не може да те съди, не се съди и ти. Приветствам те да споделиш всичко на приятеля си, нека той реши дали може да ти прости или какво ще се случва с вашите отношения след тази случка. Ти няма какво да направиш, остави той да реши. След това говори и с бащата на бебенцето, той трябва да е наясно какво се случва и че ти носиш плода му. Грижи се за себе си най-вече, бременна си. Успех.