Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Рано ли е за нова връзка?

Рано ли е за нова връзка?

Рано ли е за нова връзка?
Здравейте! Аз съм на 17 години и имам наистина странната нужда да споделя с някого какво ми се случва! Имах връзка с едно момче и тя беше около 7 месеца, причината да я започна беше бившия ми приятел. С времето се научих да обичам този човек до мен, но той един път не показа, че ме обича истински въпреки, че го казваше, държеше с мен като с вещ, и в последствие на около един месец той нямаше никакво отношение.

Имаше доста проблеми със семейството си, но той знаеше, че аз винаги ще съм до него, но не ми звънеше, не ми обръщаше внимание и така. . . Старият ми приятел се появи отново и започна да иска да бъде с мен, но аз отказвах поради това, че бях с друг и, че го обичам! Но последния път аз не издържах на отврътителното отношение и се разделих с дотогавашния ми настоящ приятел. . . .

той ме моли да се върна при него, но аз знам, че той няма да се промени, а и в интерес на истината нямам вече същите чувства към него. . . . Минаха около 20 дни от раздялата ни, а първото момче, заради, което започнах връзката с това не спира да ме търси и доказва, че наистина ме обича. . . . май старите ми чувства към него се завръщат със същата сила. Може би искам да си дам шанс, но знам, че са минали само 20 дни откакто съм се разделила с приятеля си, а да се събера с друг въпреки, че познавам това момче отвреме, не е етично. . . Не искам да изглоеждам в очите на хората като лека или непристойна жена въпреки, че не съм спала с нито един от тях. . . Моля ви дайте ми съвет! ! ! Имам нъжда! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
08.01.2016 16:52
Изчакай известно време - който остане все още хлътнал по теб, избери него. Ако ли и двамата се откажат, още по-добре за теб, ще имаш свободата да намериш някой по-добър от тях.
0
0
miglena
miglena
04.01.2016 16:17
Ако искаш, отпитай отново с бившия. А за хорското мнение - тук в България, щом си сменила две гаджета, вече си лека. Тук никой не те пита дали си спала или не, на власт са интригите и злобата. С годините ще се научиш, че най-незначителното нещо на този свят, са хорските приказки. Те са празни и липени от всякакъв смисъл. Та моят съвет е, да слушаш сърцето си - да, то прави грешки, но се води от най-съкровените и лични емоции. Успех!
6
0
Мери Желязкова
Миличка, претоплен боб и прочетен вестник не се повтарят. Остави и двамата в миналото. От опит ти казвам, че когато нещата не се получават и сто пъти да опитвате пак няма да се получат, а само наранени ще останете.
1
15

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: