Моите неудачи в любовта

Моите неудачи в любовта
Здравейте, аз съм един срамежлив мъж на 35 години който си търси скромно момиче което да непие и не пуши и което не обича шумни места. Аз много обичам разхотките сред природата а също така обичам хубавата музика от 90те. От 7 месеца си търся подходящото за мен момиче но все попадам на пушещи и пиещи момичета които се отнасят грубо с мен. АЗ си търся любовта на живота ако има самотно момиче което непуши и непие и си търси момче което непие и непуши за сериозна връзка ще се радвам дами пише на фейсбук страницата ми (dobromir simov). Вие ще кажете защо досега несъм си имал приятелка ами отговорът ми е, защото досега имах здравословни проблеми имах бъбречни кризи но те вече отминаха и дойде време да си имам подходящата за мен приятерлка. Ще очаквам подходящото за мен момиче да ми пише във фейцбук и ще се радвам да си станем страхотни приятели за цял живот.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
ioannidis
ioannidis
15.02.2016 18:19
Авторе, ако успееш да си оправиш и правописа, ше бъде още по-добре, повярвай ми :)
0
0
Мери Желязкова
Аз като пушачка искам да кажа, че лично се засегнах, но това си е мой проблем, така де. В твоята обявя толкова пъти категорично заявяваш, че жената до теб не желаеш да пуши и пие, че аз се почувствах второ качество човек - понеже пуша. За един мъж на твоите години, разсъжденията са крайно нелепи. Ти би трябвало да имаш изисквания към потенциалната девойка и бъдеща майка на децата ти съвсем по-различно от това да пие и пуши. Не казвам, че и това е хубаво, но е поправимо, за разлика от това да няма майчински истинкт, да не умее да върти къщата, да не желае да се грижи за семейството си, да няма на какво да научи децата си, да не полага усилия за връзката си и още куп други неща. Сега сигурно ще се опиташ да ме опровергаеш, че не искаш да създаваш семейство и дрън, дрън, само че и това време ще дойде и горко ти тежко, ако си избрал момичето, само защото не пие и пуши.
0
0
dobromir
dobromir
12.01.2016 11:49
благодаряти мила МЕРИ за твоят коментар и да праваси че има по важни неща от пиенето и пушенето но в моят дом несе пуши а само се пие та заради това направих този коментар но ако тиси сама можем да се запознаем ида си станем приятели щете чакам дами отговориш на моят коментар но щети кажа че претърпях 2 тешки катастрофи които много ме промениха но ти добре че направи този коментар за мен че да разбера че има много по важни неща от пушенето и пиенето.
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: