Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Благодаря Ви за коментара. Човек се учи докато е жив. Мога ли само да знам по кое разбрахте, че съм неотстъпчива? Поздрав!
Анонимен коментира:
Всеки тук е коментирал, гледаийки от собствената му камбанария. Това ми прави впечатление.
Анонимен коментира:
Г-н 'човека", какъв човек си ти, очевидно много глував, когато си генерализирал три етноса в едно. Във всяко стадо се срещат всякакви овци. Сред ромите има и свестни, макар и мнооого малко. Но да сравняваш нормални етноси като помаци и турци с по-горе споменатите е чиста проява на липсваш умствен багаж и непоносимост към различните. А знаете ли колко отрепки има сред Българите християни?! А колко умни и способни турци и помаци? Но никой не генерализира..., само глупаците, като вас!
Анонимен коментира:
Аз пък мисля, че майка ти трчбва ти даде прошка и да върне клетвите си назад, за да се отпуши енергийният канал, който тя с клетвите си е замърсила. Клтвите на родителите са много силни и се сбъдват. Отделно от това трябва да знаеш, че едно дете е както радост, така и допълнителни грижи и отговорност за младото семейство. Нужна е сплотеност и взаимопомощ. Да се нахвърляте един върху друг с обвинения е безполезно. Ако държиш на съпруга си, изисквай толкова от него, колкото той може да поеме, без да се създават търкания между вас. Моето дете е на 8 години и заради чести търкания след раждането му, аз не искам второ дете! Не казвам. че съветит еми са правилни, защото при всеки е индивидуално. Но се опитвам да помогна с опита си, който съм натрупала.
Анонимен коментира:
Къде прочете, че знам източника на проблемите? Писала съм само, че не ми изневерява. Друга е причината. Само да я знаех...
Анонимен коментира:
Мила Пламена, Защото човек като се жени не знае точно какав е човекът, докато не минат няколко години брак и не покаже истинската си съшност. Адвокат имам, но развода е наи-лесното нещо. То е за слабите. Силните се борят да запазят брака си. И в едно съм сигурна, не ми изневерява. От друго място идват проблемите, не знам как да се справя с това. Затова и статията.
Анонимен коментира:
Десислава, аз също мисля, че трябва да седнете и да разговарятв със съпругът ви. Мъжете не обичат да говорят, но ако не го притискаш много, може да се получи разговора. Не става наистина ясно ти какво мислиш, от къде би могъл да ви идва проблемът- да нямате различия по отношение на детето, това как да се отглежда например, или пък да не му достига вниманието, защото сега имате и дете. Вашите отношения са следствие от нешо. Успееш ли да разбереш от какво, проблемът ти е наполовин разрешен. Надявам се да съм ти бил аполезна с този коментар и ти желая отминаване на облачните дни и винаги да бъдете щастливи, защото и за детето това е важно.