Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не знам вече какво да правя с него

Не знам вече какво да правя с него

Не знам вече какво да правя с него
Здравейте отново! ! ! Преди време споделих една своя история тук и това, което искам да разкажа този път е продължението! ! ! http://lichno. ezine. bg/s-8850 това е тя! ! !

За да разберете трябва първо да прочетете старата ми история! ! ! От тогава на сам нещата между нас хич не вървят, уж сме добре за седмица две, после пак се караме за нещо! ! ! Внушил си е, че след като аз сам сгрешила и съм го излъгала той може да прави с мен и да ми казва каквото си поиска! ! !

Няколко десетки пъти сме се разделяли, като всеки път аз се боря за любовта ни и все настоявам да останем заедно! ! ! Всеки път повтаря че ми нямал доверие, и че не му се живее така, но аз не мога да разбера какво повече иска от мен, правя всичко възможно да му докажа, че съжалявам! ! ! Забрани ми да излизам на вън без негово разрешение, иска всичко да знае, абсолютно всичко и ако аз реша да кажа нещо или да възразя отново следва един голям скандал! ! ! Казва че ме обича, а не спира да ме следи и тормози! ! ! И така един ден пак се скарахме и той отново ми каза че не иска да сме заедно този път аз не възразих и си тръгнах! !
Не ми звънеше четири дни а през тези дни аз бях в някакво трагично състояние но не исках той да ме вижда и да знае че страдам не го търсех! ! ! На третият ден аз му оставих съобщение в което му обясних как се чувствам и че щом така е решил няма да го спирам повече! ! ! Нямах сили вече да се боря с ината и ревността му бях се отказала вече! ! ! Но след като той видя че аз мога и без него веднага побърза да ме потърси като искаше да си поговорим! ! !

Съгласих се но докато го чаках пред жилището си ми идваше да се прибера и да си изключа телефона за да не може да ме търси но не го направих не знам защо! ! ! За пореден пат той пак започна да ме обвинява а аз се защитавах и започнах да викам не издържах! ! ! Зададох му въпроса след като ме обвинява за всичко какво по дяволите пак търси при мен на което не получих отговор! ! ! Последва мълчание след което той ми се нахвърли и започна да ме целува и правихме любов! ! ! Секса с него винаги в бил невероятен и аз не се отдръпнах а може би не трябваше да падам в ръцете му! ! !

След всичко това което преживях тези четири дни мъката която той ми причини и мислите как да продължа напред той пак връхлита от някъде и разбърква мислите ми! ! ! Много го обичам искам да съм с него но може ли той да се промени поне малко и да бъдем така щастливи като преди! ! ! Объркана съм и не знам какво да правя дали да се боря или да загърбя този човек и да се примиря че е по добре да не сме заедно! ! ! Помогнете ми моля! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (21)

Изпрати
Pepi
Pepi
13.03.2018 21:20
Всеки тук е коментирал, гледаийки от собствената му камбанария. Това ми прави впечатление.
0
0
Йорданова
Йорданова
13.04.2014 00:49
Излъгала си го, това не е малко. След като човек разбере, че е измамен по какъвто и да било начин, той се променя, губи доверието и до там. Забранил ти е много неща, защото ти сама си си го направила. Защо си излъгала човека, когото обичаш ? Нещата няма да се променят, само любов не стига, трябва и доверие, което при вас липсва. Сама си си виновна.
0
0
Августина
Августина
11.04.2014 15:48
Аз намерих старата ти история и я прочетох.Всъщност по моите впечатления не можем да говорим нито за изневяра нито за измама.С колеги не може да ти забранява приятеля ти просто ей така да не говориш.Според мен,тоя твоя приятелси е търсил причина да се карате и като дефакто няма такава се връща при теб и те търси.Това е обяснението за постоянното му завръщане.Не е трябвало да обещаваш просто,че няма да говориш с колегата си.Поне е трябвало да имаш основателна причина...не знам дали ще се оправите изобщо.За мен това са направо лапешки истории...не ви знам възрастта,но предполагам сте зрели хора. Ти малко от малко трябва да си държиш на принципите ида седнеш и да си кажеш правилата...продължи ли същата история нямате бъдеще.И двамата имате грешка...той че си измисля забрани,а ти че обещаваш да ги изпълняваш,а не го правиш и криеш.И двамата трябва да пораснете...
0
0
IN
IN
11.04.2014 14:21
Мисля, тези от нас, които те подкрепят и искрено споделят, че трябва да продължиш напред, защото след всяка буря изгрява слънце! :) Но мисля, че първо ти самата трябва да вземеш най-доброто решение за теб, не за някои друг! Успех! :)
0
0
Аз
Аз
09.04.2014 23:17
И не реви по форуми! Виновната си ти!!!
1
0
Аз
Аз
09.04.2014 23:16
Не е само това!!! Имало е и друго, което да го накара да не ти вярва... Помисли си за бившите връзки или за сайтовете за запознанства, където влизаш!!! Аз съм от другата страна и разбирам момчето!!! Скоро ще зарежа мъжа ми за същите простотии, като твоите!!!
1
1
ани
ани
08.04.2014 21:09
поредната малоумница,и занимава всички с простотията си
0
2
Snejana Goranova
Snejana Goranova
12.04.2014 23:07
Не си длъжна да се занимаваш с моята "простотия"! Но явно и твоя живот не е в ред щом и ти си по форумите и даже коментираш!Хем четеш хем мармориш! Смешна си!
0
0
josefin
josefin
30.03.2014 01:30
Мила аз живях така в продължение на почти година. Голяма мъка бе. В началото обяснявах, ревях и се молех. Но дойде един ден в който реших, че ако този тормоз продължи аз ще се побъркам. Спрях да го търся, вече не се молех. И да ти кажа честно мина едва една седмица и той ме потърси. Сега дори ме кара да излизам и да се забавлявам с приятели. Просто когато те загубят разбират какво са имали.
1
0
Anna
Anna
21.03.2014 10:25
Аз не мога да намеря старата ти история и ми е трудно да ти дам съвет,доверието е като къща,щом се наруши трябва да се строи наново с месеци и години дори,но ако твоя приятел не може да ти прости,по-добре си построй къща другаде,защото такъв живот с недоверие е невъзможен,той те трови и ще бъдете нещастни.
2
1
Надежда Илиева
Мило момиче,с 1 мъж не свършва света!След като те тормози психически няма смисъл да превръщаш живота си в ад.Поучи се от грешката си и продължи напред.Една връзка се крепи на взаимни компромиси(имам 20 годишен брак),а след като той не е готов на такъв продължи напред,но без него.Успех!
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: