Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Не се разбирам със съпруга ми!

Не се разбирам със съпруга ми!

Не се разбирам със съпруга ми!
Здравейте реших и аз да споделя моята история. Може би е малко банално вече но все пак. . незнам какво да правя. Така ще се опитам да бъда колкото може по-кратка. На 23г. съм малко рано решихме да създадем семейство незнам дали това не ни е грешката.

Със съпруга ми сме заедно от 5г. В началото всичко беше просто прекрасно едва ли не няма такава любов никъде страшно много се обичахме и естествено от тази любов се появи нашето ангелче, бях наясно, че с появата на малкия нещата няма да са същите но си мислех, че вече след като сме семейство връзката ще още по-силна, уви точно обратното.

Сина ни е само на 1г. По принцип мъже ми си е пълен домошар което няма нищо лошо в това но това вече започна да става досадно, не ме разбирайте погрешно вкъщи винаги си е било изчистено изгладено наготвено и т. н досега въобще не обръщаше чак толкова внимание на тези неща но напоследък много сме се учиждили.

Аз не но той да сигорна съм че няма друга жена. . ако 1ден сме добре то следващите 10 не сме а аз го обичам и искам отново да си е същият човек в когото се влюбих какво да направя как да си го върна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Pepi
Pepi
06.07.2017 11:30
Десислава, аз също мисля, че трябва да седнете и да разговарятв със съпругът ви. Мъжете не обичат да говорят, но ако не го притискаш много, може да се получи разговора.
Не става наистина ясно ти какво мислиш, от къде би могъл да ви идва проблемът- да нямате различия по отношение на детето, това как да се отглежда например, или пък да не му достига вниманието, защото сега имате и дете. Вашите отношения са следствие от нешо. Успееш ли да разбереш от какво, проблемът ти е наполовин разрешен.
Надявам се да съм ти бил аполезна с този коментар и ти желая отминаване на облачните дни и винаги да бъдете щастливи, защото и за детето това е важно.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
19.10.2016 18:09
Ти сама не си изяснила откъде точно произлиза проблема. Рутината ли убива връзката ви или нещо друго. Потърси причинителя и се бори с него. Смятам, че и мъжът ти иска същото, така че откровения разговор е едно добро начало.
2
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: