Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
От коментара Ви, аз намирам само слабост в умствената Ви функция!
Анонимен коментира:
Много е лесно да да си намерите повод за да се скарате. По трудното е да намерите общ език и да изгладите отношенията си. Мъжете не обичаме да ни дразнят и колкото повече ни натякват/досаждат с женските ви мисли, толкова повече се отегчаваме от интимната ни половинка. Тогава забелязваме и най-малкият намек на нежната конкуренция и за да се отървем от апатията и досадата, бързо попадаме в капана на сладострастието. Опитай се да го ангажираш в семейните ви проблеми, дай му той да ги ръководи, за да му е мил трудът му около семейството ви. Споделяй с него неволите с които се срещаш и искай по-често съвети от него, за да го ангажираш с грижата за семейството ви. Надявам се да съм ти помогнал със съвета ми. Поздрав и успех......
Анонимен коментира:
Хе-хе, Ане! Скандалните неща винаги ще имат и отрицателен вот и за това често получават и минуси. Разбира се, че няма угодия за всички, а за минусите въобще не ме дразнят. Това са "рисковете на професията" т.е. на писането и публикуването. Не можеш да угодиш на всички. Поздрави и на теб!
Анонимен коментира:
Разказа е по действителен случай, който съм го чел в Германия от,, Зюд дойтче цайтунг", а заглавието му беше (Когато мама галеше моите цици). Така, че няма място за обвинения към мене, щом във вестника е публикувана тази статия. Та блога е свободна зона, а и мисля, че всеки може да си извади поука от тази история! А това, че съм го леко преработил, не означава , че съм голям познавач на материята. Хубава седмица!
Анонимен коментира:
Абес, това е свободна територия за писане и нямате право да давате такива препоръки. Мисля,че препоръката за медицинска помощ се отнася и за вас, защото съм сигурен, че не сте упълномощен да давате компетентни препоръки за медицинска помощ, а само си въобразявате, че имате такива пълномощия..... Поздрав!
Анонимен коментира:
Ане, знаеш ли? Аз не съм в този сайт за + или -. В блог.бг имам 126 постинга и който иска да ме чете просто напишете в Гугъла аип55(но с латински букви) и ще можете да четете всичко, което съм писал там. Усмивки и хубава вечер!
Анонимен коментира:
Да, аз съм мъж и това е първият ми опит да пиша от името на другият пол! Благодаря Ви за вниманието! Поздрав......
Анонимен коментира:
Можете да ме четете на страниците на Блог.бг с ник:аип55(латински букви) Историята е истинска!
Анонимен коментира:
Разказа е по истински случай!
Анонимен коментира:
Радвам се, че Ви харесва!
Анонимен коментира:
Благодаря Ви, че сте ме посетили!
Анонимен коментира:
Беше истинско удоволствие да го разбера! Желая Виприятни почивни дни. Поздрави - аип55
Анонимен коментира:
Имате ли намерния да ме изненадвате така с приятни думи и мисли всеки ден? Няма да Ви се разсърдя.....!