Ezine.bg»Споделени Истории»Фантазии»Посвещавам на скъпата ми приятелка.....ВИРТУАЛНО

Посвещавам на скъпата ми приятелка.....ВИРТУАЛНО

Посвещавам на скъпата ми приятелка.....ВИРТУАЛНО
-Пак се стъмни! Тъмнината някак си ме вдъхновява, идват ми най - различни мисли, които искам да ти ги драсна ей така! Нарочно и предизвикателно!

Изведнъж почуствах, че трябва да отпия още една глътка от червеното ти вино. Посягам се да взема чашата, но констатирам, че чашата е пълна с въздух? Коки, ти ли ми напълни чашата с въздух?

Аааа, не свеждай глава, защото сега ще се присегна и ще превключа на виртуалните ти приключения. Много често ги взимам за пред съновна функция. Колкото и пъти да чета, тази вълшебна фантазия, толкова пъти по различен начин тълкувам мислите ти.

Е, фантазия ли е това или идеалният начин да сублинираш с неoдушевени предмети, като си сигурна, че никога няма да те излъже или да ти изневери.

Но, да започнем разсъбличането на фактите, с нежното докосване на клавишите, мъдрото синхронизиране на информацията на Софтуерчето ти, нагласата на захранващото кабелче, усърдната и безотказна работа на харда, получава се пренапрежение, токов удар и екранът изгасва.

Дънната платка не издържа на напрежението от умствените функции на харда, стана прекалено тясно в дядовата му ръкавичка и положението излезе извън контрол.

Е, няма лошо, пред флиртната игра започва отново с рестартиране, умно ръмжене и в крайна сметка се озовавате един срещу друг! Разменяте си предизвикателни погледи, любезностите отдавна са излишни, посягате с ръце, вкопчвате се и застивате в чакащ режим.

Целувки, звездички, загадки, с мирис на шеги и закачки - един от вълнуващите моменти на сърфирането, който те изпълва с удоволствието, да се срещнеш с това, което търсиш и очакваш да се появи на монитора ти. Флирта ти навлиза в нова фаза, неустоима на познания, инфо, развлечения и култура.

Започва да става горещо! Заиграваш се в етюден вълшебен танц, понасяш се във вихъра му, неусетно сваляш маската на мисълта му, разкриваш се цялата. Отпиваш още една глътка въздух от изпразнената чаша и чак тогава усещаш, красотата и вдъхновението на флирта.

Дишате тежко и неравномерно, а шеметният танц продължава и следва своят такт на синхрона Ви. Потъвате в милувки, целувки, галенето е разсъбличащата се част на играта. Взаимната потребност алармира чувствата Ви!

Притиснати и втренчени един в друг, в момент на наслада, която не искате никога да свърши, крещи неистов глас във вас, че може още и все още, ощееее....! Шепот с нежност и страст, ти си сега на власт! Дръж клавишите здраво и управлявай, дори и да е аморално.

Използваш момента да се порадваш на малкото моменти, които ти е предоставила природата, майка на съдбата ти. И ето момента, когато целунахте душите си! Взрив и пламък се чете в очите Ви!

Не са важни годините, дори сега е по сладострастно, по възпитаващо и вдъхновяващо в следствие на опита, който го имаме от препятствията на житейският ни друм. Но, бурята не стихва, а крещи и се блъска в мисълта Ви!

Усещаш влага между пръстите ти и клавиатурата! Благодаря ти мило, че изживяхме заедно поредният оргазъм на фантсастичното ни виртуално приключение.

Пейстнах всичко това, за да остане незабравимо, седнах на стола и усетих, че нещо съм се подмокрил. Замириса ми на разлята чаша от червеното ми вино....
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Тя
Тя
31.08.2013 10:29
Дааа, определено Ви се отдава ;)
1
1
cvetelina
cvetelina
31.03.2013 20:51
отново го препрочетох.напишете още такива разкази.може да сте сигурен че имате душа на поет.идеално боравите с думите.
0
1
ангел
ангел
29.03.2013 02:23
Беше истинско удоволствие да го разбера! Желая Виприятни почивни дни. Поздрави - аип55
1
1
cvetelina
cvetelina
28.03.2013 21:16
щом ви е приятно ще продължавам.а вие продължавайте да пишете.а пък ние ще четеме.
0
1
ангел
ангел
28.03.2013 05:29
Имате ли намерния да ме изненадвате така с приятни думи и мисли всеки ден? Няма да Ви се разсърдя.....!
0
1
cvetelina
cvetelina
27.03.2013 21:56
определено добре боравите с думите.
0
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: