Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Как да ги накарам да спрат да ми викат така

Как да ги накарам да спрат да ми викат така

Как да ги накарам да спрат да ми викат така
Здравейте за първи път пиша в този сайт , но просто вече не издържам На 12 години съм , а в училище ми измислят прякори който леко ме обиждат.

Не искам да казвам на класната , защото ще ги накаже . . . да заслужават наказание, но просто не съм изказвачка. В училище ме обиждат много сериозно. (момчетата от класа ми)

Не съм дебела да е заради това , а викат че съм правила ч*кии или с*ки . . . . не съм правила и не искам да си преставам за такива неща аз искам да си живея нормално, но те не ми помагат особено .

Викам им да ме оставят намира, но не го правят започвам да мисля, че съм грозна . . . никога не съм се фукала с нещо, но не ми е приятно да ме обиждат. Извинявам се за думите който написах по-отгоре. Моля ви за съвет, ако имате обиди си ги задръжте за себе си !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
GeSt
GeSt
27.07.2015 11:33
Отслабни дундо
0
6
Лилия
Лилия
04.08.2014 11:31
Добре, аз бях травестит, лесбийка проститутка и какво ли още не. Знам как се чувстваш. Наричаха ме така и отначало се чуствах зле, но след това вече не ми пукаше. Приемах обидите с усмивка на лице, защото съм чувала, че всичко се връща. След тов, тези които ме обиждаха спряха, защото виждаха, че вече не ме засягат.
Успех!
6
0
Криси
Криси
29.07.2014 23:27
мила, страшно ми е познато. какво ли не ми викат идиотите в училище - била съм селянка, била съм проститутка, ку*ва, използвачка, измислят ми прякори с цел да ме дразнят и така е от 1-ви клас. същата съм като теб - не искам да ги изказвам, защото все си мисля, че накрая ще ме харесат. но миналата година не издържах и ги изказах. въобще не помогна. но накрая се отказах с опитите си да ги впечатля и когато пак започват да ме дразнят и тормозят, си припомням, че ще се наложи само още една година да ги изтърпя и най-накрая ще имам спокоен живот. просто въобще не им обръщай внимание. и да, знам, че това е най-честото нещо, което чуваш, но е вярно. игнорирай ги, намери си приятели от съседните класове и през междучасията бъди с тях. отбягвай идиотите възможно най-много. желая ти успех :)
3
0
goran.peev@abv.bg
goran.peev@abv.bg
09.07.2014 12:43
знайте деца че живеем в доста трудни времена , хората не обръщат внимание на децата си превръщат ги в пълни аутсаидери имайте в предвид че за да се държи към вас едно момче това не е нормално и не го приемайте за нормално това означава че вкъщи с това момче се държат по същият начин говори се за свирки чекии и тем подобни вие си представете какви плебей са тези семейства спорен мен децата на тази възраст не осъзнават какво говорят или правят а гледат от някого и копират така че не им се сърдете а просто ги итбягвайте и си намерете нормални съученици с които да комуникирате нормално не си мислете че сте особени или различни просто масово българите не обръщат внимание на децата си превръщат ги в агресивни арогантни и некомуникативни бъдещи неудачници за съжаление картинка е така
4
0
изумена
изумена
09.07.2014 11:08
Аз също съм на твоята възраст и абсолютно същите неща ми казват и на мен , ужасно кофти ми е , и много пъти съм плакала заради това.Но научих нещо , аз знам че такова нещо не съм правила и ще ти кажа нещо ако искаш и те да се дразнят , защото така казано няма перфектни хора , но има два начина за тези момчета , или те харесва най-големия от там -.- и за това всички негови приятели ходят по него , а тъй като това е МОМЧЕ значи изразява чувствата си по много труден начин.Втория вариант е да ти завиждат ;), знаеш ли как повечето си научиха урока ?
показах им че не ми пука , те така ужасно много се дразнеха , МНОГО.
игнорирах си така , че се усъмниха в собственото си съществуване. ;)
и най гадното за да се почувстват неловко - заглеждаш ги от петите до главата и се подсмихваш- така си нямаш на идея колко гадно ще се почувстват защото ще си мислят че има нещо нередно в тях.Послушай ме , мен лично сега вече НИКОЙ нищо не ми казва.Ще се радвам ако съм ти помогнала.
3
0
Катя
Катя
02.07.2014 23:43
Охх... Всички момчета на тази възраст са много непоносими! Държат се като пълни деца! Гарантирам ти, че те не го мислят, виждат, че не се защитаваш и си уязвима и просто си правят кефа... Не им обръщай внимание, но не е зле и понякога да ги затапваш дори и да не ти е по силите, понякога на едно момиче се налага и това да прави! И ако се стигне до насилие просто си кажи на класната няма да станеш никаква ''изказвачка'' просто ще покажеш, че си възпитана и не можеш да търпиш идиоти на главата си! Успех! :)
3
0
Ивана
Ивана
01.07.2014 01:15
Безразличието му е майката. Наказвах с безразличие, така боли най-много!
6
0
Ардевелиор
Ардевелиор
30.06.2014 23:30
Те като тайно ти завиждат и се опитват да те смъкнат на тяхното ниско, жалко ниво, много ясно, че ще правят такива простотии. Аз съм с една година по-голяма от теб и са ми се случвали подобни неща, но ги оставих зад гърба си и ги игнорирах напълно. Друга истина е, че много хора го правят, защото ги кефи реакцията. Ако не им отговаряш ами се държиш сякаш не съществуват, след време ще им писне и ще спрат, поне така беше в моя случай. Няма никакъв смисъл да се влияеш от някакви идиоти, с които ще се разделиш след няколко години завинаги, нали? Можеш и ти да почнеш да им измисляш прякори, но не мисля, че ще е хубаво да се отвръща на огъня с огън, защото това надали ще ги спре. Просто най-добрият ми съвет засега е да не показваш, че се дразниш, ами най-добре дори ги игнорирай напълно, а иначе стискай зъби и изчакай още малко докато си заминеш от това училище завинаги. Запомни, не си грозна. Ще бъде ужасно тъпо да си смъкнеш така самочувствието от хора, които сигурно нищо не знаят за теб, освен име, години и така. Повечето днешни хора на такава възраст са такива, не можеш да ги промениш. Ще бъде прекрасно ако стоиш „настрана“ от такива хора и не станеш като тях, защото тези глупости не са правилни. Но, разбира се, те или никога няма да го осъзнаят, или когато го направят ще бъде твърде късно.
4
0

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: