Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Сякаш изневяра, но душевна

Сякаш изневяра, но душевна
Четях нощи наред вашите публикации търсейки своите отговори, но уви. Дойде ред да споделя своята история.
На 25 години съм, с приятелят ми сме заедно вече 6 години.

За тези години веднъж заговорихме за сватба, започнахме плановете и приготовленията, месеците минаваха и в един момент изключително изплашена и объркана обърнах гръб на всичко и на всички. Заминах за друг град, разваляйки сватбата и връзката ни. Това стана миналата пролет. Обърнах гръб заради липсата на подкрепа от страна на половинката ми.

Бях оставена да организирам всичко, да мисля за всичко и да се изправям с/у недоволството на родителите ни. Уморих се. Сексът доста преди това липсваше. Сякаш допълнително обтягаше отношенията ни.
Минаха няколко месеца, отново се върнах в града. Липсваше ми той, някак сякаш бях свикнала с него, присъствието му. Събрахме се отново.

Заживяхме отделно от родители, вече почти година. Аз започнах работа, той си работеше преди това. Виждаме се само вечерта. Умората си казва своето и в общи линии сядаме, вечеряме заедно и след това всеки с играчката си (таблета и лаптопа). Сексът отново остана някъде там, преди правех опити, поемах самоинициатива, но ми писна.

Говорихме колко пъти. Уж всичко ще се оправи, да оправя се за месец, след това пак по старо му.
Не знам дали е нормално, но за тези години нито един път не съм изпитала оргазъм, освен ако не ме стимулира с пръсти. Дали е в следствие на това, че често се самозадоволявам, защото ми се прави секс, но май не и с него. Твърде еднообразно е. Липсва тръпката. . .

Обожавам да общувам и това мълчание и еднообразие ме побърква. Вечер редовно съм в сайтовете за запознанства за да търся нови контакти, хора с които можеш да говориш нормално има толкова много. Някак това да чуя нечия друга история, други проблеми и дерзания, нечия радост. . . Сякаш е изневяра. . . но душевна.
Какво се случва. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
ива
ива
04.08.2014 16:31
Абсолютно съм наясно с проблема ти...моята връзка продължава вече 5години,почти сме на една и съща възраст с теб. Единствената разлика е ,че и двамата обожаваме секса с другия..имахме период ,в който нищо не вървеше дори спряхме да правим секс..отношенията ни бяха много обтегнати заради това сиво ежедневие и еднообразие...винаги съм мислила ,че само любовта може да оправи отношенията,но секса явно също е толкова важен поне за мъжете..има хора,които не са толкова инициативни.Всеки човек си има и добри и не чак толкова добри страни, дори и лоши..ако не си готова да приемеш човека до теб с недостатъците му по-добре си тръгни..Аз на твое място много бих се радвала ,ако мъжът ми не се меси в подготовката за сватбата...От него бих искала само да си купи свестен костюм и да не забрави деня и часа на сватбата :D ... Това разбира се е в кръга на шегата. Но запитай се защо се върна щом веднъж си била без него месеци..Аз ,ако бях на негово място нямаше да ти позволя да се върнеш...замисли се и затова...Развалила си сватбата и все пак той не те е изритал като мръсно куче (повечето биха го направили за тях ще бъде унижение) . Изводът е,че явно и той много те обича,а не е ли тя най-важното нещо..Затова няма един нормален и наистина сполучлив брак в днешно време- хората се взират в дребните неща ,недостатъци и забравят защо са заедно. Ти си жена и трябва да разбереш ,че с който и да си винаги отговорността и задълженията ти ще бъдат повече, че винаги ти ще си тази ,която трябва да поддържа живинката във връзката. Чесно да си го кажем мъжете са мързеливички от тази гледна точка. Те казват аз съм бил цялден на работа ,а аз да не съм била на Бахамите случайно.Но си го пускаш покрай ушите ,както и повечето неща ,за да не се връзваш и да си тровиш нервите
3
0
Петър
Петър
13.12.2013 09:53
Мила ти не знаеш какво точно искаш значи организацията за свадба те е изплашила и бягаш та ти самата не си готова за брак щом бягаш ами знаеш ли че по голямата част от грижите е на жената в един брак като почнеш от раждането ,грижите за бебето недоспиването и на двамата след това израстването на детето детска градина ,училище и т.н
паралено с това домакинството пране гладене готвене подържане на дома хигиената пазар и т.н т.н не че мъжа няма да има подкрепа но доминирането е на жената какво ще правиш тогава задай си този въпрос и тогава реши какво трябва сега да направиш.а за сегашната ситуация може би и той да има вина но май повече е твоя ти си на компа а той пред тивито е кой е по добре според теб аз мисля че си ти и плюс това си в сайтове за запознанства а той къде е ти казваш че от сега си уморена ами след като имате вече и деца какво става.те искат грижи внимание а ти искаш сайтове за запознанства и така той е пред тивито а ти там и искаш да си чатиш и искаш и внимание ами кое искаш по точно секса как да стане като предполагам че той не знае какви ги вършиша не можеш ли да си легнеш при него и да гледате заедно да се притиснеш в него да усети че има жена до него да се забавлявате .искаш секс ами направи така че да го получиш това не е просене нито доминация а просто начин на живот бъди секси бъди съблазнителна бъди мръсница и знам че ще постигнеш желаното.успех ти желая и не бързай за брак .това не е начина да го задържиш запомни го от мен.
0
0
Николче
Николче
13.11.2013 16:36
Стани и си тръгни защото утре ще се събудиш и ще си на 40 незадоволена,неподкрепена и не разбрала какво е истинската любов и страст.
9
0
sttorrm
sttorrm
03.03.2014 02:30
не разбирам това 40 - много си стар да обичаш или вече животът ти е минал какво ...........
1
0
Пламена
Пламена
21.10.2013 16:56
Бе я му бий щута на тоя! Какво ще му се стараеш! Не виждаш ли, че е умрял в кожата си.
0
0
ани иванова
ани иванова
18.10.2013 09:50
мисля че просто всичко между вас е свършило не разбирам как изобщо живеете и защо си губите времето,краино време е да си кажете сбогом и всеки по пътя си един път се живее.
3
0
samara
samara
17.10.2013 22:56
Kак какво се случва... подритваш една мърша, наречена връзка и се опитваш да я съживиш, това става. Вече шест години си изгубила...не губи повече
2
0
тани
тани
15.10.2013 01:38
Мило,момиче няма ли тръпка, няма и да има. Запитай се само след 2-3 години че и повече какво ще стане със секса той крепи една връзка. Просто си тръгни ! Животът е пред теб ! Бъди здрава и късмет в истинската любов !!!
3
0
The_Devil
The_Devil
14.10.2013 00:17
Мила, ако секса липсва от сега.. какво ще стане след години??? Помисли защо си с този човек. Ако си се върнала при него, явно има защо. Но помисли за децата след време. Той може ли да ти окаже подкрепата, която ще ти е нужна? Ако отговорите на въпросите са Да - тогава продължи напред, ако ли не... съвета ми е, макар и след 6+1 години, по-добре потърси нещо ново. Аз наскоро прекратих подобна връзка. Трудно е, но не искам цял живот да се тормозя с въпросите, които ти си задаваш сега...
2
0
Mila
Mila
10.10.2013 16:55
Намери си друг,който да отговаря на желанията и мечтите ти.
Не очаквай чудо ,защото няма да се случи.За какъвто се омъжиш,за такъв ще се разведеш.Много вярна приказка.От опит ти го казвам.Секса е важен между двама души.
1
0
doooo
doooo
10.10.2013 14:38
А според мен това, което всички говорят за омръзванетео не е вярно поне при Вас. За мен от историята става ясно, че от дълго време е все така, не само последната година , в която живеете заедно, а и преди това и в него е нямало и няма грам инициатива за нищо- за помощ, за нови крачки в живота Ви, за секс. Навикът, който спомена е много лошо нещо, което ни кара да си мислим, че няма да се справим и да понесем промяната, но не е така. Ако намериш истинска любов и отношение в лицето на друг човек няма да си стоите единия на лаптопа, другия на тв,а ще търсите как да сте заедно, да излизате, да имате близост, да имате и двамата желанието да решавате и променяте грешките си. Не ти трябва човек, на който да казваш как да се държи, за да ти е добре, а такъв , който просто прави всичко по негов си начин и на теб това ти харесва!Не се страхувай да вземеш нещата в ръцете си и да си продължиш напред без него!
1
0

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: