Връзка с бивш плейбой?

Връзка с бивш плейбой?
Здравейте,

Бих искала да Ви помоля за съвет по следния въпрос:
Запознахме се преди около 1, 5г. чрез общи приятели. Поговорихме си малко, шегувахме се и няма да излъжа, ако кажа, че доста ми хареса тогава. Така добре се разбирахме още от първа среща, че един познат го попита дали е сигурен, че не се познаваме от по-рано. На това той отвърна, че със сигурност щеше да помни, ако сме се запознали преди. Остави ми впечатлението, че съм му допаднала поне малко.

След 2-3 дни го прибавих във фейсбук, но не си писахме нито веднъж, тъй като видях, че си има приятелка, а и не очаквах да ми обърне някакво внимание. Стана ми малко тъпо, че говори подобни работи на мен, абсолютно непознатата, зад гърба на момичето си, заклейми го като сваляч и спрях да се интересувам от него. В последствие разбрах, че ѝ е изневерявал при всеки удобен случай, оставял я е сама и изобщо се държал като пълен тъпак.

Началото на лятото се засякохме случайно на улицата, разменихме няколко приказки и малко след това започна да ми пише. Първоначално го игнорирах, но в последствие приех да излезем заедно. Към края на срещата ми призна, че ме харесва, откакто се познаваме и случайната ни засечка го мотивирала да ме покани.

Поласках се, че толкова хубав и приятен мъж ме харесва, но изобщо не го приех сериозно. От този момент се почнаха непрестанни обяснения в любов, много мили жестове, остави и момичето, с което ходеше заради мен. Всичко много добре, но доста от действията му ме съмняват: редовно добавя хубави млади момичета, модели и т. н. в социалната мрежа.

Пък и компанията му е такава. Бъзикнах го малко за това, но той отвърна, че нямало никакво значение за него и го правел ей така. Отделно на рождения ден на общ познат, където доста се беше почерпил, случайно видяхме моя приятелка. Когато ги запознах, направо му текнаха лигите - не спря да я гледа, да ѝ говори, каза ни колко сме били красиви и двете, даже май и ръка се опита да ѝ пусне, но за това не съм сигурна.

И на мен, и на нея ни стана къде смешно, къде глупаво, но си замълчах. Не съм ревнива параноичка, но искам да ме уважават. След известно време му напомних тази случка и той каза, че нищо не помни.

Започна да ми се извинява, бил пиян, никога повече нямало да се повтори, но за мен това не е оправдание, така че реших да приключа тази история.

Понесе го много тежко, негови приятели ми се обаждаха да ме питат какво се случва, молеше ме да не го оставям и т. н. Призна си доста грешки, които е правил, но вече не бил такъв и прочее. Искал нещо различно сега, спокоен живот с жена, с която да се обичат и разбират.

Казах му се да не се хаби и че няма смисъл, карахме се, плака. Все пак реших да поддържаме приятелски отношения, защото наистина се разбираме много добре, имаме еднакво чувство за хумор и някак си подхождаме. Отделя цялото си време за мен, прави много мили жестове и изглежда загрижен.

Привлечена съм от него, но ме е страх. . . Хората променят ли се? Един бивш ку*вар, защото от това, което ми разказа, си бил откровено такъв, може ли да стане свястно момче? И дали наистина е влюбен? Много са ме лъгали и не искам това да се случи отново. И двамата сме на 27г.

Благодаря Ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
123
123
01.12.2015 13:09
Хората не се променят, но порастват. Може наистина да е осъзнал, че досега се е занимавал с глупости, да се е наиграл. Имай предвид, че за да се случи подобна промяна в него, той духовно трябва да порастне. Задай си няколко въпроса. Обичаш ли този човек? Какво искаш от него? Той може ли да ти го даде? Ти какво искаш генерално. Иначе хората по-долу са прави, без това израстване, ще се промени за някакво време и пак ще се върне на старото дередже.
0
0
анонимна
анонимна
22.11.2015 12:52
Вълкът козината си мени,но нрава ме!
Според мен няма смисъл, защото,просто напред във времето ще те кара да страдаш. Той може да се промени за някакъв период, но . . ще върне старите си навици.
3
0
77
77
21.11.2015 23:14
Съмнявам се,че ще се промени!
0
0
Мари-Ан
Мари-Ан
21.10.2015 21:20
Бивш -плеибои няма,момиче,запомни!Забавлявай се ако можеш и бягай после ,много бързо.Но ти 100%няма да го направиш,от написаното от теб си личи.
1
0
Аз
Аз
25.09.2015 13:44
Ти си проста
2
0
УшмиФка
УшмиФка
31.08.2015 12:29
Хората се променят, но адски трудно. Щом се разбирате - сподели му страховете си и му кажи право куме в очи, какво искаш от една връзка, и че ако смята да не е такъв по-добре да не се наранявате взаимно. При всички случаи си имай едно на ум.
1
0
Плей
Плей
30.08.2015 13:49
Извинявай,ама ще ти го кажа така!Ти ,си тъпачка!Такова нещо като бивш плейбои няма!
4
4

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: