Връзка от разстояние

Връзка от разстояние
Здравейте,

По стечение на обстоятелствата за момента сме далеч един от друг, двама души които се обичат, чуваме се по тел. и по интернет.

Познаваме се от сравнително скоро, не сме на по 20 г. за да сме в еуфория, мисля си минахме през периода на влюбването.

От последните няколко пъти ми е малко странно защото той всеки път когато ми казва, че ме обича добавя и думите завинаги и до края на живота и иска и аз да му ги казвам, какво мислите ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Wisp
Wisp
29.08.2013 11:40
От една страна не е редно да иска от теб да казваш неща, които не мислиш. От друга, защо като не искаш да си с него за винаги си с него СЕГА? Ако обичаш някого, ти виждаш бъдещето си с него. Не може да си с някого с идеята, че става, ама не съвсем и при появата на някой друг, който ще има интерес към теб, ще изоставиш вричащия ти се във вечна любов субект. По-добре го остави сега, а не разбивай сърцето му когато в прекалено късно само защото не си сигурна в собственото си.
0
0
Илюзия
Илюзия
29.08.2013 11:39
Хората са го казали отдавна: Далече от очите, далече от сърцето. Ако сте разделени за кратко - ОК. Ако е за дълго или незнайно колко - обречена работа.
А "завинаги"-то в случая ми звучи като обсебване повече, отколкото като истински чувства (съдя по начина, по който вие сте го написали.. има силен привкус на страх/несигурност/съмнение).
И все пак най-важното е какво казва сърцето. Но без илюзии...
0
0
kat
kat
23.10.2011 01:13
Ами, може би наистина те обича, но какво лошо има в това и ти да му го казваш, ако изпитваш нещо силно. Това е един вид вричане, но лично според мен не е нужно всеки път да добавя такива определения "завинаги " "доживот". Никога не знаеш какво може да стане. Като цяло се отдай на емоцията с него и казвай това, което чувстваш. Надявам се да съм помогнала.

0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: