Това беше наистина гадна връзка

Това беше наистина гадна връзка
Здравейте. Момиче съм. Преди, като бях на 13 години си намерих страхотно гадже. Моментите ни бяха щастливи и забавни.

Веднъж обаче нещо странно се случи. В един проливен дъждовен ден, както се прибирах с чадър след училище се спънах и паднах в калта.

Тогава едно друго момче ми помогна да стана. Благодарих му. После като се прибрах разказах на гаджето си, а той малко смръщи вежди-ревнуваше.

Казах му да не ревнува. След няколко дни аз излязох с приятелки. Видях, че той беше с едно момиче на кафе и те се галеха като гълъбчета. Стана ми гадно, но продължих.

Като се прибрах вдигнах скандал. Отново след няколко дни този път го хванах да се целува със същото момиче. Наистина се ядосах и като се прибра той, вдигнах му скандал.

Той и аз викахме и викахме. На края аз сложих край на връзката и му казах: Прав ти път! Дано си бъдеш щастлив с нея!

После един месец по-късно вече бях спокойна и свободна.

Коментари (4)

Изпрати
Artina
Artina
31.10.2013 21:25
Мила, аз съм на четиринадесет и излизам един път на две седмици и то само с единствената си приятелка. Не харесвам момчетата на моята възраст - все едни хормони ги бият, мразя сексистите и хомофобите, лигавщините.
Много ми е странно как на моята възраст все виждам хора, които се "влюбват" през ден (явно не знаят смисъла на думата) и се самораняват за глупости.
Толкова ли умирате за внимание и да сте "различни"?
2
0
МК
МК
04.10.2013 12:58
Абе я се връщай при куклите. На 13 години, връзка, любов, глупости. И както пишеш само прости съобщителни изречения, все едно правиш преразказ за домашно. Кого мислиш, че ще впечатлиш тук и какво мислиш, че ще постигнеш?
3
2
Dead wolf
Dead wolf
01.09.2013 22:30
Браво на теб.Аз направо се учудвам от възрастта ти на която имаш връзка.Много ти се възхищавам и браво,че си го зарязала.Продължавай на пред и намери друг който ще те цени и уважава.
0
6
Дида
Дида
16.08.2012 00:17
Ми радвай се :) Бъди позитивна, а не злобна
0
6

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: