Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Това беше наистина гадна връзка

Това беше наистина гадна връзка

Това беше наистина гадна връзка
Здравейте. Момиче съм. Преди, като бях на 13 години си намерих страхотно гадже. Моментите ни бяха щастливи и забавни.

Веднъж обаче нещо странно се случи. В един проливен дъждовен ден, както се прибирах с чадър след училище се спънах и паднах в калта.

Тогава едно друго момче ми помогна да стана. Благодарих му. После като се прибрах разказах на гаджето си, а той малко смръщи вежди-ревнуваше.

Казах му да не ревнува. След няколко дни аз излязох с приятелки. Видях, че той беше с едно момиче на кафе и те се галеха като гълъбчета. Стана ми гадно, но продължих.

Като се прибрах вдигнах скандал. Отново след няколко дни този път го хванах да се целува със същото момиче. Наистина се ядосах и като се прибра той, вдигнах му скандал.

Той и аз викахме и викахме. На края аз сложих край на връзката и му казах: Прав ти път! Дано си бъдеш щастлив с нея!

После един месец по-късно вече бях спокойна и свободна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Artina
Artina
31.10.2013 21:25
Мила, аз съм на четиринадесет и излизам един път на две седмици и то само с единствената си приятелка. Не харесвам момчетата на моята възраст - все едни хормони ги бият, мразя сексистите и хомофобите, лигавщините.
Много ми е странно как на моята възраст все виждам хора, които се "влюбват" през ден (явно не знаят смисъла на думата) и се самораняват за глупости.
Толкова ли умирате за внимание и да сте "различни"?
2
0
МК
МК
04.10.2013 12:58
Абе я се връщай при куклите. На 13 години, връзка, любов, глупости. И както пишеш само прости съобщителни изречения, все едно правиш преразказ за домашно. Кого мислиш, че ще впечатлиш тук и какво мислиш, че ще постигнеш?
3
2
Dead wolf
Dead wolf
01.09.2013 22:30
Браво на теб.Аз направо се учудвам от възрастта ти на която имаш връзка.Много ти се възхищавам и браво,че си го зарязала.Продължавай на пред и намери друг който ще те цени и уважава.
0
6
Дида
Дида
16.08.2012 00:17
Ми радвай се :) Бъди позитивна, а не злобна
0
6

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: