Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Трябва ли да започна връзка

Трябва ли да започна връзка

Трябва ли да започна връзка
Пиша ви с надеждата, че някои ще прочетат написаното от мен и ще ми помогнат за да се ориентирам в джунглата на живота. Аз съм само на 15 години и приятелките ми са на моята възраст.

Мисля, че те нямат достатъчно житейски опит за да ми дадат правилен съвет. Ето защо се обръщам към вас, читателите на този сайт.

До сега не съм имала приятел. Не съм много опитна в тези работи. По интернет се запознах с едно момче на 18 години.

Често си чатехме и си говорехме за интересни неща. Дори си разменихме снимки.
Малко по малко аз усещах, че се влюбвам в него. Той също ми правеше намеци, че ме харесва. Оказа се, че сме от един град.

Той предложи да се срещнем. Направихме го в едно кафене. В действителност той беше по – хубав от снимката.

Сега се питам, трябва ли да започвам връзка с човек, който почти не познавам. Това, че е по - голям също ме смущава. Вие какво бихте ме посъветвали ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
bibi_miro
bibi_miro
26.10.2010 22:07
Мила госпожице,а з започнах такава връзка преди 4 години със съпруга ми и до ден днешен тя подължава. Никой не бе подозирал, че от една обикновенна връзка ще се превърне в задружен семеен живот. Така, че каквото сабя покаже. Само, че аз бях на 23 а ти си на 15 - прекалено малка си за семейство, но нищо не ти пречи да направиш своя избор. Дори да сгрешиш, животът е пред теб и имаш време за поправка. Нали сме хора и няма безгрешни. Успех.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: