Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Съпругът ми се опита да ме убие

Съпругът ми се опита да ме убие

Съпругът ми се опита да ме убие
Не мога да сложа заглавие на това, което ще напиша. Мина време от тогава, а когато говоря за тези събития, още плача. Ами това съм аз - една жена на 43 години - семейна от двадесет и две години вече, с две пораснали девойки - на 17 и 20 години.

Не улучих с баща им, то се видя още от началото. Ревност, много голяма, съчетана с простотия - бих казала-смазваща комбинация за един мъж! Шамари, обиди, и то пред други хора, вечното желание да ме стъпче и да ме накара да се чувствам незначителна и жалка.

Само, че не успяваше никога, защото аз винаги съм имала добро мнение за себе си. Винаги съм спестявала на децата нашите разправии, защото не исках да ги товаря. И така минаваха годините, в грижи за моите принцеси, почти винаги борейки се с трудностите сама - било по болници, или в училищата.

Него вечно го нямаше, а когато се прибираше, обикновено късно-успяваше да ме разплаче. Докато една кошмарна лятна вечер - беше 17 август 2010г, съществото, което се нарича мой съпруг, се опита да ме убие! Да ме заколи на кухненската маса с нож! От ревност!

Защото два месеца преди това, бях решила да сваля картите и му казах, че отдавна не го обичам, че той просто постепенно е убил всички чувства у мен. Откакто му каза това, той просто откачи!

Най- страшното обаче е друго - че в този момент влезе малката ми дъщеря и видя майка си, в кръв, по гръб на масата, а полуделия и баща надвесен над нея! Какво последва - напуснах дома си заедно с децата, напуснах работа, защото работех там, където живеех.

Затворихме се в къщата при моите родители.Последва нервна криза, след нея - дълга депресия. И за трите. Голямата дъщеря завършваше 12 клас. Отказа да учи. Не говореше, даже не плачеше. Мълчеше. Минаха месеци, учебната година започваше.

Баща им,който непрекъснато търсеше контакт с нас, но ние отказвахме, най - накрая успя да се срещне с нас. Предложи да се върнем при него, той щял да продължава да ни издържа финансово, да плаща заема, който е на мое име, ние просто да сме там, нямало да ме закача нито интимно, нито физически.

Не му повярвахме, но заради голямата дъщеря се принудих да се върна. Тя трябваше да завърши. Е, тя завърши. Вече е студентка. Прекрасно, умно момиче, което обаче, вследствие на този кошмар, попадна в лапите на анорексията. Сега продължаваме да сме под един покрив.

Мъжът ми разбра най - накрая, че всичко е свършило. Виждам, че е нещастен, но защо не ми пука? Толкова ми е студен и безразличен. Сега се държи като идеален съпруг, но аз обичам друг.

Обичам и се срещам с човек, който е най - здравото ми рамо! Понякога се питам - дали да споделя с децата за тази моя любов ? Страхувам се! Не искам да ги изгубя!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (47)

Изпрати
Ели
Ели
20.12.2015 13:28
Сподели има,къжи че вече си щастлива с този мъж и кошмарът е свършил.Със сигурност искат най-доброто за теб,така че действай!!!Желая ти успех..
2
0
alviana
alviana
08.08.2015 18:10
iskrenno ti suchuvstvam! Jelaya ti da se suvzemesh sled unizitelnite godini jivot s tova jivotno ,napusni go i zajivey s choveka ,koito ti e upora ,podkrepa i uteha.Hubavoto vse oshte predtoi. Shte vidish,che i decata ti shte go razberat ne se strahuvai!. Jelaya ti uspeh
0
0
12и
12и
01.02.2015 16:07
Не е трябвало изобщо да се връщаш при него.Всеки психолог или психиятър ще се съгласи с мен.Децата ти са достатъчно големи и разбират всичко.Те ще са щастливи ако и ти си щастлива.Продължението на един нещастен брак,в името на децата,е най-голямата гришка.Така всички са нещастни.Разкащбжи на дъщерите си за новия мъж в живота си,ще се изненадаш от реакциятя им
13
0
bg
bg
16.09.2014 12:08
Твоите деца вече са големи, скоро ще създадат свои семейства, а ти какво ще правиш? Не е ли по-добре да разкажеш на децата си всичко - за чувствата си, за мислите си, за притесненията си? Според мен те биха се зарадвали майка им да е щастлива. Така не само ти ще си спокойна, но и те.
21
2
Butterfly
Butterfly
01.08.2014 14:28
Кажи на децата си,бъди с новия човек до себе си.Изобщо не знам защо си се върнала при този човек!
13
1
simple
simple
25.06.2014 20:39
Когато си имала избор и си видяла че не го искаш и ти причинява болка защто не си се махнала ит него?Толкова са прости нещата....
2
0
горан
горан
07.05.2014 12:22
боже жени какво става в тая малка българиа като чета тук имам чуството че 1 на всеки 10 мъже е нормален всички останали са компклексари ,биачи ,мачовци , неудачници , нечуствителни и прочие не знам какво се случва в бг но определено мъжете трябва да се променят а българските жени да вземат да избират повече за да не попадат на некви изверги неудачници , не знам защо в бургариа повечето жени гледат мъжа да се държи като мачо , да е агресивен и да кара ауди а 8 втора употреба , каде отидоха качества като благост на характера , съчуствие , обич повечето девоики са се отдали на ебане и когато станат на 30 40 си отварят очите но вече са заживели с некоий неудачник и му берат ядовете кво ви става ве жени мислете преди да се ебете по цял свят трябва да се отбира а не да се жениш за първия които те е изчукал и претендира че е ебач а накрая се оказва кенеф
9
6
АЛБЕНА
АЛБЕНА
25.09.2014 01:45
Ми то и ти си кенеф бе ...... я се виж само как се изразяваш в публичното пространство - цинично и неграмотно !!!
12
7
Албена
Албена
31.01.2014 14:29
Всичко това, което казваш съм го преживяла и даже по страшно. Докато един ден си казах че и аз съм човек и аз имам право на лично щастие. Моите деца бяха по малки от твоите и те са момичета.Почти три години ги гледах напълно сама, но пък ми беше спокойно. Според мен трябва да им кажеш за човека с който се срещаш. Те са големи и ще те разберат, още повече като са виждали това което се е случвало. Сега съм добре имам човек до себе си, дори живеем заедно. Децата ми го приеха.Така че не се притеснявай, а им кажи. Веднъж счупено, то не се лепи, няма смисъл да жиеете като съквартиранти.Децата растат и всеки поема своя път, така че помисли за себе си.Престраши се. Жела ти успех.
11
0
rrr
rrr
05.01.2014 15:15
хубава истирия за роман но трябва повече секс
3
15
АЛБЕНА
АЛБЕНА
25.09.2014 01:47
А на теб ти трябва повече мозък !!!
14
0
Ели
Ели
04.01.2014 09:56
Какво правиш още с тоя?! Ти мазохист ли си какво? Я си живей живота, че е толкова кратък!Децата....децата ще си тръгнат по пътя някой ден и ти ще останеш с тоя да остаряваш с него!
10
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: