Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Искам да му помогна да я забрави, искам да си помогна да го забравя

Искам да му помогна да я забрави, искам да си помогна да го забравя

Искам да му помогна да я забрави, искам да си помогна да го забравя
Не знам от къде да започна, много съм объркана и дори не знам на кои от многото въпроси търся отговор.
Има едно момче, по-голямо от мен. От едно училище сме и там се запознахме. Преди аз да вляза в гимназията, той е ходил с момиче от класа си и я е обичал.

Тя е била първото му момиче, първата му любов и му е било много тежко, когато са се разделили, а и са в един клас, което прави всичко още по-трудно. Бил е много наранен и е опитвал с много момичета, но никоя не е била като нея.

Запознахме се, сприятелихме се, но аз много се привързах към него, усещам, че е перфектния за мен(умен, забавен, амбициозен, усмихнат, позитивен, най-красивото момче, което познавам, поне за мен). Казах му за чувствата си и след това той малко се привърза към мен. Последваха няколко прекрасни срещи, смеехме се, говорихме си, целувахме се, беше ми много приятно с него, а и го харесвах.

След това известно време не се виждахме, защото нямахме възможност, но поддържахме връзка. Отново се виждаме, станахме още по-близки, но като приятели, той не иска нещо повече. Никога не съм крила чувствата си към него, напълно искрена и открита съм с него относно това. Но просто не е взаимно, подозирам даже съм почти сигурна, че той все още харесва онова момиче, не го виня за това, макар че ме натъжава този факт.

Гадно ми е за него, защото знам, че все още иска нея и това го измъчва. Искам да съм с него, но понеже нищо няма да се получи искам поне да сме щастливи, искам по някакъв начин той да забрави за нея и аз да забравя за него. Искам да си останем добри приятели и да поддържаме връзка.

Моля ви, помогнете ми, много съм объркана, дори не мога да опиша историята, за да се разбере. Искам да му помогна, да го избавя от това мъчение с интереса към онова момиче. Искам и аз да се избавя от моето мъчение свързано с него.

Искам да си останем приятели и да сме щастливи, но нямам идея какво да направя. Много ще се радвам, ако някой успее да разбере тази объркана история и ще съм страшно благодарна ако ми помогнете. Всеки един съвет и критика ще са ми страшно полезни, защото наистина съм много объркана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Вэ
Вэ
20.09.2013 08:52
Същото се случи и с мен .. Харесвах го толкова много, но той харесваше една от най добрите ми приятелки. Беше отчаяно влюбен. Давах му съвети, помагах му, за да могат да се съберат ... реших, че аз като не мога, той да бъде щастлив. С времето свикнах и това и просто оставих всичко на времето. Станахме най - добри приятели. Накрая той се отказа от нея .... тогава чувствата се върнаха. Реших, че може би този път, този път ще се случи нещо, но уви .... все още чакам ...... Няма какво да направиш. Остави всичко навремето и каквото е писано ще стане ...
0
0
Лаура
Лаура
20.09.2013 08:38
Миличка в същата ситуация съм...разбери и аз правех същото исках той да е добре ислушвах го помагах му с съвет с каквото мога, и идва един момент в който той свиква с това и няма как да има чувства към теб различни от приятелски...знам боли много от това затова разбирай го но не прекалявай показвай му че и ти имаш качества в който може да се влюби...забавлявайте се заедно това ще ви сближи още повече и накрая просто вярвай че може да се получи нещо ако вярваш силно един ден става ...ако ли не сама ще се убедиш че не си е заслужавало...Но пък остава спомена тръпката хубавите емоции от който боли всичко зависи от това как ще погледнеш на нещата ...трудно на мен още ми е трудно и неминава но сега съм по силна защото вече знам как се обича това е истинска любов да искаш човека да е щастлив дори и без теб..
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: